376 Απ: ποσα κιλα ειναι το νινι σας??? Τετ Μαρ 09, 2011 8:00 am
zafirenia
Σιωπηλή δύναμη
o dikos mou aggelos 3 mhnwn k 5 hmerwn einai 5400 62 pontous...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βιολετα3 έγραψε:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ υψος 1,16βαρος 21 ηλικια 5μιση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ υψος 94 βαρος 12 ηλικια 28 μηνων ΔΗΜΗΤΡΑ υψος 74 με το σωρη βαρος 8.800 ηλικια 12 μηνων.η δημητρουλα μου βγηκε λιγο κοντουλα κ ανησυχω κ της δικες σας μετρισης κ πραγματικα λεω ειναι κοντη
Ευάκι έγραψε:
γιατι ανησυχεις καλε?και τα δικα μας τα αγορια που ειναι κοντα τι γυναικα θα παρουν αν δεν ειναι και τα κοριτσακια κοντα????
ti na po?emena se 7 meres ginetai 9 minon kmai oi xthesines metriseis mas edeiksan 75cm kai 9300 eno tin proigoumeni fora itane 72cm kai 9250kg kai e;peidh piree 50gr mono mas esteile gia eksetasi ouron kai kalliergeia ouron.........giatroi einai kai kseroune opote?!tzeni έγραψε:χθεσινες μετρησεις...νικολας 11,5 μηνων..
8.350 και 72 ποντους...εβαλε μονο 50 γρ σε 1,5 μηνα και 2 ποντους..
μας εστειλε για ενα σωρο εξετασεις αιματος για αλλεργιες...μηπως ειναι λιγο υπερβολικος???ειμαστε και υπερκινητικοι ρε κοριτσια
Ana έγραψε:Ευάκι έγραψε:
γιατι ανησυχεις καλε?και τα δικα μας τα αγορια που ειναι κοντα τι γυναικα θα παρουν αν δεν ειναι και τα κοριτσακια κοντα????
simfono. emeis simera tha pame sto giatro. gia na doume... (i mikri mou einai 9,5 minon)
σοβαρα???τελειο τον βρισκω τον παιδαρο σου μια χαρα αναπτυξη!αχ αυτοι οι γιατροι!!!!!!argyro 2 έγραψε:ti na po?emena se 7 meres ginetai 9 minon kmai oi xthesines metriseis mas edeiksan 75cm kai 9300 eno tin proigoumeni fora itane 72cm kai 9250kg kai e;peidh piree 50gr mono mas esteile gia eksetasi ouron kai kalliergeia ouron.........giatroi einai kai kseroune opote?!tzeni έγραψε:χθεσινες μετρησεις...νικολας 11,5 μηνων..
μας εστειλε για ενα σωρο εξετασεις αιματος για αλλεργιες...μηπως ειναι λιγο υπερβολικος???ειμαστε και υπερκινητικοι ρε κοριτσια
xaxaxaxaxa..............tzeni mou tora proseksa oti einai 11.5 mino!!!!!den nomizo na einai ypervolikos gt otan ton piga 6 minon na tou kano tin epanalliptiki eksetasi gia to enzymo pou kanoune otan vgaineis apo to nosokomeio o mikroviologos mou eipe oti den xreiazetai gt pano sto xrono oloi oi paidiatroi dinoune ena katevato eksetaseon gia na doune mipos tous leipei asvestio magnisio klp i an eina pouthena allergikoi kai etsi den ton ekana tipota tote............tespa kala apotelesmata sas efxomaitzeni έγραψε:σοβαρα???τελειο τον βρισκω τον παιδαρο σου μια χαρα αναπτυξη!αχ αυτοι οι γιατροι!!!!!!argyro 2 έγραψε:ti na po?emena se 7 meres ginetai 9 minon kmai oi xthesines metriseis mas edeiksan 75cm kai 9300 eno tin proigoumeni fora itane 72cm kai 9250kg kai e;peidh piree 50gr mono mas esteile gia eksetasi ouron kai kalliergeia ouron.........giatroi einai kai kseroune opote?!tzeni έγραψε:χθεσινες μετρησεις...νικολας 11,5 μηνων..
τελικα ο δικος μου ειναι πολυ πιτσιποπακι..για ουρα δεν μας εστειλε για αλλεργιες θυροειδη και ενα κατεβατο που δεν ξερω τι ειναι...πιο πολυ με αγχωνει ο τροπος που γινεται η ληψη του αιματος και οχι τοσο το αποτελεσμα γιατι και εγω ποκετ σαιζ ειμαι!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tzeni έγραψε:ευχαριστω ρε αργυρουλα!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και για σας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης