101 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #8 Παρ Οκτ 07, 2011 1:29 pm
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
καληχτα κοριτισα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληχτα κοριτισα.
οχι το γα΄ιδουρι.ετσι μου ρχεται οπως τον βλεπω να κοιμαται στον καναπε να παω να του δωσω μια αλλη να μην ζητησει.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληχτα κοριτισα.
που πας εσυ??/ τι εγινε θυμηθηκε?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οχι το γα΄ιδουρι.ετσι μου ρχεται οπως τον βλεπω να κοιμαται στον καναπε να παω να του δωσω μια αλλη να μην ζητησει.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καληχτα κοριτισα.
που πας εσυ??/ τι εγινε θυμηθηκε?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οχι ηθελα να δω μεχρι που θα φτασει.
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια συγνωμη σας ζάλισα,ειναι αληθεια οτι αν γεμησεις την μπανιερα με ζεστο νερο κ μπεις μεσα να χασεις το μωρο ,οχι χλιαρο αρκετα ζεστο,δειαβασα μια ιστοριας μια κοπελας στο περιοδικο χα'ι' με τα θαυματα τον αγιον που εχεις στο τελος.κ ελεγε γι αυτο για την μπανιερα
αντρες...πεταμενα λεφτα!!!mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οχι ηθελα να δω μεχρι που θα φτασει.
αχ μωρε Γεωργια μου μη σκας!!!!!
!!!!!!αντρες!!!!!!!
ευχαριστω βιβιαν.να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Vivian έγραψε:Γεωργια μου να ζησετε!!! Ολη μερα λεω να στο πω και ολο το ξεχναω η γαιδουρα!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αντρες...πεταμενα λεφτα!!!mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οχι ηθελα να δω μεχρι που θα φτασει.
αχ μωρε Γεωργια μου μη σκας!!!!!
!!!!!!αντρες!!!!!!!
οποτε οκ τοτε γιατι το κανω αυτο γεμιζω την μπανιερα που κ που κ μπενω ,αλλα δν το ηξερα ευχαριστω.καλο βραδυ σε ολες κ φιλια πολλα να εχετε γλυκουλικα ονειραNena έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια συγνωμη σας ζάλισα,ειναι αληθεια οτι αν γεμησεις την μπανιερα με ζεστο νερο κ μπεις μεσα να χασεις το μωρο ,οχι χλιαρο αρκετα ζεστο,δειαβασα μια ιστοριας μια κοπελας στο περιοδικο χα'ι' με τα θαυματα τον αγιον που εχεις στο τελος.κ ελεγε γι αυτο για την μπανιερα
Μαρινακι, το καυτο νερο δεν ενδεικνυται για τις εγκυους, αλλα το χλιαρο προς ζεστο ειναι οκ, μη φοβασαι να χαλαρωσεις με ενα μπανακι, θα σου κανει καλο.
desT έγραψε:Καληνύχτα κορίτσια, να κοιμηθείτε (το γραψα σωστά; ) καλά, συνεχόμενα πάνω από όλα, σκεπαστείτε καλά είναι και ύπουλη εποχή και see you (tomorrow?).
Αντίο και στους απανταχού 45άρηδες.
desT έγραψε:Καληνύχτα κορίτσια, να κοιμηθείτε (το γραψα σωστά; ) καλά, συνεχόμενα πάνω από όλα, σκεπαστείτε καλά είναι και ύπουλη εποχή και see you (tomorrow?).
Αντίο και στους απανταχού 45άρηδες.
χαχαχαχα.και εγω ετσι εκανα αλλες χρονιες αλλα φετος ειπα να δω αν θα το θυμηθει μονος του.και το γαμωτο ειναι οτι στην βερα μας γραφει την ημερομηνια του γαμου γιατι δεν καναμε αρραβωνα.ξερει οτι ειναι τον οκτωβρη,ας την δει για να θυμαται.Nena έγραψε:Γεωργια, δε θελω να παιζω με τον πονο σου, αλλα μηπως το ξεχασες εσυ και δεν ειναι σημερα η επετειός σας?? αντρας και να ξεχασει επετειο? Αποκλειεται!
Εγω του κανω μια νυξη 2-3 εβδομαδες πριν, ωστα ακομα κι αν ειχε την καλη διάθεση να το ξεχασει, να μην μπορει!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:χαχαχαχα.και εγω ετσι εκανα αλλες χρονιες αλλα φετος ειπα να δω αν θα το θυμηθει μονος του.και το γαμωτο ειναι οτι στην βερα μας γραφει την ημερομηνια του γαμου γιατι δεν καναμε αρραβωνα.ξερει οτι ειναι τον οκτωβρη,ας την δει για να θυμαται.Nena έγραψε:Γεωργια, δε θελω να παιζω με τον πονο σου, αλλα μηπως το ξεχασες εσυ και δεν ειναι σημερα η επετειός σας?? αντρας και να ξεχασει επετειο? Αποκλειεται!
Εγω του κανω μια νυξη 2-3 εβδομαδες πριν, ωστα ακομα κι αν ειχε την καλη διάθεση να το ξεχασει, να μην μπορει!
εκτος αν δεν ξερει οτι ειναι τον οκτωβρη
Nena έγραψε:Εσενα σε θυμαται τουλαχιστον?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης