751 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #8 Δευ Οκτ 10, 2011 8:58 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Θα με παίξετε κι εμένα;;;;
Κατερίνα, μάντεψε τι κάνω αυτή τη στιγμή!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:θα το κουτουλησω το λαπτοπ..κολλανε οι θυρες κ δεν παιζει το ποντικι. Κ του αντρα μου δεν με βαζει στο fb..πως θα παιξω μαζι σας μου λετε?/?Που αν δεν παιξω πολυ θα μου κοστισει,θελω να ξεδωσω λιγο σημερα~κουραση κουραση κουραση.
να το φτιαξεις Λιτσακι ενα θα σου πω δεν πρεπει να χασεις οπωσδηποτε το μπουζουκι της Νενας την κολυμπηθρα της Βιβιαν το αχλαδι της Γεωργιας τη μαγικη φασολια μου και το ποδηλατο θαλασσης της κουκι οοοολα τα λεφτα! ειχε και ροδες! αχαχαχαχαχχαχαχα
koukida έγραψε:χαχαχαααα ναι βρε Λιτσα φτιαξτο!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ξεχασες την παντοφλα!!! Το τσοκαρο!!!!mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:θα το κουτουλησω το λαπτοπ..κολλανε οι θυρες κ δεν παιζει το ποντικι. Κ του αντρα μου δεν με βαζει στο fb..πως θα παιξω μαζι σας μου λετε?/?Που αν δεν παιξω πολυ θα μου κοστισει,θελω να ξεδωσω λιγο σημερα~κουραση κουραση κουραση.
να το φτιαξεις Λιτσακι ενα θα σου πω δεν πρεπει να χασεις οπωσδηποτε το μπουζουκι της Νενας την κολυμπηθρα της Βιβιαν το αχλαδι της Γεωργιας τη μαγικη φασολια μου και το ποδηλατο θαλασσης της κουκι οοοολα τα λεφτα! ειχε και ροδες! αχαχαχαχαχχαχαχα
α ρε Ελενα και το ειδα το κουνελακι κ ηθελα να το σχολιασω- το ξεχασα!elena25 έγραψε:Ρε, είστε μουλάρες τελικά!
1ον έκανα μια ερώτηση και δε μου απαντήσατε!
2ον καμία δε σχολίασε τις φωτογραφίες μου!
Έτσι για να μάθετε θα μιλάω για φαγητά συνέχεια για να σας ξελιγώσω όλες! Να μάθετε εσείς!
Γιατι βρε? λογικο παιδι φαινεται στις φωτο!elena25 έγραψε:Πάει και τελείωσε! Ο άντρας μου είναι τρελός!!!! Και όχι για μένα!
supermom έγραψε:Σκέφτομαι ότι ξεκίνησα επιτέλους γυμναστήριο ξανά μετα από 2 χρόνια και βάλε....ελπίζω να κρατήσει η φόρα που πήρα...
Nena έγραψε:Γιατι βρε? λογικο παιδι φαινεται στις φωτο!elena25 έγραψε:Πάει και τελείωσε! Ο άντρας μου είναι τρελός!!!! Και όχι για μένα!
litsakos έγραψε:
ποσο θα ηθελα!!!παρε φορα να βρεις την υγεια σου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermom στις Δευ Οκτ 10, 2011 10:45 am, 1 φορά
elena25 έγραψε:Θα με παίξετε κι εμένα;;;;
Nena έγραψε:Ξεχασες την παντοφλα!!! Το τσοκαρο!!!!mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:θα το κουτουλησω το λαπτοπ..κολλανε οι θυρες κ δεν παιζει το ποντικι. Κ του αντρα μου δεν με βαζει στο fb..πως θα παιξω μαζι σας μου λετε?/?Που αν δεν παιξω πολυ θα μου κοστισει,θελω να ξεδωσω λιγο σημερα~κουραση κουραση κουραση.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαmama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Θα με παίξετε κι εμένα;;;;
Nena έγραψε:Ξεχασες την παντοφλα!!! Το τσοκαρο!!!!mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:θα το κουτουλησω το λαπτοπ..κολλανε οι θυρες κ δεν παιζει το ποντικι. Κ του αντρα μου δεν με βαζει στο fb..πως θα παιξω μαζι σας μου λετε?/?Που αν δεν παιξω πολυ θα μου κοστισει,θελω να ξεδωσω λιγο σημερα~κουραση κουραση κουραση.
αχαχχαχαχαχαχαχχααχα ναι αυτο το κορυφαιο το ξεχασα!!!!!
Lilliput έγραψε:- Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ψυχιατρική κλινική, ρώτησα το διευθυντή πώς καθορίζετε εάν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εισαχθεί στην κλινική για θεραπεία;
"Λοιπόν," είπε ο διευθυντής, « γεμίζουμε ως επάνω μια μπανιέρα, και έπειτα δίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα φλυτζάνι τσαγιού και έναν κουβά στον ασθενή και ζητάμε από αυτόν να αδειάσει τη μπανιέρα. »
« Ω, καταλαβαίνω»,, ' Είπα. ' «Ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιούσε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος από το κουτάλι ή το φλυτζάνι τσαγιού. »
« Όχι» είπε ο διευθυντής, «Ένα φυσιολογικό άτομο ....θα τραβούσε το βούλωμα!!! Θέλετε ένα κρεβάτι κοντά στο παράθυρο; » -
πηγή: http://to-gamato.blogspot.com
ειμαι πολυ καλα ευχαριστω,μου περασε σε μιση ωρα ,πειρα τηελφ αλλα δεν το σηκωσε!!κ δεν ξαναπειρα τωρα δεν ποναω,αλλα συγουρα θα με ξαναπιασει το νιοθω την πεμπτη θα παω στο ελενα οποτε θα το πω κ στην γιατρο μουelena25 έγραψε:Μαρινάκι, τι κάνεις; Πήρες τη γιατρό σου τηλέφωνο; Σου πέρασε ο πόνος;
κανε μια επανεκκινσηmama katerina έγραψε:προς το παρον δεν βλεπω τα σχολια σας στο φεις δεν ξερω γιατι!!!
Vivian έγραψε:Nena έγραψε:Ξεχασες την παντοφλα!!! Το τσοκαρο!!!!mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:θα το κουτουλησω το λαπτοπ..κολλανε οι θυρες κ δεν παιζει το ποντικι. Κ του αντρα μου δεν με βαζει στο fb..πως θα παιξω μαζι σας μου λετε?/?Που αν δεν παιξω πολυ θα μου κοστισει,θελω να ξεδωσω λιγο σημερα~κουραση κουραση κουραση.
Τι ειχε η κολυμπηθρα μου κυρια μου;;; Μεχρι και ουα-ουα εκανε!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης