Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
132 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 132 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ? ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?
ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ?
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΡΚΑ?
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ?

giwtoulitsats

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω χρησημοποιω φθηνα μαλακτικα η το pastra απο το my market η το 1 απο μαρινοπουλο,,ισως φταιει το οτι βαζεις πολλα ρουχα μαζι αμα γεμιζει το πληντυριο τελειως το εχω παρατηρησει οτι δεν πλενονται καλα!επισης πρεπει να τα απλωνεις κατευθειαν μολις τελιωσει το πληντυριο γιατι αν μεινουν πανω απο μιση ωρα μεσα κλειστα εκτος απο το οτι χανουν την μυρωδια του απορυπαντικου μετα βρωμανε κιολας!το μαλλακτικο μπαινει στο ξεβγαλμα κανονικα εμενα το πληντυριο εχει επιλογη αφου τελιωσει να ξανακανεις ξεβγαλμα οποτε αν τα ξεχασω και μυρησουν παταω ξεβγαλμα βαζω και μαλακτικο και γινονται τζιτζι!!ελπιζω να βοηθησα!

Σοφία Ρ.

Σοφία Ρ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ίσως να φταίει η μάρκα της σκόνης που χρησιμοποιείς. Έχω παρατηρήσει ότι πιο καλά μυρίζουν τα υγρά απορρυπαντικά και όχι η σκόνη. Δοκίμασε να βάλεις λιγότερα ρούχα ή μεγαλύτερη δόση απορρυπαντικού.

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΗΝΤΥΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ.ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΣΧΟΣ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ!!!! Shocked
ΚΑΝΤΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΒΑΖΟ ΤΟ ΦΟΡΜΙΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ ΓΙΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aris17anna14 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ? ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?
ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΡΚΑ?
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ?

ναι βαζεις πολλα ρουχα στο λεω γιατι κι εγω το ιδιο παθαινα στην αρχη επειδη το πλυντηριο μου ειναι 7μιση κιλων το μπουκωνα κι εγω να τα παρει ολα με αποτελεσμα να μην πηγαινει παντου το μαλακτικο!!!!!!! για δοκιμασε να βαλεις πιο λιγα και ελα αυριο να μου πεις διαφορα!

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.
ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ.
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aris17anna14 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.
ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ.
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΦΙΛΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? 417472 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? 417472 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? 417472

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μήπως συνηθίζουμε τη μυρωδιά του μαλακτικού γι'αυτό δε μας μυρίζει?
όποτε αλλάζω απορρυπαντικό ή μαλακτικό τα ρούχα μυρίζουν πολύ έντονα...

love

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κ εγω ειχα το ιδιο προβλημα κ μαλιστα οι πετσετες του μπανιου μυριζαν μουχλα.. ειχα δοκιμασει ολες τις μαρκες σε υγρο απορυπαντικο,
τελικα κατεληξα στο κλασσικο αριελ σκονη..κ μαλακτικο μαρινοπουλου..
αλλα ακομη κ αν δεν βαζω μαλακτικο μυριζουν ωραια... και φαντασου οτι τα απλωνω κ βραδυ,εξω..
ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη κ πλεον δεν θα αλλαξω ξανα απορυπαντικο!!!
ασε που τα φθηνα απορυπαντικα που επαιρνα δεν εβγαζαν κ τους λεκεδες!!
Smile (μαλακτικο δεν βαζω σε πετσετες,κ ρουχα της δουλειας..στα αλλα χρειαζετε γιατι τα σκληρενει λιγο)

επισης ο κουμπαρος μου ειναι υδραυλικος και μου ειπε οπωσδηποτε να βαζω 1 με 2 φορες τη βδομμαδα ταμπλετα για τα αλατα!! λει οτι οντως χαλανε πιο γρηγορα τα πλυντηρια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την love στις Τρι Οκτ 11, 2011 4:20 am, 1 φορά

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ πάντος την πάτησα και με το αντίθετο.....λίγα ρούχα...πολύ μαλακτικό = άσχημη μυρωδιά Crying or Very sad Crying or Very sad

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
1 κουτι μαγειρικη σοδα και 1 μπουκαλι χυμος λεμονι σε προγραμμα ανω των 40 βαθμων. αν μπορειτε να δειτε πως βγαινει το νερο θα τριβατε τα ματια σας. μαυρο, κατραμι!!! η μυρωδια τις περισσοτερες φορες ειναι απο τα υπολλειματα απορυπαντικων στις σωληνωσεις.

http://pigikalimeriblogspot.com

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
misspigi έγραψε:1 κουτι μαγειρικη σοδα και 1 μπουκαλι χυμος λεμονι σε προγραμμα ανω των 40 βαθμων. αν μπορειτε να δειτε πως βγαινει το νερο θα τριβατε τα ματια σας. μαυρο, κατραμι!!! η μυρωδια τις περισσοτερες φορες ειναι απο τα υπολλειματα απορυπαντικων στις σωληνωσεις.

Σε άδειο πλυντήριο, για να καθαρίσει;

Εγώ πάντως κορίτσια για λόγους υγείας έχει δυο βδομάδες το κατήργησα το μαλακτικό. Είναι χημικό το οποίο δεν ξεβγάζετε και μένει στα ρούχα.
Ελπίζω να δω και όφελος στην ατοπική της κόρης μου.

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχω ενα μωρακι και εχει ατοπικη δερματιτιδα. στο Αγλαια Κυριακου οι αλλεργιολογοι μου ειπαν οτι απαγορευεται το μαλακτικο και καλο ειναι τα ρουχα του να πλενονται μονα τους.
το πληντυριο θα δουλευει χωρις ρουχα, μονο με σοδα και λεμονι. επισης για να μην μυριζει μουχλα να αφηνετε την πορτα ανοιχτη για να στεγνωνει μεσα ο καδος και το λαστιχο να μην μαυριζει.

http://pigikalimeriblogspot.com

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εβαζα ariel whitening και lenor , και δεν ειχα κανενα προβλημα μια χαρα και τωρα πηρα το ομο με αιθερια ελαια και μυριζουν υπεροχα !!!

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΛΕΝΟΡ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ?

nikos-danah

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Το έχω δει στο σούπερ και το έχω μυρίσει καλό ήταν.Δεν ήταν πολύ ακριβό.Δεν ξέρω αν καθαρίζει καλά αλλά αν κρίνω από το μαλακτικό πρέπει να διαρκεί το άρωμα του.

nikos-danah

Επίσης μια και αφορά το θέμα ξέρετε κανένα καλό αλλά φθηνό μαλακτικό?Μέχρι τώρα παίρνω επώνυμα αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παιρνω σουπλιν το μοβ καλα τα σπαει και παντα σχεδον τα βρισκω προσφορα και κανω καβαντζα .Δοκιμασε και αυτο
Και οσο αφορα τα ρουχα βαζετε λιγοτερα παντα.Εγω με το που εμαθα το αριελ το χρωματιστο δεν το αλλαζω με τιποτα λεμεεεεεεεε.

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aris17anna14 έγραψε:ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΛΕΝΟΡ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ?
δεν μου αρεσε καθολου το υγρο ειχα παρει κ για να μην πανε χαμενα τα λεφτα πλενω την μπανιερα χιχιχι για εκει καλο ειναι, δεν ξερω αλλα κατι δεν μου καθεται στα λενορ κ το μαλακτικο δεν μου αρεσε καθολου !!

nena1988

nena1988
καλησπερα,και εμενα τα ρουχα δεν πολυμιυριζουν και μαλλον θα φταιει το στουμπωμα που τα κανω,περνω αριελ υγρο baby&soft ενα κοινο και για το μωρο και απορυπαντικο συνηθως λενορ που το περνω σε καλη τιμη απο εδω απο ενα μαρκετ το 1,5 λιτρο 1,80!!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

nikos-danah

Το soupline είχα τώρα αλλά μόλις τελείωσε.Θέλω να πάω το απόγευμα για ψώνια και θέλω να μην δώσω πολλά,έχουν τελειώσει όλα τα σχετικά με το πλυντήριο και δεν θέλω να δώσω 50ευρο.......Νομίζω κάποια παραπάνω ανέφερε ότι χρησιμοποιεί υγρό του lidl έχω δει ότι είναι πολύ φθηνό αλλά είναι καλό?

nena1988

nena1988
nikos-danah έγραψε:Το soupline είχα τώρα αλλά μόλις τελείωσε.Θέλω να πάω το απόγευμα για ψώνια και θέλω να μην δώσω πολλά,έχουν τελειώσει όλα τα σχετικά με το πλυντήριο και δεν θέλω να δώσω 50ευρο.......Νομίζω κάποια παραπάνω ανέφερε ότι χρησιμοποιεί υγρό του lidl έχω δει ότι είναι πολύ φθηνό αλλά είναι καλό?
το χρησιμοποιει και η μαμα μου και μυριζουν πολυ ωραια τα ρουχα!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
aris17anna14 έγραψε:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ? ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?
ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΡΚΑ?
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ?

ναι βαζεις πολλα ρουχα στο λεω γιατι κι εγω το ιδιο παθαινα στην αρχη επειδη το πλυντηριο μου ειναι 7μιση κιλων το μπουκωνα κι εγω να τα παρει ολα με αποτελεσμα να μην πηγαινει παντου το μαλακτικο!!!!!!! για δοκιμασε να βαλεις πιο λιγα και ελα αυριο να μου πεις διαφορα!

εγω παντως που χρησιμοποιω και επωνυμα απορρυπαντικα και μαλακτικα και λιγα ρουχα βαζω στο πλυντηριο δεν μυριζουν μετα καθολου!και το πλυντηριο ειναι καινουριο,πιστευω οτι τα στιβει πολυ αν και το ρυθμιζω στις πιο λιγες στροφες.η μαμα μου που χρησιμοποιει τα ιδια μαλακτικα στο δικο της πλυντηριο και παρ'ολο που το στουμπωνει μυριζουν τοσο πολυ τα ρουχα,μεχρι και 2 μερες να τα φορας!αρα πιστευω ειναι θεμα πλυντηριου.τι μαρκα ειναι το δικο σας?εμενα LG

nikos-danah

Εγώ έχω πλυντήριο μικρό της κάραντ από τα πλαστικά που δεν στύβουν και έχω καταλάβει ότι όσο λιγότερο τα στύβεις τόσο περισσότερο μυρίζουν.Μήπως το τραβάει νωρίτερα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις