26 Απ: Απορίες για όλα!!!!!!!!!!! Πεμ Οκτ 13, 2011 12:24 pm
CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
etoile! έγραψε:Γεννάω τέλος Νοέμβρη και έχω μερικές απορίες που είμαι σίγουρη ότι θα μου λύσετε!!
1. Νυχτικά να πάρω χοντρά-χειμωνιάτικα ή λεπτά-κοντομάνικα επειδή θα έχει ζέστη στο μαιευτήριο; Ή και από τα δύο;;
εγω θα σου προτεινα μακρυμανικα βαμβακερα, η' ακομα καλυτερα πιτζαμες. αλλα παντα με κουμπια επανω για ευκολοτερο θηλασμο
2.Στο παιδί να αγοράσω και μακρυμάνικα εσωρουχάκια ή αρκούν τα κοντομάνικα;; Φοβάμαι ότι θα τον σκάσω με μακρυμάνικο εσώρουχο και κορμάκι βελουτέ απέξω!!!
και τα κοντομανικα αρκουν..
3.Πόσα περίπου κορμάκια βελουτέ θα χρειάζονται στην καθημερινότητα μας;;; Να αγοράσω πόσα Ο και πόσα Ο-3;; Και πόσα εσώρουχα;;;
για αρχη να παρεις 0-3 μεγεθος, και κανενα 0.. σιγουρα 2-3 θα χρειαζεται καθημερινα αν βγαζει τιποτα γουλιτσες και βρεχεται..4.Από το μαιευτήριο θα τον βγάλω τυλιγμένο σε κουβέρτα, με το φορμάκι του το βελουτέ. Να του αγοράσω και μπουφάν;;;; (μη γελάτε!!!)
οχι καλε, θα σκασει το μωρο!! 5.Να αγοράσω μόνο βελουτέ φορμάκια λόγω χειμώνα ή και βαμβακερά, μακρυμάνικα;
εγω προτιμησα τα βελουτε, ειχα βεβαια και βαμβακερα τα περισσοτερα απο δωρα..
6.Για το μαιευτήριο αγόρασα 1 πακέτο σερβιέτες λοχείας,θα μου δώσουν και στο Ιασώ νομίζω, θα μου χρειαστούν παραπάνω;;; Πόσα πακέτα να αγοράσω;;
δεν θυμαμαι ποσες εχει μεσα το πακετο, αλλα σιγουρα 4-5-6 καθημερινα θα χρειαζεσαι
7.Για το καθισματάκι αυτοκινήτου να αγοράσω εξτρά μαξιλαράκι για το κεφαλάκι του; Θα τον βάλω από το μαιευτήριο εκεί.
οχι
8.Να πλύνω το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου ή είναι υπερβολικό;;;
ναι εννοειται!! καθολου υπερβολικο..
9.Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά αλλά με έχουν ζαλίσει ότι σίγουρα θα δίνω και συμπλήρωμα. Ισχύει αυτό;;; Και τί να κάνω;; Να αγοράσω ένα κουτί να το έχω προληπτικά ή να στείλω μετά τον άντρα μου αν χρειαστεί τελικά;;;
ο θηλασμος εξαρταται κυριως απο την θεληση της μαμας! μην ακους κανεναν.. τιποτα δεν ισχυει, δεν υπαρχουν κανονες σε αυτο..
10.Ο γιατρός μου δε νομίζω ότι έχει δική του μαία. Πρέπει να βρω εγώ ή θα με καλύψουν οι κοπέλες στο μαιευτήριο;;;
θα σε καλυψουν λογικα απο εκει.. ρωτα ομως κ τον γιατρο σου για σιγουρια!!
11.Έχει ζητήσει καμία rooming in στο Ιασώ;; Σε περίπτωση που ένα βράδυ πχ είμαι χάλια και δε μπορώ να τον έχω στο δωμάτιο ή στα επισκεπτήρια (βασικό!!), θα μπορώ να τον δώσω μέσα για λίγο ή με δεσμεύει το rooming in;
δυστυχως, δεν ξερω και δεν απαντω..
Σας ζάλισα;;;
Όλο και κάτι άλλο θα σκεφτώ!!!
Ευχαριστώ!!!!!!!!!!
σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα, και να γεννησεις ευκολα ενα υγιεστατο μωρακι!!! ηρεμα κ χαλαρα!!