Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τα δικά μου λίγο πριν κλείσoυν τα δύο το κάνανε αυτό μόνο που εμένα δεν πηδάγανε ακριβώς από την κούνια αλλά σκαρφαλώνανε από το κάγκελο και πέφτανε στο πάτωμα με το κεφάλι pale pale (από δύο φορές ο καθένας μου το έκανε και ευτυχώς που είχα στρωμένα χαλιά) κι έτσι μάζεψα τις κούνιες και τους πήρα κανονικά κρεββατάκια με προστατευτικό κάγκελο στο πλάι (το είχα πάρει από το jumbo). Στην αρχή βέβαια δε καθόντουσαν στο κρεββάτι τους για ύπνο αλλά κατεβαίνανε συνέχεια κι έτσι ξάπλωνα κι εγώ μαζί τους και τους έλεγα τραγουδάκια και παραμυθάκια μέχρι να τα πάρει ο ύπνος I love you

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΑΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΛΛΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΕΓΩ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΓΚΕΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΩ.

Και μενα η μια μερια ειναι με τα καγκελα στον τοιχο , τα καγκελα δεν βγαινουν γιατι η κουνια γινεται και κρεβατι ..λεω να παω να του παρω ενα νεο στρωμα και να την κανω κρεβατι..να χτυπησει δεν νομιζω γιατι κατω απο την κουνια του εχουμε βαλει ενα μονο στρωμα και πεφτει στα μαλακα..Εχθες το βραδυ δεν πηδαγε απο την κουνια αλλα βρηκε αλλο παιχνιδι ηθελε να τον βαλω για υπνο και την ωρα που εφευγα απο το δωματιο φωναζε να τον βγαλω να του πω τραγουδι και μετα ηθελε να μπει παλι στην κουνια και συνεχεια αυτο το βιολι 8 τραγουδια του ειπα ,ξαπλωσα διπλα του για να κοιμηθει και μου ελεγε να βγω εξω μολις εφευγα ξαναφωναζε ...στο τελος νευριασα και του λεω τελος τωρα ειναι ωρα για υπνο και σηκωθηκα και εφυγα εκλαψε κανα πενταλεπτο με τσιριδες αλλα δεν βγηκε απο την κουνια και κοιμηθηκε τελικα!!! Για να δουμε και σημερα

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βλεπω οτι ολες μας μια απο τα ιδια, μα τι παιχνιδι βρισκουν αυτα τα ατιμα τα παιδια μας βρε κοριτσια...ειναι απιστευτα ωρες ωρες!!

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lidiaki έγραψε:Αχ κοριτσια τι παθαμε τι παθαμε , εδω και καμμια 2-3 μερες ο ταρζαν μου που ειναι 20 μηνων ....πηδαει απο την κουνια του και το εχει βρει παιχνιδι!!!Καθε βραδυ κατα τις 21 τρωμε το φαγακι μας , κανουμε το μπανακι μας και 22-22:30 παμε για υπνο καλυνηχτιζουμε οποιον ειναι στο σπιτι , παμε στο δωματιο ,μου δινει φιλακι και μου λεει νανι μαμα , κουνια..μπαινει στην κουνια του ξαπλωνει στο μαξιλαρακι του παιρνει και την Μινι (η κοπελα του) αγκαλια και μου λεει βγες μαμα νυχτα...και το μωρο μου κανει νανακια....Προχθες το βραδυ παμε τον βαζω στην κουνια , βγαινω απο το δωματιο ...τσουπ νατος ερχεται βολιδα ..παλι μαμα παλι και γελαγε..εεεεε κοριτσια μεχρι της 23:30 πρεπει να πηδηξε 50 φορες ..Πηγα να τον κοιμησω αγκαλια τιποτα ..κουνια μου ελεγε..αχ τι θα κανουμε ετσι θα συνεχιστει τωρα θα μπαινει στην κουνια του στις 22 και μεχρι της 23 θα παιζει μπες , βγες????Περιττο να σας πω οτι στο τελος με πιασανε τα γελια ..να δειτε χαρα που εκανε με το καινουριο παιχνιδι που βρηκε..Ημαρτον πως του το κοβουνε ρε κοριτσια ,να καταλαβει οτι οταν παμε για νανι παμε για νανι και τελος????Help me..............

από την στιγμή που γέλασες αυτό ήταν το έχασες το παιχνίδι χαχαχα!τώρα θα το κανει συνέχεια γιατί αφού του αρέσει και γελαει κι αυτός αλλα γελαει και η μαμα οκ είναι το τελειο παιχνιδι πριν τον υπνο.....βασικά αν σταματήσεις να του δίνεις σημασία όσο το κανει θα βαρεθεί καποια στιγμή και θα σταματήσει, δεν θα έχει ενδιαφέρον γιαυτον πια αφου κανείς δεν θα γελαει.....καλή τύχη χαχαχα

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ntina έγραψε:
lidiaki έγραψε:Αχ κοριτσια τι παθαμε τι παθαμε , εδω και καμμια 2-3 μερες ο ταρζαν μου που ειναι 20 μηνων ....πηδαει απο την κουνια του και το εχει βρει παιχνιδι!!!Καθε βραδυ κατα τις 21 τρωμε το φαγακι μας , κανουμε το μπανακι μας και 22-22:30 παμε για υπνο καλυνηχτιζουμε οποιον ειναι στο σπιτι , παμε στο δωματιο ,μου δινει φιλακι και μου λεει νανι μαμα , κουνια..μπαινει στην κουνια του ξαπλωνει στο μαξιλαρακι του παιρνει και την Μινι (η κοπελα του) αγκαλια και μου λεει βγες μαμα νυχτα...και το μωρο μου κανει νανακια....Προχθες το βραδυ παμε τον βαζω στην κουνια , βγαινω απο το δωματιο ...τσουπ νατος ερχεται βολιδα ..παλι μαμα παλι και γελαγε..εεεεε κοριτσια μεχρι της 23:30 πρεπει να πηδηξε 50 φορες ..Πηγα να τον κοιμησω αγκαλια τιποτα ..κουνια μου ελεγε..αχ τι θα κανουμε ετσι θα συνεχιστει τωρα θα μπαινει στην κουνια του στις 22 και μεχρι της 23 θα παιζει μπες , βγες????Περιττο να σας πω οτι στο τελος με πιασανε τα γελια ..να δειτε χαρα που εκανε με το καινουριο παιχνιδι που βρηκε..Ημαρτον πως του το κοβουνε ρε κοριτσια ,να καταλαβει οτι οταν παμε για νανι παμε για νανι και τελος????Help me..............

από την στιγμή που γέλασες αυτό ήταν το έχασες το παιχνίδι χαχαχα!τώρα θα το κανει συνέχεια γιατί αφού του αρέσει και γελαει κι αυτός αλλα γελαει και η μαμα οκ είναι το τελειο παιχνιδι πριν τον υπνο.....βασικά αν σταματήσεις να του δίνεις σημασία όσο το κανει θα βαρεθεί καποια στιγμή και θα σταματήσει, δεν θα έχει ενδιαφέρον γιαυτον πια αφου κανείς δεν θα γελαει.....καλή τύχη χαχαχα

Δε με ειδε να γελαω γελαγα μετα αφου εφευγα απο το δωματιο..αλλα τεσπα αυτος παιχνιδι το βρηκε αλλα θα του το κοψω που θα μου παει!!! χααχαχα ειναι και πεισματαρης σαν και μενα ..βλεπεις ιδιο ζωδιο τον εκανα με εμενα και ειμαστε ιδιοι!!!

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lidiaki έγραψε:
ntina έγραψε:

Δε με ειδε να γελαω γελαγα μετα αφου εφευγα απο το δωματιο..αλλα τεσπα αυτος παιχνιδι το βρηκε αλλα θα του το κοψω που θα μου παει!!! χααχαχα ειναι και πεισματαρης σαν και μενα ..βλεπεις ιδιο ζωδιο τον εκανα με εμενα και ειμαστε ιδιοι!!!

α εντάξει τότε...οπότε μωρέ είναι θεμα χρόνου απλα καινουργιο παιχνίδια είναι θα παίξει θα παίξει και στο τέλος θα το βαρεθεί καλο κουράγιο χαχαχαχαχα

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χθες αγόρασα ένα προστατευτικό κρεβατιού και έβαλα τη μικρή στο δωμάτιο της να κοιμηθεί σε κρεβάτι κανονικό..βέβαια την κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να την κοιμίσω...στις 3 το ξημέρωμα.. Είναι 16,5 μηνών, είναι πολύ μικρή για κρεβάτι ακόμα?? ξέρει να κατεβαίνει από το κενό βέβαια και της είχα βάλει και ένα στρωματάκι κάτω σε περίπτωση που έπεφτε..αν και δεν είναι πολύ ψηλά

Είχα μεγάλο πρόβλημα με την κούνια καθώς πήγαινε να βγει συνέχεια και την προλάβαινα στο τσακ να πέσει με το κεφάλι..

Υπάρχει κάτι άλλο που κάνατε για να προστατέψετε τα μικρά σας από τέτοιες πτώσεις???

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βαζεις και μαξιλαρια απο κατω και υπομονη...πιο επικινδυνο ειναι παντως με το καγκελο που το πηδανε και σκανε οπως ναναι παρα ενα χαμηλο κρεβατι με προστατευτικο ε βαζεις και κανα μαξιλαρι κατω

ετσι εινια ο μικρος μου γιος σκαρφαλωνε ακομα δεν περπαταγε πολυ ζωηρο

mommy12585

mommy12585
phoenix έγραψε:βαζεις και μαξιλαρια απο κατω και υπομονη...πιο επικινδυνο ειναι παντως με το καγκελο που το πηδανε και σκανε οπως ναναι παρα ενα χαμηλο κρεβατι με προστατευτικο ε βαζεις και κανα μαξιλαρι κατω

ετσι εινια ο μικρος μου γιος σκαρφαλωνε ακομα δεν περπαταγε πολυ ζωηρο

Ναι σίγουρα είναι πιο επικίνδυνο στην κούνια, απλά δε περίμενα τόσο νωρίς να τη βάλω σε κρεβατι μωρέ, πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, χαμπάρι δεν πήρα... Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 35468

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μεγαλωνουν δε λες τιποτα σημερα τον χαζευα που ετρωγε μονος του και παρακολουθουσε στο you tube μικι μαους και ειχα παθει πλακα το μωρο μου μεγαλωσε...
Εγω κατω απο την κουνια του εχω βαλει 1 στρωμα μονο και πεφτει στα μαλακα ο κυριος!!

mommy12585

mommy12585
lidiaki έγραψε:Μεγαλωνουν δε λες τιποτα σημερα τον χαζευα που ετρωγε μονος του και παρακολουθουσε στο you tube μικι μαους και ειχα παθει πλακα το μωρο μου μεγαλωσε...
Εγω κατω απο την κουνια του εχω βαλει 1 στρωμα μονο και πεφτει στα μαλακα ο κυριος!!

Αχου το μωρέ, τρώωει και μόνος του... Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 536304 εμένα ακόμα δε τρώωει μόνη, αλλά δε δέχεται να φάει χωρίς να βλέπει mazoo and the zoo στο youtube...έχει κόλλημα!

Εγώ της έβαλα το στρωματάκι που είχα στο παρκο από κάτω, αλλά με το που έβαλα το προστατευτικό καγκελάκι χτες, κάναμε πρόβες..την ανέβαζα και περίμενα να δω από που θα κατέβει..ευτυχώς κατέβαινε σωστά..οπότε δε νομίζω να κάνει καμία βλακεία από δω και κ πέρα...

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και ναι κοριτσια μετα απο μια εβδομαδα ...το παιδι μου το εκοψε δεν πηδαει πια απο την κουνια και παει για υπνο οπως πηγαινε και παλια ..βεβαια για 2-3 μερες ειχαμε λιγα κλαμματα αλλα το ξεπερασαμε!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:Και ναι κοριτσια μετα απο μια εβδομαδα ...το παιδι μου το εκοψε δεν πηδαει πια απο την κουνια και παει για υπνο οπως πηγαινε και παλια ..βεβαια για 2-3 μερες ειχαμε λιγα κλαμματα αλλα το ξεπερασαμε!!!!

Μπράβο του!!!!!Πολύ χάρηκα!!!Είδες??Φάση ήταν και του πέρασε.Απλά ήθελε να σας κάνει να γελάσετε,χιχι!!!!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nαι ειχε ορεξη για πλακες... Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 328109 Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 328109

Maya

Maya
Αφου εχει αρχισει να ανεβοκατεβαινει και το πηγαινελα δεν το γλιτωνεις μαλλον ηρθε η ωρα να του παρεις κανονικο κρεββατακι με καγκελο. Συμφωνα με τη νταντα πρωτων βοηθειων σε τετοιες περιπτωσεις, οταν κατεβαινει το μωρο το βαζεις πισω ανεκφραστη (χωρις να γελας δηλαδη και το παιρνει για παιχνιδι) και χωρις να μιλας, οσες φορες σου παρει. Την πρωτη νυχτα μπορει να το κανεις και 50-100 φορες! ομως στο τελος κουραζεται, κοιμαται και δεν εχει περασει το δικο του. την επομενη λιγοτερο και μετα το κοβουν. Η αλλιως βαλε ενα καγκελο στην πορτα του δωματιου του για να μη βγαινει τουλαχιστον εξω και να γυρναει μονο του στην κουνια, εγω παντως το πρωτο θα εκανα..

Maya

Maya
αααα τωρα ειδα οτι το ξεπερασατε, οποτε ολα καλα! Very Happy

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:Αφου εχει αρχισει να ανεβοκατεβαινει και το πηγαινελα δεν το γλιτωνεις μαλλον ηρθε η ωρα να του παρεις κανονικο κρεββατακι με καγκελο. Συμφωνα με τη νταντα πρωτων βοηθειων σε τετοιες περιπτωσεις, οταν κατεβαινει το μωρο το βαζεις πισω ανεκφραστη (χωρις να γελας δηλαδη και το παιρνει για παιχνιδι) και χωρις να μιλας, οσες φορες σου παρει. Την πρωτη νυχτα μπορει να το κανεις και 50-100 φορες! ομως στο τελος κουραζεται, κοιμαται και δεν εχει περασει το δικο του. την επομενη λιγοτερο και μετα το κοβουν. Η αλλιως βαλε ενα καγκελο στην πορτα του δωματιου του για να μη βγαινει τουλαχιστον εξω και να γυρναει μονο του στην κουνια, εγω παντως το πρωτο θα εκανα..

Αυτο ακριβως εκανα τον πηγαινα πισω και εφευγα...σταματησε να κατεβαινει και μετα αρχισε και εκλαιγε αλλα εγω βραχος ....και τελος το παιχνιδι(βεβαια μην φανταστεις το κλαμα ηταν 30 δευτερολεπτα)...Καγκελακι στην πορτα του εχω βαλει απο τοτε που γεννηθηκε γιατι εχω ενα σκυλακι και δεν ηθελα να μπαινει στο δωματιο του ..οποτε οποτε πηδαγε εμενε στο καγκελο και φωναζε μαμαμμαμαμαμαμαμαμα

Maya

Maya
πες μου οτι εχεις μαλτεζακι οπως στο τικερ!!! εγω εχω 3!!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι μαλτεζακι εχω και εσυ??? Very Happy

45Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 Empty Και τσουπ! Μπροστά μας!!! Δευ Δεκ 19, 2011 1:55 pm

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κόριτσια ΣΟΣ! Σήμερα το μεσημέρι έβαλα τον μικρό για ύπνο, και ήμουν στην κρεβατοκάμαρα με την ενδοεπικοινωνία, και ενώ δεν ακούστηκε το παραμικρό, ακούω ξαφνικά το καγκελάκι της πόρτας του(ΙΚΕΑ), και λέω κάνενα σκυλί θα είναι, με την ουρά του θα την χτύπησε. Αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα ΤΣΟΥΠ! Μπροστά μας... έπαθα πλάκα, λέω γαμ@@το ξέχασα να σηκώσω το κάγκελο. Αλλα όχι... πάω μέσα και παθαίνω ΣΟΚ! pale Όχι μόνο δεν το είχα ξεχάσει, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι είχε προσγειωθει πάνω του. (από την μία έχω ένα καλοριφερ ηλεκρτικό από την άλλη τίποτα, απο πίσω από το κεφάλι ο τοίχος και από μπροστά ένα ραδιοφωνάκι πάνω σε ένα σκαμπο. Το τρελό της υπόθεσης δεν είναι ότι σάλταρε, αλλά πως; Ακόμα αποτελεί μυστήριο, και δεν έχει κανένα σημάδι να πω έπεσε με το κεφάλι, με τα γόνατα, τίποτα. Το κρεβάτι του, εντομεταξύ, είναι ΛΗΤΩ έχει κάγκελα μόνο αριστερά και δεξιά, (μπροστα και πίσω όλοκληρο κομμάτι ξύλο) και τόσο ψηλά τα ανεβάζω που φτάνουν μέχρι τον ώμο του όταν είναι όρθιος στο κρεβάτι,άσε που η κούνια του δεν είναι χαμηλή, έχει δυο συρτάρια απο κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω, για το βράδυ την άλλαξα θέση έβαλα το κεφάλι τα είναι στον καναπέ την μια πλευρά στον τοίχο και από τις άλλες δυο, τις εκτεθειμένες, έβαλα από τρια παπλώματα και δυο μαξιλάρια. Σήκωσα τα πάντα από το πάτωμα, τι άλλο να κάνω; Να κατεβάσω το κάγκελο δεν παίζει γιατι όπως είπα το κρεβάτι είναι πολυ ψηλό, αλλά και τι να κάνω ούτε να συνεννοηθούμε δεν μπορούμε είναι 17 μηνών. Κάτσαμε μιση ώρα με τον μπαμπα του μες το δωμάτιο να μας δείξει πως το έκανε αλλά αυτός κοιμήθηκε. Μήπως να τον κοιμίζω στο πάρκο; Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κόριτσια ΣΟΣ! Σήμερα το μεσημέρι έβαλα τον μικρό για ύπνο, και ήμουν στην κρεβατοκάμαρα με την ενδοεπικοινωνία, και ενώ δεν ακούστηκε το παραμικρό, ακούω ξαφνικά το καγκελάκι της πόρτας του(ΙΚΕΑ), και λέω κάνενα σκυλί θα είναι, με την ουρά του θα την χτύπησε. Αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα ΤΣΟΥΠ! Μπροστά μας... έπαθα πλάκα, λέω γαμ@@το ξέχασα να σηκώσω το κάγκελο. Αλλα όχι... πάω μέσα και παθαίνω ΣΟΚ! pale Όχι μόνο δεν το είχα ξεχάσει, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι είχε προσγειωθει πάνω του. (από την μία έχω ένα καλοριφερ ηλεκρτικό από την άλλη τίποτα, απο πίσω από το κεφάλι ο τοίχος και από μπροστά ένα ραδιοφωνάκι πάνω σε ένα σκαμπο. Το τρελό της υπόθεσης δεν είναι ότι σάλταρε, αλλά πως; Ακόμα αποτελεί μυστήριο, και δεν έχει κανένα σημάδι να πω έπεσε με το κεφάλι, με τα γόνατα, τίποτα. Το κρεβάτι του, εντομεταξύ, είναι ΛΗΤΩ έχει κάγκελα μόνο αριστερά και δεξιά, (μπροστα και πίσω όλοκληρο κομμάτι ξύλο) και τόσο ψηλά τα ανεβάζω που φτάνουν μέχρι τον ώμο του όταν είναι όρθιος στο κρεβάτι,άσε που η κούνια του δεν είναι χαμηλή, έχει δυο συρτάρια απο κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω, για το βράδυ την άλλαξα θέση έβαλα το κεφάλι τα είναι στον καναπέ την μια πλευρά στον τοίχο και από τις άλλες δυο, τις εκτεθειμένες, έβαλα από τρια παπλώματα και δυο μαξιλάρια. Σήκωσα τα πάντα από το πάτωμα, τι άλλο να κάνω; Να κατεβάσω το κάγκελο δεν παίζει γιατι όπως είπα το κρεβάτι είναι πολυ ψηλό, αλλά και τι να κάνω ούτε να συνεννοηθούμε δεν μπορούμε είναι 17 μηνών. Κάτσαμε μιση ώρα με τον μπαμπα του μες το δωμάτιο να μας δείξει πως το έκανε αλλά αυτός κοιμήθηκε. Μήπως να τον κοιμίζω στο πάρκο; Rolling Eyes
Καλησπέρα Γεωργία! (είμαστε και στην ίδια μαμαδοομαδούλα!) Φαίνεται πως ο γιόκας σου είναι αστεράκι και σας έπαιξε παιχνίδι σήμερα! Δεν ξέρω να σου πω πώς το έκανε, πάντως έχω ακούσει για πολλά παιδάκια που τα καταφέρνουν και πηδάνε τα κάγκελα. Εφόσον, λοιπόν, σας συνέβη μια φορά (και ήσαστε τυχεροί που δεν χτύπησε), το πιθανότερο είναι πως θα σας το ξανακάνει σε ανύποπτο χρόνο. Για να είστε οκ λοιπόν, 2 είναι οι πιθανές λύσεις:
1) Κατεβάζεις τελείως τα κάγκελα. Αλλά και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι το παιδάκι σου δεν κάνει ανήσυχο ύπνο το βράδυ, αλλά και είναι σε θέση να κατεβαίνει μόνο του άνετα και
2) Αφήνεις τα κάγκελα όσο πιο ψηλά γίνεται και βάζεις κάτω μαξιλάρια (όπως έκανες) ή εκείνα τα αφρώδη στρωματάκια παζλ - τα έχει και το jumbo- γύρω από το κρεβατάκι του, ώστε τουλάχιστον αν πέσει να μη χτυπήσει άσχημα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει από εδώ και πέρα να έχετε το νου σας, γιατί σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο ο μικρός να τριγυρνάει μόνος του εν αγνοία σας...

Εύχομαι καλά... ξεμπερδέματα και να του δώσεις ένα γλυκό-γλυκό φιλάκι γιατί είναι και μουτράκι, αν κρίνω από τη φωτογραφία! Πηδαει απο την κουνια του ...τι κανουμε??? - Σελίδα 2 417472

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμας οταν αρχισε να το κανει αυτο,να το επιχειρει δηλαδη, γιατι ευτυχως μια φορα τον επιασα ακριβως στον αερα!!!, τον εβαλα σε κανονικο κρεβατι πια.Τα κρεβατια με τα καγκελα ειναι αρκετα ψηλα.Και να βγαλεις το καγκελο που λες,παλι θα ειναι επικινδυνο,γιατι το κρεβατι εχει υψος.Μη σε προβληματιζει πώς το εκανε και μη σου φαινεται περιεργο,ναι πηδανε απλα, εχουν φοβερη ελαστικοτητα στο σωμα τους και τα καταφερνουν.Εμεις του βαλαμε ενα ημιδιπλο μαλιστα κρεβατι που μας περισσευε , το κολλησαμε σε τοιχο και απο την αλλη πλευρα βαλαμε ενα προστατευτικο απο το Jumbo.Aπλα να ξερεις οτι θα τον εχεις στο νου σου απο δω και περα ολη την ωρα. Αν πρεπει να τον αφηνεις μονο του καλυτερα σε παρκο απο δω και μπρος (οχι παρκοκρεβατο, παρκο).Ετσι πιστευω.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ, κορίτσια! Χτες το βράδυ έπεσε ξενύχτι... όχι ότι το ξανά έκανε αλλά να εγω είχα το νου μου όλο το βράδυ να μην ακούσω το μπαμ Crying or Very sad
Όχι πάντως γενικά δεν κάνει καθόλου ανήσυχο ύπνο, αλλά όταν έχουμε βήχα και συνάχι όπως αυτές τις μέρες κοιμάται κάπως... όχι ότι σηκώνετε ούτε καν τα μάτια δεν ανοίγει απλά μαζεύτεται σε μια γωνία με το πετσετάκι του στα χέρια και κλαψουρίζει, μόλις μπω στο δωμάτιο τον γυρισω πλευρό και τον χαιδέψω λίγο στο κεφάλι ξανα κοιμάται.
Αλλά από αυτό με το προστατευτικό από το JUMBO δεν το ξέρω τι είναι; Εχει καμιά μανούλα; κα βοηθάει; Ή θα μπούμε στα έξοδα τσάμπα; Rolling Eyes Και γι αυτο το κρεβατάκι ξοδέψαμε μια περιουσία γιατι υποτίθεται θα το είχε μέχρι τα 4. scratch
Αμα ειναι να το πάρουμε...

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tο προστατευτικο αξιζει αλλα ειναι για κανονικο κρεβατι οχι για κουνια με καγκελα.Και γω ετσι νομιζα,μας πουλησαν μια κουνια 500 ευρω με συρταρια απο κατω με το σκεπτικο οτι αμα μεγαλωσει θα κοιμαται σε αυτην και θα βγαλουμε το καγκελο,αλλα γελαστηκαμε.Και μαλιστα ειναι χειροτερο που εχει συρταρια απο κατω γιατι ειναι και πιο μεγαλο το υψος της αρα και πιο επικινδυνο και πιο αβολη για μενα οσο τον κοιμιζα εκει κι επρεπε καμια φορα να τον χαϊδεψω κτλ.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα το ειχε ξεκινησει αυτο το βιολι και κρατησε περιπου 3 μερες πηδαγε και το μεσημερι και το βραδυ ,του ειχα βαλει ενα μονο στρωμα που ειχα για να μην τσακιστει ..οποτε το εκανε τον επαιρνα και τον ξαναεβαζα στην κουνια συνεχεια περα δωθε...ειχα σκοπο αν συνεχισει να το κανει για καμμια εβδομαδα να του παρω κραβατι και να την βγαλω την κουνια αλλα τελικα το σταματησε μονος του..το βαρεθηκε τελικα το καινουριο παιχνιδι ισως επιδη τον ξαναεβαζα μεσα καθε φορα με πιο αυστηρο υφος...Υπομονη αυτα τα παιδια πια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις