26 Απ: 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... Πεμ Οκτ 20, 2011 10:42 pm
Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lidiaki έγραψε:RANIAASIKIDOY έγραψε:ΑΧ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΩΝ..ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ? ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΛΙΓΟ ΥΠΝΟ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΩ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ... ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ?? ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ??? ΑΧ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ.. ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ?
Γεια σου κοριτσι μου, εγω εχω ενα γιο 20 μηνων και 2 διδυμουλες 2,5 μηνων ..μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα δυσκολο αλλα οσο για το μεγαλο ειναι πολυ γλυκος και τρυφερος με τις αδερφουλες του ολο τις φιλαει και τις χαιδευει .πρεπει εσυ να το εκπαιδευσεις απο τωρα το παιδι και να του λες για το αδερφακι του και οταν γυρισεις απο το νοσοκομειο να δινεις πολυ σημασια στο μεγαλο το μικρο ετσι κι αλλιως μαμα , κακα και νανι στην αρχη!! Πιστευω παντως οτι αν ειχα ενα μωρο κι οχι διδυμα θα τα καταφερνα λιγο καλυτερα ..εγω τραβαω λιγο ζορι να σου πω την αληθεια γιατι ειναι και προορες και κανουν 2 ωρες να πιουν γαλα να ρευτουν και να κοιμηθουν!! Σου ευχομαι τα καλυτερα
Εισαι ηρωας κοριτσι μου!!!!!