Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lidiaki έγραψε:
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΑΧ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΩΝ..ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ? ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΛΙΓΟ ΥΠΝΟ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΩ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ... ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ?? ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ??? ΑΧ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ.. ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ?

Γεια σου κοριτσι μου, εγω εχω ενα γιο 20 μηνων και 2 διδυμουλες 2,5 μηνων ..μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα δυσκολο αλλα οσο για το μεγαλο ειναι πολυ γλυκος και τρυφερος με τις αδερφουλες του ολο τις φιλαει και τις χαιδευει .πρεπει εσυ να το εκπαιδευσεις απο τωρα το παιδι και να του λες για το αδερφακι του και οταν γυρισεις απο το νοσοκομειο να δινεις πολυ σημασια στο μεγαλο το μικρο ετσι κι αλλιως μαμα , κακα και νανι στην αρχη!! Πιστευω παντως οτι αν ειχα ενα μωρο κι οχι διδυμα θα τα καταφερνα λιγο καλυτερα ..εγω τραβαω λιγο ζορι να σου πω την αληθεια γιατι ειναι και προορες και κανουν 2 ωρες να πιουν γαλα να ρευτουν και να κοιμηθουν!! Σου ευχομαι τα καλυτερα

Εισαι ηρωας κοριτσι μου!!!!! Respect Respect

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:[quote="lidiaki

Γεια σου κοριτσι μου, εγω εχω ενα γιο 20 μηνων και 2 διδυμουλες 2,5 μηνων ..μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα δυσκολο αλλα οσο για το μεγαλο ειναι πολυ γλυκος και τρυφερος με τις αδερφουλες του ολο τις φιλαει και τις χαιδευει .πρεπει εσυ να το εκπαιδευσεις απο τωρα το παιδι και να του λες για το αδερφακι του και οταν γυρισεις απο το νοσοκομειο να δινεις πολυ σημασια στο μεγαλο το μικρο ετσι κι αλλιως μαμα , κακα και νανι στην αρχη!! Πιστευω παντως οτι αν ειχα ενα μωρο κι οχι διδυμα θα τα καταφερνα λιγο καλυτερα ..εγω τραβαω λιγο ζορι να σου πω την αληθεια γιατι ειναι και προορες και κανουν 2 ωρες να πιουν γαλα να ρευτουν και να κοιμηθουν!! Σου ευχομαι τα καλυτερα

Εισαι ηρωας κοριτσι μου!!!!! Respect Respect [/quote]

Ερχεται και η δικια σου σειρα!!!!! 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:
manoula3 έγραψε:με το καλο το μωρακι σου!!!ολα καλα θα πανε!!στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα μεχρι να βρεις εναν ρυθμο!!! Very Happy
εγω εναμιση μηνα πριν κλεισω τα 20 γεννησα το πρωτο μου παιδακι και...στα 22,5 και κατι γεννησα κ το τριτο μου παιδακι!!! flower
ναι δεν λεω υπαρχει κουραση,δεν ηξερα απο που να αρχισω,ποιο να πρωτοκοιταξω..αλλα τελικα ολα ηρθαν πολυ ομαλα!!!βεβαια το καλο ηταν οτι δεν υπηρχαν ζηλιες,εκτος απο 1-2 φορες μονο!ευτυχως!!απο τοτε που ξεπεταχτηκαν λιγο,ολη μερα παιζουν μαζι!!εχουν πολυ πλακα!!!το βλεπω οτι ειναι ευτυχισμενα που εχει το ενα το αλλο παρειτσα!!!απλωνονται κατω στο πατωμα με μια στοιβα παιχνιδια κ παιζουν ολα μαζι,το βραδυ καληνυχτιζονται κ φιλιουνται,το πρωι το ενα ξυπναει το αλλο φωναζοντας ''καλημεγιααααα,ειναι μελααααα''!!!!χαχαχαχα!!!!
οσο κ να κουραζομαι,με ανταμειβουν με τις καλυτερες στιγμες!!!κ η κουραση δεν ειναι τοσο τα παιδια,φαγητο,μπανιο,βολτες,γκρινιες...οοοχιιιι..οι δουλειες ειναι που ξεπατωνομαι!! Rolling Eyes Rolling Eyes
το καλυτερο ειναι οταν κανουν καποια ζημια κ ρωταω ''ποιος το εκανε??''!!ο μεγαλος λεει ''η μαρια το εκανε'',η μαρια λεει ''ο θανασης το εκανε'' ο θανασης λεει ''τικος,τικος(νικος),ολα ολα ολα πω μπαμπα''!!!!αχ παναγια μου τα σκεφτομαι κ γελαω μονη μου!!! 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994
ο μεγαλος μου που ειναι τωρα 5 χρονων κ η μαρια μου που ειναι 3,5 περιπου με βοηθανε παρα πολυ!!!το βασικο ειναι οτι εχουν μαθει να μαζευουν τα παιχνιδια τους η' στο ασεχτο κατι συμμαζευουν κ πεταγεται ο μεγαλος κ μ λεει ''να μαμα μαζευω για να μην κουραζεσαι''!!!η αγαπουλιτσα μου!!! I love you τωρα πια κ ο μικρος που ειναι 2 ακομα κατι κανει!!πεταει περιτυλιγματα στα σκουπιδια απο μονος του,βαζει τα αππουτσια του στη θεση τους,οτι ζητησω καταλαβαινει κ μου το φερνει!!!! I love you I love you
με ολα αυτα που εγραψα λοιπον,θελω να εννοησω οτι απο καποιο σημειο κ μετα,συνεργαζεσαι με τα παιδακια σου!!!συννενοεισαι αψογα!!δεν ειναι τοσο δυσκολα οσο φανταζουν τωρα που τα σκεφτεσαι!!εγω στην αρχη νομιζα οτι θα τρελαθω,δεν ηξερα τι να πρωτο κανω...λιγο καιρο αργοτερα ομως ενιωθα σαν να ειχα απο παντα 3 παιδια!!! 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 893968
βεβαια τωρα που μεγαλωσαν νοσταλγω την κοιλιτσα μου,πατουσακια,αγκου,σαλακια!!αχ!!!!!βεβαια ποτε δεν ξερεις,γιατι εχουμε κ παραγγελιες απ'τον μεγαλο!!!χαχαχα!!οποτε με βλεπει πρησμενη απ'το φαι,ερχεται κ μ λεει:''μαμα εχεις καινουριο μωρακι στην κοιλιτσα σου???αν εχεις θελω να ειναι ενα αγορι κ ενα κοριτσι!!το αγορι για να παιζει με μας τα αγορια κ το κοριτσι για να μην ειναι μονη της η μαρια μας''!!!! 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994

πωπω τι ωραια που ακουγονται ολα αυτα που γραφεις! Very Happy Very Happy
εμεις γιατι ειχαμε πιο πολλα ζορια?τι κανω λαθος η μανα? scratch

καλησπερααα!!!! Very Happy εε καλα βρε κ συ,αυτα ειναι τα καλα!εχουμε κ μπολικα δυσκολα!! Rolling Eyes Rolling Eyes
να τα δεις οταν τσακωνονται,ο μεγαλος κλειδωνεται στο δωματιο,η μικρη δαγκωνει τον μικρουλη κ ο μικρουλης της ξεριζωνει τα μαλλια!! Shocked Shocked κ γω φυσικα στη μεση να ουρλιαζω!!ετσι κ κατσω καπου να ηρεμησω,στο σιπλανο δωματιο πεφτει βομβα απ'την ακαταστασια!!!ανυπομονω να κοιμουνται το βραδυ κ αμα λαχει καθομαι κ μεχρι τις 2 στο ιντερνετ ετσι για να πειστω οτι ξεκουραζομαι κ χαλαρωνω!!! Cool
να τα δεις οταν ταυτοχρονα ζητανε κατι,ταυτοχρονα ομως!!μαμα κακα,μαμα εκανα τσισα πανω μου,μαμα θελω γιαουρτι,μαμα ποτε θα κανουμε μπανιο,μαμα ελα να με σκουπισεις!!ωωω θεε μου τρεχωσ αν τρελη!!!
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν νιωθω ποτε μοναξια!!μπορει να κουραζομαι,αλλα ειμαι ευτυχισμενη..γεματη..νιωθω ασφαλεια μεσα στην οικογενεια μου!!! Very Happy

κ μην νομιζεις οτι κανεις κατι λαθος!!αν μ'ακουσεις να τσιριζω θα καταλαβεις!!αφου καμια φορα φοβαμαι μην ερθει η προνοια!! Razz Razz Razz

ααα κ κατι τελευταιο!!ειναι σημαντικο βεβαια οτι εχω τη βοηθεια κ του αντρα μου!!!μετα τις 5 που ειναι σπιτι ειναι ολα πιο ευκολα!!δεν κανει δουλειες,δεν τον αφηνω!!ομως αν δεν ειναι πολυ κουρασμενος κανει μπανιο τα παιδια,τα ταιζει,παιζουν κ εχω για λιγο την ηρεμια μου!!!!αλλα κ τιποτα απ'αυτα να μην κανει,εστω κ να μιλαει μαζι τους η' να παιζει μου φτανει!!ησυχαζω η δολια!! Very Happy Very Happy

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula3 έγραψε:

καλησπερααα!!!! Very Happy εε καλα βρε κ συ,αυτα ειναι τα καλα!εχουμε κ μπολικα δυσκολα!! Rolling Eyes Rolling Eyes
να τα δεις οταν τσακωνονται,ο μεγαλος κλειδωνεται στο δωματιο,η μικρη δαγκωνει τον μικρουλη κ ο μικρουλης της ξεριζωνει τα μαλλια!! Shocked Shocked κ γω φυσικα στη μεση να ουρλιαζω!!ετσι κ κατσω καπου να ηρεμησω,στο σιπλανο δωματιο πεφτει βομβα απ'την ακαταστασια!!!ανυπομονω να κοιμουνται το βραδυ κ αμα λαχει καθομαι κ μεχρι τις 2 στο ιντερνετ ετσι για να πειστω οτι ξεκουραζομαι κ χαλαρωνω!!! Cool
να τα δεις οταν ταυτοχρονα ζητανε κατι,ταυτοχρονα ομως!!μαμα κακα,μαμα εκανα τσισα πανω μου,μαμα θελω γιαουρτι,μαμα ποτε θα κανουμε μπανιο,μαμα ελα να με σκουπισεις!!ωωω θεε μου τρεχωσ αν τρελη!!!
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν νιωθω ποτε μοναξια!!μπορει να κουραζομαι,αλλα ειμαι ευτυχισμενη..γεματη..νιωθω ασφαλεια μεσα στην οικογενεια μου!!! Very Happy

κ μην νομιζεις οτι κανεις κατι λαθος!!αν μ'ακουσεις να τσιριζω θα καταλαβεις!!αφου καμια φορα φοβαμαι μην ερθει η προνοια!! Razz Razz Razz

χαχα..κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γκαρης

γκαρης
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολη η ιστορια ειναι να βρειτε τους ρυθμους σας...τιποτα δεν ειναι δυσκολο απλα θελει λιγο προπονηση η ιστορια....
τον δεκεμβρη περιμενω το τριτο μου...ο μεγαλος θα ειναι 3 μιση και ο μικρος 2..καταλαβαινεις τι θα γινεται....χαχαχα!!!!!και χωρις καμοια βοηθεια απο γονεις...εγω και οσο μπορει ο αντρας μου λογω δουλειας...

βασικα το χειροτερο μου ειναι η κλεισουρα...αυτο το καθε μερα τα ιδια και τα ιδια...παρακαλαω το θεο απλα να κοιμαται τα βραδια η μικρη...γιατι με τον δευτερο εκανα να κοιμηθω 1 μιση χρονο....εκει ειναι τα καλα......ασε....

με το καλο ευχομαι 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 215994

Marsta

Marsta
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με το καλό και το δεύτερο μπεμπάκι και να μην αγχώνεσαι καθόλου καλύτερα κοντα κοντα για να ξεμπερδεύεις...
Κι εγώ έχω μια μπουμπού 8 μηνών σχεδόν και είμαι 2 μηνών έγκυος (κατα τύχη) και πανευτυχής!!! Όλα καλά να μας πάνε, έτσι όπως βρήκαμε ρυθμούς και με το πρώτο ετσι θα γίνει και με το δευτερο παιδάκι μας. Very Happy

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΛΕΧΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ! ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Marsta

Marsta
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Οσο για τις ορμόνες θα περάσουν και θα υπάρξει μέρα που θα βλέπεις τα δυο παιδάκια σου μεγαλωμένα πια και θα σκέφτεσαι ποσο ευλογημενη εισαι 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 328109
Τώρα όσον αφορά την κατάσταση στη χώρα μας δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην αγχώνεται αλλά και τι μπορείς να κάνεις να σταματήσεις να ζεις σαν άνθρωπος?
Just think positive!!!!!! 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ... - Σελίδα 2 587529

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις