26 Απ: Ξέρετε τους DUGGARS??? Πεμ Οκτ 20, 2011 10:50 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:koukida έγραψε:
προφανως τα μεγαλυτερα παιδια βοηθουν πολυ στο 'μεγαλωμα' των μικροτερων. καλο αυτο γιατι ωριμαζουν και γινονται υπευθυνα. ασε που ο εγωισμος αναγκαστικα παει περιπατο- ολα μοιραζονται- ολοι συμμετεχουν.
πιστευω το μονο αρνητικο ειναι το οικονομικο της υποθεσης.
εγω θαυμαζω τις υγιεις πολυμελεις οικογενειες.
μακαρι ολοι να μπορουσαμε να φτιαξουμε απο μια! δυσκολες εποχες ομως...
κ εγω τους θαυμαζω,τους πολυτεκνους οχι τους douggars
κ θα ηθελα 3 παιδια,και 4 μη σου πω.Αλλα οπως ειπες...δυσκολες εποχες.
Συμφωνώ ότι γίνονται πιο υπεύθυνα. Αυτό όμως είναι υγιές; Δε στερείται έτσι το μεγαλύτερο παιδί πράγματα που θα έπρεπε να κάνει λόγω ηλικίας; Το βλέπω κάπως σαν να αναγκάζεται να μπει στο ρόλο του γονιού από μικρό. Μπορεί να λέω και βλακείες τώρα, πραγματικά όμως το έχω απορία. Και δεν έτυχε να διαβάσω ποτέ κάτι για αυτό (από ψυχολογικής πλευράς εννοώ).
Θυμάμαι μια φίλη μου, είχε μια αδερφή γύρω στα 12 χρόνια μικρότερη και οι γονείς την την ανάγκαζαν να την παίρνει μαζί της όπου πηγαίναμε! Δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να έχει τη μικρή μαζί της.
με τον αδερφο μου εχουμε 11 χρονια διαφορα,με την αδερφη μου εχουμε 7 χρονια διαφορα. Κ αυτη νευριαζε αν επρεπε να με συρει μαζι της,κ εγω νευριαζα οταν ημουν εφηβη κ επρεπε να εχω το ξαδερφακι μου το μικρο μαζι ...αλλα δεν προκαλει καποιο τραυμα αυτο,περα απο το οτι δεν μπορεις να κανεις την ομορφη στο αγορακι που σ αρεσει Ευτυχως εχω τ αδερφια μου!Ιδιως την αδερφη μου,ειναι μεγαλο στηριγμα για μενα.
koukida έγραψε:ε καλα δεν νομιζω να εχουν σχοινι για το απλωμα των ρουχων...
πληντηριο στεγνωτηριο πια εχει κ η θεια μου η μυρσουδα!! εκτος απο μενα!
παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι κανουν τοσα παιδια γιατι 'ειναι θελημα θεου' γιαυτους. ειναι πολυ φανατισμενοι με τη θρησκεια εκει.
αυτοι δεν οπαδοι του pro-life κινηματος?σωστα λεω?