51 Απ: Τι γνώμη έχετε για την νέα BARBIE??? Θα την πέρνατε στο κοριτσάκι σας?? Δευ Οκτ 24, 2011 6:38 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
το παιδί είναι τελικά του τζον τζον ή όχι ;
τι χαζομάρες !!
τι χαζομάρες !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Λεμονάκι έγραψε:το παιδί είναι τελικά του τζον τζον ή όχι ;
τι χαζομάρες !!
desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
Μόλις δει αίματα και εγχειρήσεις ή γέννες στην τηλεόραση δε μ' αφήνει να αλλάξω κανάλι.
litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
Μόλις δει αίματα και εγχειρήσεις ή γέννες στην τηλεόραση δε μ' αφήνει να αλλάξω κανάλι.
αμαν ρε Δεσποινα!!!εγω 35 χρονων κ δεν αντεχω να δω κατι τετοιο!
desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
Δηλαδή εκπομπές csi δε βλέπεις;
Εγώ τρελαίνομαι. Μάλλον από μένα πήρε αυτό το παιδί!
desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
koukida έγραψε:desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
και εγω βλέπω csi αλλα τοση λεπτομερεια δεν την μπορω χωρις να πάθω ίιιιου!!!
litsakos έγραψε:desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
Εγώ τρελαίνομαι. Μάλλον από μένα πήρε αυτό το παιδί!koukida έγραψε:desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
csi,law and order,cold case,ενα αλλο "χωρις ιχνος" το εκοψαν,criminal minds ακομα κ αυτα στον ΣΚΑΪ με αληθινες αστυνομικες υποθεσεις βλεπω :PP
α...και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος,
Barbie θα αγοραζα αν ηθελε πολυ η κορη μου ,αν ηταν μεσα στο budget μου.Μια ανηψουλα μου 4 χρονων εχει...250 κουκλες Barbie...αληθεια το λεω,ουτε εγω δεν το πιστευω...απο τοτε που γενηθηκε της αγοραζουν αβερτα.Αυτο ας πουμε στο δικο μου το σπιτι ΔΕΝ θα συμβει ΠΟΤΕ!ειτε μπορω ειτε δεν μπορω οικονομικα,βιβλια πολλα θα επαιρνα ευχαριστως.
desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
Εγώ τρελαίνομαι. Μάλλον από μένα πήρε αυτό το παιδί!koukida έγραψε:desT έγραψε:litsakos έγραψε:desT έγραψε:Αυτό πάντως την κόρη μου δε θα την χάλαγε.
csi,law and order,cold case,ενα αλλο "χωρις ιχνος" το εκοψαν,criminal minds ακομα κ αυτα στον ΣΚΑΪ με αληθινες αστυνομικες υποθεσεις βλεπω :PP
α...και για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος,
Barbie θα αγοραζα αν ηθελε πολυ η κορη μου ,αν ηταν μεσα στο budget μου.Μια ανηψουλα μου 4 χρονων εχει...250 κουκλες Barbie...αληθεια το λεω,ουτε εγω δεν το πιστευω...απο τοτε που γενηθηκε της αγοραζουν αβερτα.Αυτο ας πουμε στο δικο μου το σπιτι ΔΕΝ θα συμβει ΠΟΤΕ!ειτε μπορω ειτε δεν μπορω οικονομικα,βιβλια πολλα θα επαιρνα ευχαριστως.
Γουστάρεις και εσύ εξιχνιάσεις εγκλημάτων ε; Ειδικά όταν πρόκειται για σίριαλ κίλλερς παθαίνω κάτι. Εξιχνιάζω εγκλήματα πριν φτάσει μία ταινία στο τέλος και βρίσκω το δολοφόνο. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τα βιβλία. Στον "κωδικα Ντα Βίντσι" και στην "παγωμένη πριγκίπισσα" βρήκα τον δολοφόνο από νωρίς.
Πάντως, για να παραμένουμε στο θέμα μας, και εγώ είμαι εναντίον των πολλών Μπάρμπι και γενικώς των πολλών παιχνιδιών. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά παίρνουν ένα μάθημα όταν τα αγοράζεις αβέρτα παιχνίδια. Αντιθέτως, γίνονται αχόρταγα και βαριούνται εύκολα.
Οι κολλητές της κόρης μου πρέπει και αυτές να έχουν μαζί πάνω από 100 Μπάρμπι. Όποιος τις έπαιρνε δώρο τις έπαιρνε Μπάρμπι x 2 (καθότι κοριτσάκια σχεδόν στην ίδια ηλικία και τα δύο).
Τουλάχιστον από αυτό κάπως το γλιτώσαμε μια και ευτυχώς πριν πάρουν κάτι οι γνωστοί μας με ρωτούσαν και τους ζητούσα χρήσιμα και πρακτικά πράγματα (σεντόνια, πετσέτες, ρούχα, εσώρουχα κτλ.)
Πρέπει να έχουμε καμιά δεκαριά Μπάρμπι και συναφή κούκλες και διαρκώς μειώνονται (ευτυχώς) διότι χαλάνε (σπάνε κεφάλια, χέρια, πόδια: οι νεκροψίες που λέγαμε χα, χα)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » Τι γνώμη έχετε για την νέα BARBIE??? Θα την πέρνατε στο κοριτσάκι σας??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης