1 ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΙΑΣΩ Παρ Οκτ 21, 2011 11:38 pm
lamproula
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μπορει να βοηθησει καποια και να μου πει τι χρειαζεται να παρουμε μαζι στο ιασω για εμενα και το παιδι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
lamproula έγραψε:κοριτσια μπορει να βοηθησει καποια και να μου πει τι χρειαζεται να παρουμε μαζι στο ιασω για εμενα και το παιδι
ααα τώρα τα θυμήθηκα και αυτά ναι!! Το σαπούνι σε μορφή αφρού είναι πολύ ωραίο, το είχα πάρει και σπίτι μου, όπως και τα εσώρουχα μιας χρήσης πολύ βολικά για την περίσταση...maraki85 έγραψε:Το 1ο μου παιδακι το γεννησα στο Ιασω και τωρα το 2ο με το καλο εκει.
Λοιπον για το μωρο χρειαζεται να παρεις μονο ρουχα εξοδου και κανενα πανακι για τις γουλιτσες οταν το ταιζεις.Οσο για μας πιτζαμουλες,επιθεματα στηθους(σε περιπτωση που σου τρεχει το γαλα),παντοφλιτσες και τα καλλυντικα σου.
Για την περιοχη απο κατω σου δινουν αυτοι ενα τελειο σαπουνι σε μορφη αφρου της freezederm για να πλενεσαι οπως επισης και βρακακια μιας χρησης και σερβιετες.Πιστευω να σε βοηθησα
etoile! έγραψε:κοριτσια μου ειπαν να παρω κ τις εξετασεις μου,ισχυει;;;
mommy12585 έγραψε:etoile! έγραψε:κοριτσια μου ειπαν να παρω κ τις εξετασεις μου,ισχυει;;;
ναι ισχύει και γω τις είχα πάρει μαζί!!!
etoile! έγραψε:Εμενα ειναι πααααρα πολλες
Θα ρωτησω τον γιατρο!!
Επισης χρειαζομαστε ληξιαρχικη πραξη γαμου, ταυτοτητες και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, σωστα;;;;
ΑΛηθεια, μονο στο ληξιαρχειο του νοσοκομειου μπορουμε να δηλωσουμε το παιδι ή και στην πολη μας;;;;
astero2000 έγραψε:Εμένα μου ζητήσαν 2 ξεχωριστές ληξιαρχικές πράξεις γάμου μία στο μαιευτήριο και μια στο ληξιαρχείο. Και μάλιστα ήθελαν να είναι τριμήνου
etoile! έγραψε:astero2000 έγραψε:Εμένα μου ζητήσαν 2 ξεχωριστές ληξιαρχικές πράξεις γάμου μία στο μαιευτήριο και μια στο ληξιαρχείο. Και μάλιστα ήθελαν να είναι τριμήνου
Μη μου λες τετοια... Εβγαλα μονο μια...
litsakos έγραψε:αν δεν ειναι louis vuitton η τσαντα δεν μπορεις να γενησεις εκει
ακομα κ τα σκουπιδια σε L.V. τα βαζουν..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
astero2000 έγραψε:etoile! έγραψε:astero2000 έγραψε:Εμένα μου ζητήσαν 2 ξεχωριστές ληξιαρχικές πράξεις γάμου μία στο μαιευτήριο και μια στο ληξιαρχείο. Και μάλιστα ήθελαν να είναι τριμήνου
Μη μου λες τετοια... Εβγαλα μονο μια...
ευτυχώς είχα 2 γιατί δεν ήταν τριμήνου αυτή που είχα και είχα πάει να βγάλω και δεύτερη τελευταία στιγμή. Εγώ βέβαια γέννησα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που δεν έχει ληξιαρχείο εντός και μήπως για αυτό χρειάστηκαν δύο... αλλά γενικά 2 χρειάζονται, μία κρατάει το μαιευτήριο και μία χρειάζεται για το ληξιαρχείο που πάει ο πατέρας να δηλώσει το παιδί
αλικακι έγραψε:litsakos έγραψε:αν δεν ειναι louis vuitton η τσαντα δεν μπορεις να γενησεις εκει
ακομα κ τα σκουπιδια σε L.V. τα βαζουν..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πλάκα κάνεις έτσι???Δεν ειναι απ'το ΙΑΣΩ αυτή η φωτό,ε???????????????????
etoile! έγραψε:Κοριτσια, για κερασμα τι παιρνουμε;;; Νερακι και ποτηρακια,χυμο,γλυκα,τι;;; Και πως θα συντηρηθούν χωρις ψυγειο;;;;
Crazy έγραψε:etoile! έγραψε:Κοριτσια, για κερασμα τι παιρνουμε;;; Νερακι και ποτηρακια,χυμο,γλυκα,τι;;; Και πως θα συντηρηθούν χωρις ψυγειο;;;;
Υπάρχει ψυγειάκι στο δωμάτιο, που μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις. Τουλάχιστον στο δωμάτιο που ήμουν εγώ (δίκλινο) είχε.
Κάτι που δεν είχε και μου το'χε πει μια φίλη μου και πήγα προετοιμασμένη ήταν, κρεμοσάπουνο για τα χέρια για το μπάνιο. Πάρτε ένα μαζί σας καλού κακού.
Επίσης, να θυμάστε ότι, ό,τι σας δίνουν το χρεώνουν κανονικά, μη νομίζετε ότι είναι χάρισμα. Ακόμα και σαμπουάν frezyderm που σου δίνουν φεύγοντας για το μωρό το χρεώνουν κανονικά. Εγώ νόμιζα ότι ήταν δώρο, αλλά όταν είδα την αναλυτική...
Εγώ είχα πάρει μαζί μου εσώρουχα μιας χρήσης και σερβιέτες. Αυτές που δίνουν εκεί τις χρησιμοποίησα μόνο το πρώτο βράδυ.
Άμα τους πείτε σε κάτι "δεν θέλω, εχω δικά μου" δεν έχουν πρόβλημα, αλλά να έχετε το νου σας στο τέλος, τι σας χρέωσαν.. να ζητήσετε αναλυτική κατάσταση στο λογιστήριο (δε στη δίνουν αν δεν τη ζητήσεις) όπου γράφουν αναλυτικά τα πάντα.
Τι άλλο ήθελα να γράψω.. α ναι!
Είναι καθιερωμένο να φωτογραφίζουν τα μωρά επαγγελματίες φωτογράφοι και μετά σου'ρχονται με τη φώτο και την πληρώνεις "χρυσή".
Εδώ ισχύει το ίδιο: δηλώνεις αν δε θέλεις, ότι δε θέλεις να γίνει φωτογράφιση. Προσέξτε: δεν έρχεται κανένας να σε ρωτήσει "θέλεις να σου φωτογραφίσουμε το μωρό σου;", το στάνταρ είναι να φωτογραφίσουν!
Το θεωρώ ολίγον χαζό γιατί έτσι κι αλλιώς με μια κάμερα και με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι πάμε στο μαιευτήριο..
Και κάτι τελευταίο: στο Ιασώ εφαρμόζουν το rooming-in, δηλαδή να έχεις το μωρό κοντά σου συνέχεια. Εγώ το ζήτησα και ήταν ότι καλύτερο... τον είχα κοντά μου συνέχεια, θήλασε από την πρώτη στιγμή.. όλα μια χαρά!
Τον έδινα στις κοπέλες μόνο για να τον αλλάξουν κλπ, ή αν είχα πολύ κόσμο επισκεπτήριο. Και τον έπαιρναν μόνο όταν περνούσαν οι παιδίατροι για έλεγχο.
Αν έχετε σκοπό να θηλάσετε (μοναδική εμπειρία και ό,τι καλύτερο για το μωρό και τη μαμά), τότε σας συνιστώ να ζητήσετε rooming-in οπωσδήποτε!!
Αυτά.... και με το καλό!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης