26 Απ: Μαιευτηριο ΡΕΑ Τετ Νοε 23, 2011 8:12 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Βγήκαμε από το Ρέα την Κυριακή, ήμασταν στον 4ο όροφο. Πραγματικά είναι πολύ καλή κλινική αλλά θα επικεντρωθώ στα αρνητικά γιατί δεν έχει νόημα να σας πω ότι πχ ήτανε πεντακάθαρο και είχε καλό φαγητό - αν και εγώ έκανα ειδική διατροφή λόγο σακχάρου.Μέιναμε σε τρίκλινο και την πρώτη μέρα που με πήγανε στο δωμάτιο πραγματικά μαρτύρησα με τις συγκατοίκους μου Είχα γεννήσει πριν από μένα κάποιες μέρες, ήτανε εντελώς στον κόσμο τους και δεν μπόρεσα να ξεκουραστώ ούτε λίγο!Η μία μιλούσε στο κινητό με τον άνδρα της λες και ητανε σπίτι της στις 4 το πρωί και η άλλη άφηνε ανοιχτό το φως της και την τηλεόραση της και κοιμότανε!!Τώρα θα μου πείτε οκ μπορεί να τύχει. Απλώς το αναφέρω..Επίσης οι μαίες οκ καλές αλλά στο θέμα του θηκασμού αν δεν είχα την μαμά μου δεν θα τα είχα καταφέρει όπως πολύ σωστά υποψιαζόμουν!Η κάθε μία είχε την δική της άποψη στο θέμα!Η μία σου έλεγε να βάλεις θήλαστρο και η άλλη όχι..Γενικότερα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό πάνω στο θέμα..Κατά τα άλλα από την δεύτερη μέρα και μετά που άλλαξα δωμάτιο γιατί ζήτησα rooming in και ήμουνα μόνη μου στο τρίκλινο ήτανε εντάξει. Αλλά αυτό το πράγμα να μπαίνουν από τις 5 το πρωί στο δωμάτιο κάθε 15' για να αλλάξουν τους κάδους ή να σου δώσουν φάρμακα ήτανε λίγο μαρτύριο!!
σορυ που γραφω εδω αλλα τωρα που σε ειδα carrie να σου ευχηθω!
να σου ζησει το μπεμπακι ειναι πολυ ομορφος!!!!!!!! Καλη λοχεια κοπελα μου!