1 MARKELLAJOHNY εχεις τον ΙΟ!!!!!!!!!!!! Σαβ Οκτ 29, 2011 5:48 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Σε οσα θεματα εχεις μπει δε μπορω να μπω μετα για κοιτα το μικρη.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
και εγώ μπορώ!Ευάκι έγραψε:εγω μπορω!
Ευάκι έγραψε:εγω μπορω!
mama katerina έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω μπορω!
κι εγω μπορω αλλα μαλοον θελει αλλαγη το antivirus που εχουμε! εχει δικιο η Τατιανα και πρεπει να ειναι στο its a pink thing που εχει στην υπογραφη
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω μπορω!
κι εγω μπορω αλλα μαλον θελει αλλαγη το antivirus που εχουμε! εχει δικιο η Τατιανα και πρεπει να ειναι στο its a pink thing που εχει στην υπογραφη
Ουτε στο θεμα σου Κατερινα μπορω να μπω,με το σλινκ,αμεσςως μολις εγραψε ξ Χριστινα..
markellajohny έγραψε:το εβγαλα το it's a pink thing. τωρα? καλα ετσι ξαφνικα το παρουσιασε ομως?το εχω εδω και πολυ καιρο!!!
markellajohny έγραψε:το εβγαλα το it's a pink thing. τωρα? καλα ετσι ξαφνικα το παρουσιασε ομως?το εχω εδω και πολυ καιρο!!!
tatijana έγραψε:markellajohny έγραψε:το εβγαλα το it's a pink thing. τωρα? καλα ετσι ξαφνικα το παρουσιασε ομως?το εχω εδω και πολυ καιρο!!!
Τωρα μπαινω....
το φανταστηκα οτι αν ηταν θα ηταν αυτο γιατι το εβαλα αργοτερα απο τα αλλα. βεβαια τωρα παρουσιασε το προβλημα!mama katerina έγραψε:markellajohny έγραψε:το εβγαλα το it's a pink thing. τωρα? καλα ετσι ξαφνικα το παρουσιασε ομως?το εχω εδω και πολυ καιρο!!!
ξερεις γιατι σου ειπα πως μπορει να ειναι εκει? γιατι πατησα να μπω στο σαιτ και δεν με εβαζε...τωρα δεν ξερω θα μας πει η Τατι..
markellajohny έγραψε:αντε, μου χαλασες την υπογραφη!!!
markellajohny έγραψε:απο εκει το ειχα βαλει!!!ασε καλυτερα!!!!
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:markellajohny έγραψε:το εβγαλα το it's a pink thing. τωρα? καλα ετσι ξαφνικα το παρουσιασε ομως?το εχω εδω και πολυ καιρο!!!
Τωρα μπαινω....
αααα τελεια ! δηλαδη εφτιαξε ε?? καλα εεε το βρηκα? ε? ε?
mama katerina έγραψε:markellajohny έγραψε:αντε, μου χαλασες την υπογραφη!!!
μπες εδω ειναι ασφαλες εχει παρα πολλες!!!! ελα μην κλαις και σφουγγαριζουμε το φορουμ τωρα! χαχαχα
http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=111
markellajohny έγραψε:απο εκει το ειχα βαλει!!!ασε καλυτερα!!!!
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:markellajohny έγραψε:αντε, μου χαλασες την υπογραφη!!!
μπες εδω ειναι ασφαλες εχει παρα πολλες!!!! ελα μην κλαις και σφουγγαριζουμε το φορουμ τωρα! χαχαχα
http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=111markellajohny έγραψε:απο εκει το ειχα βαλει!!!ασε καλυτερα!!!!
Χαχαχαχ,κλαιω.......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης