Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
736 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 736 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cretanvenus έγραψε:
manoulita-fraoulita έγραψε:ontos to tragoudi poli oraio....kanena allo tourkiko vlepete auto to kairo?

ερωτας κ τιμωρια. Wink

krima ...ego vlepo peirasmo Very Happy

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
manoulita-fraoulita έγραψε:
cretanvenus έγραψε:
manoulita-fraoulita έγραψε:ontos to tragoudi poli oraio....kanena allo tourkiko vlepete auto to kairo?

ερωτας κ τιμωρια. Wink

krima ...ego vlepo peirasmo Very Happy

ο πειρασμός δεν είναι με τον μπεχλουλ?? δεν έχω ιδέα για την υπόθεση του!!

Το έρωτας και τιμωρία έλεγα θα το δω από την αρχή, χάζεψα κανα δυο επεισόδια αλλά δεν είχα χρόνο ρε γμτ να καθίσω με την ησυχία μου με τον αντάρτη που έχω στο σπίτι!!! Razz

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά ο πειραμός με τον ηθοποιό που παίζει είναι σκέτος πειρασμός το βλέπω και αυτό και εκεί έχει τα προσεχή επεισόδια αλλά ανεβαίνουν πιο αργά.
όποια το θέλει ας με ρωτήσει

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai me ton behloul....h katallili ora einai otan tous pernei o ipnos..ego beno sto web tv kai to parakoloutho... Razz

mommy12585

mommy12585
βανια έγραψε:όσο για την οικονομική χλιδή που δείχνουν ότι έχουν -κοίτα υπάρχουν στην Τουρκία οι οικονομικά ανεξάρτητοι συνήθως αυτοί ασχολούνται με το εμπόριο και μάλιστα το κάνουν πολύ καλά αλλά υπάρχουν και κάτι φτωχογειτονιές άστα να πάνε .Είδες όμως ακόμα και σε όλα τα έργα που έχει προβάλει είναι η ματσό με τις βίλες :βλέπε τον Τζεμίλ στο Κισμέτ και η Λάμια που μεγάλωσε; η στο αγιάζι του έρωτα έδειχναν την χλιδή του ψιχάκια ενώ η Νερμίν και ο μεχμέτ έμεναν σε φτωχογειτονιές .
Αυτό δεν γινετε και στις ελληνικές σειρές ; πάντα υπάρχει ο απόλυτα πλούσιος αλλά δυστυχισμένος και η φτωχιά αλλά χαρωπή κοπέλα ....

Έχεις δίκιο...αλλά αυτή την τρελή χλιδή που δείχνουν στα τούρκικα τα δικά μας ούτε στο 1/10 δεν την δείχνουν, απίστευτα σπίτια...

mommy12585

mommy12585

Πείτε μου κάποιος στο περίπου τι γίνεται στον πειρασμό! Ελπίζω να μην έχουν παίξει πολλά επεισόδια...

P.S: Τον Κενάν δε τον φτάνει κανείς!! Είναι όνειρο σκέτο αυτό το μελαχροινό αγόρι!!!! ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 654316 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 654316

ζουζουνομαμα

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το αγιαζι του ερωτα δεν το πολυεβλεπα, αλλα το κισμετ, τον εζελ και τωρα το ερωτας και τιμωρια ναι! βανια θελω το λινκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
βανια έγραψε:Τατιάνα μου θα διαφωνήσω μαζί σου κάποια από τα τούρκικα έχουν καλές παραγωγές . Βασικά τα τούρκικα δεν διαφέρουν πολύ περισσότερο απο αντίστοιχα ελληνικά σήριαλ η αμερικάνικα .
Κάποια απο αυτά θήγουν θέματα όπως εμπόριο με ναρκωτικά -όπλα απλά καλό είναι αν δεν δούμε να μην κρίνουμε βέβαια αυτό είναι και θέμα προτίμησης εμένα για παράδειγμα δεν μπορώ να δω γαλλική η γερμανική ταινία .

Δεν ειναι θεμα αν ειναι η οχι καλη η παραγωγη...Ειναι τουρκικο και βαζω "Χ"..Αυτοι εχουν τιποτα ελληνικο να μεταδωσουν?Γενικοτερα δε τους παω κι ας με αποκαλεσετε οπως θελετε.. Razz
και εγω μαζι σου τατιανα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:το αγιαζι του ερωτα δεν το προλαβαινα λογω δουλειας αλλα ενα καλοκαιρι περασε με τρελο κολλημα με το εζελ.ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε σηριαλ.ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο γλυκαναλατα λιγο συνηθισμενα καπως.

Είχα δει 2 επεισόδια του εζελ στο web tv και μου είχε αρέσει πολύ! η υπόθεση τι μας έκανε αυτός ο kenan Wink Wink
Αλλά είχαν προχωρήσει πολύ στην tv τα επεισόδια και δεν είχα χρόνο να τα βλέπω στον Η/Υ δυστυχώς...

δες το καποια στιγμη αξιζει τον κοπο.

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
tatijana έγραψε:
βανια έγραψε:Τατιάνα μου θα διαφωνήσω μαζί σου κάποια από τα τούρκικα έχουν καλές παραγωγές . Βασικά τα τούρκικα δεν διαφέρουν πολύ περισσότερο απο αντίστοιχα ελληνικά σήριαλ η αμερικάνικα .
Κάποια απο αυτά θήγουν θέματα όπως εμπόριο με ναρκωτικά -όπλα απλά καλό είναι αν δεν δούμε να μην κρίνουμε βέβαια αυτό είναι και θέμα προτίμησης εμένα για παράδειγμα δεν μπορώ να δω γαλλική η γερμανική ταινία .

Δεν ειναι θεμα αν ειναι η οχι καλη η παραγωγη...Ειναι τουρκικο και βαζω "Χ"..Αυτοι εχουν τιποτα ελληνικο να μεταδωσουν?Γενικοτερα δε τους παω κι ας με αποκαλεσετε οπως θελετε.. Razz

καλημερα ο καθε ενας εχει τις αποψεις του και ειναι απολυτως σεβαστες Very Happy ....η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα ομως ειναι οτι οσο περιεργο και να ακουστει και να μην θελουμε να το δεχτουμε ειμαστε ιδιοι σε πολλες συνηθειες μας ....απο το θεμα του φαγητου ,μεχρι της συμπεριφορας σε κατι που διαφερει ....ειναι το μυαλο κατι που πολυ ζηλευουν και θα ζηλευουν οχι μονο οι τουρκοι αλλα και αλλες χωρες ....και η θρησκεια που ο καθενας ειναι ελευθερος να αποφασιζει για το τι τον εκφραζει....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λογικο εινια να εχουμε πολλα κοινα μαζι τους αφου ειμασταν 300 χρονια σκλαβωμενοι σε αυτους ρε κοριτσια.και λεξεις εχουμε δικες τους και φαγητα και πολλα αλλα.

mommy12585

mommy12585
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
tatijana έγραψε:

καλημερα ο καθε ενας εχει τις αποψεις του και ειναι απολυτως σεβαστες Very Happy ....η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα ομως ειναι οτι οσο περιεργο και να ακουστει και να μην θελουμε να το δεχτουμε ειμαστε ιδιοι σε πολλες συνηθειες μας ....απο το θεμα του φαγητου ,μεχρι της συμπεριφορας σε κατι που διαφερει ....ειναι το μυαλο κατι που πολυ ζηλευουν και θα ζηλευουν οχι μονο οι τουρκοι αλλα και αλλες χωρες ....και η θρησκεια που ο καθενας ειναι ελευθερος να αποφασιζει για το τι τον εκφραζει....

Εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει στην τηλεόραση. Ούτε εγώ είμαι υπέρ στο γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση έχει γίνει σχεδόν τούρκικη τηλεόραση, αλλά εφόσον τα κανάλια πλέον δεν γυρίζουν ένα σωστό ελληνικό σήριαλ, τι θα κάνει ο κόσμος κάποιες ώρες που θέλει να χαλαρώσει?? αναγκαστικά θα χαζέψει κάποιο από αυτά και ίσως να του αρέσει τελικά και να κολλήσει, όπως έπαθα εγώ με το αγιάζι...αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο και ευγενικό να απορρίπτει κάτι χωρίς καν να το έχεις δει έστω και από περιέργεια!!

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει με τα Τούρκικα πιο πολύ είναι που δεν δείχνουν μια στιγμή τρυφερότητας.. το πολύ καμία αγκαλιά! μας παρουσιάζουν πολύ μεγάλους έρωτες και δε δίνουν ούτε ένα φιλί!!! βλέπε kismet, αγιάζι κλπ κλπ!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy12585 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
tatijana έγραψε:

Εγώ είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει στην τηλεόραση. Ούτε εγώ είμαι υπέρ στο γεγονός ότι η ελληνική τηλεόραση έχει γίνει σχεδόν τούρκικη τηλεόραση, αλλά εφόσον τα κανάλια πλέον δεν γυρίζουν ένα σωστό ελληνικό σήριαλ, τι θα κάνει ο κόσμος κάποιες ώρες που θέλει να χαλαρώσει?? αναγκαστικά θα χαζέψει κάποιο από αυτά και ίσως να του αρέσει τελικά και να κολλήσει, όπως έπαθα εγώ με το αγιάζι...αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο και ευγενικό να απορρίπτει κάτι χωρίς καν να το έχεις δει έστω και από περιέργεια!!

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει με τα Τούρκικα πιο πολύ είναι που δεν δείχνουν μια στιγμή τρυφερότητας.. το πολύ καμία αγκαλιά! μας παρουσιάζουν πολύ μεγάλους έρωτες και δε δίνουν ούτε ένα φιλί!!! βλέπε kismet, αγιάζι κλπ κλπ!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ειναι πιο συντηρητικοι οι τουρκοι mommy για κιονα δε θωρεις πολλα σοροπια κυριως λογω θρησκειας....
ειναι αυστηρο το ισλαμ στα πολλα σουξου μουξου σε τηλεοπτικα προγραμματα κ σε δημοσιους χωρους...εχω ζησει αρκετα χρονια σε μουσουλμανικο κρατος της μεσης ανατολης κ ξερω...
στα τουρκικα σηριαλ δειχνουν περισσοτερο σκηνες απο το φαγητο οντε τρωνε το πρωι ή το μεσημερι κ ολο να πινουν τσαγια Laughing

https://www.youtube.com/cretanvenus

spapastamou

spapastamou
και γιατι να μην βλεπουμε τουρκικα σηριαλ...???αν εχουν σεναριο που μας ενδιαφερει φυσικα και θα το δουμε...και στην τελικη οταν σταματησει η ελληνικη τηλεοραση να μας περναει για καθυστερημενους και παιξει κανα καινουριο σηριαλ κι οχι ολο τα ιδια και τα ιδια,ισως σταματησουμε να βλεπουμε τουρκικα....εγω δεν εχω θεμα με τον τουρκικο λαο καθε αλλο η κουμπαρα μου και κολλητη μου φιλη που ειμαστε αδερφες,ειναι μιση τουρκαλα και ο αντρας της τουρκος...μεσα στο σπιτι της κολλητης μου(που η μαμα της ειναι τουρκαλα)εχω φαει,εχω κοιμηθει,εχω μεγαλωσει...εχω ζησει απο κοντα την κουλτουρα τους και ειναι μια χαρα ανθρωποι...επισης ο γαμος της κολλητης μου(πολιτικος)ειναι απο τους καλυτερους γαμους που εχω βρεθει και εχω διασκεδασει τοσο πολυ...οντως εχουν τελεια μουσικη,για πολυ κουνημα...!!!εγω εβλεπα το 1000 και μια νυχτες,κισμετ,ασημενια φεγγαρια,λιγο απο αγιαζι του ερωτα,εζελ και τωρα τον πειρασμο...για ολα αυτα τα σηριαλ μου ειχε μιλησει η κολλητη μου πολυ καιρο πριν παιξουν εδω(εκεινη εχει τουρκικα καναλια σπιτι της) και καθε φορα που μου διηγουνταν μια ιστορια κολλουσα,οντως εχουν υπεροχα σεναρια...!!! Very Happy

mommy12585

mommy12585
cretanvenus έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
tatijana έγραψε:

ειναι πιο συντηρητικοι οι τουρκοι mommy για κιονα δε θωρεις πολλα σοροπια κυριως λογω θρησκειας....
ειναι αυστηρο το ισλαμ στα πολλα σουξου μουξου σε τηλεοπτικα προγραμματα κ σε δημοσιους χωρους...εχω ζησει αρκετα χρονια σε μουσουλμανικο κρατος της μεσης ανατολης κ ξερω...
στα τουρκικα σηριαλ δειχνουν περισσοτερο σκηνες απο το φαγητο οντε τρωνε το πρωι ή το μεσημερι κ ολο να πινουν τσαγια Laughing

Ναι το ξέρω ότι είναι συντηρητικοί λόγω Θρησκείας, αλλά το θεωρώ και λίγο υποκρισία, γιατί μέχρι τώρα στα σενάρια τους, έχουν να κάνουν με εξώγαμα παιδιά, ερωτικά τρίγωνα και τέτοια!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω για το εργο αλλα ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι μαναρακι !! κουκλαρος !!!και εχουμε και ιδια μερα γεννεθλια !! Wink

mommy12585

mommy12585
valerakievelinaki έγραψε:δεν ξερω για το εργο αλλα ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι μαναρακι !! κουκλαρος !!!και εχουμε και ιδια μερα γεννεθλια !! Wink

Ναι ναι ! που είναι να του χορέψω ένα ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:δεν ξερω για το εργο αλλα ο συγκεκριμενος ηθοποιος ειναι μαναρακι !! κουκλαρος !!!και εχουμε και ιδια μερα γεννεθλια !! Wink

Ναι ναι ! που είναι να του χορέψω ένα ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 604962 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659 ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΜΙΑ?? - Σελίδα 2 669659

εγω θα ηθελα ενα παθιαρικο τανγκο μαζι του ευχαριστως

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι και ακριβώς για αυτούς κάποια απο τα έργα είναι άκρως προκλητικά μην ξεχνάμε ότι γενικότερα οι μουσουλμάνοι είναι πιο συντηρητικοί και όταν προβάλλουν ότι κάποια κάνει έκτρωση είναι χαστούκι για αυτούς είναι αυτό που λέμε ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ....
Λοιπόν πειρασμός έχει ως εξής :μια 25 κοπέλα η Μπιχτέρ βλέπει να βγαίνει απο το σπίτι της ο εραστής της μάνας και αυτό έχει ως αιτία το θάνατο του πατέρα της , αυτό δημιουργεί ένα μίσος και οργή για τη μάνα (φριντεσ) η οποία έβλεπε τις κόρες της ως εμπόδιο να ζήσει το έρωτα της . Η Μπίχτερ έχει μια ακόμα αδερφή (δεν θυμάμαι όνομα ) η οποία κάποτε είχε σχέση με το κουκλι τον Μπέλχουλ ο οποίος είναι αλάνι και αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα . Εχουν χωρίσει και αυτή έχει παντρευτεί κάποιον άλλον το Νιχάτ είναι ερωτευμένοι μια χαρά αλλά η μάνα της εκμεταλλεύτηκε το γάμο για οικονομικούς λόγους μια και δεν έχει δραχμή πλέον αυτό γίνεται γνωστό και ο πατέρας του νέου γαμπρού αντιλαμβάνεται ότι έχει βάλει χέρι η πεθερά του γιού του σε ένα καλό ποσό .
Όλο αυτό κάνει την Μπίχτερ να σιχαθεί περισσότερο τη μάνα της και να θέλει να φύγει απο κοντά της .
Εκεί γνωρίζει ένα μεσήλικα πλούσιο χήρο με 2 παιδιά στο σπίτι ζει και η ναταντά των παιδιών η οποία είναι καψούρα κρυφά με το αφεντικό και παθαίνει ένα σοκ βλέποντας ότι θα παντρευτεί με μια πιτσιρίκα και το μεγαλύτερο σοκ τρώει η κόρη του 18 χρονών η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας της .
Στο σπίτι ζει και ο ανιψιός του παππού ο μπέλχουλ με τον οποίο είναι καψούρα η πιτσιρίκα και αυτός ενω γυρίζει με τη μια και με την άλλη ερωτευτεί με την γυναίκα του Θείου .... Καλά γίνετε ένα χαμός μια και στο σπίτι πάει να μείνει και η Φριντες η οποία ανακατεύεται σε όλα .
Ταυτόχρονα μας δείχνει και τη ζωή των υπηρετών .... ο σοφέρ καψούρης με τη κόρη η υπηρέτρια καψούρα με το σοφερ ..κάποια στιγμή ο Μπέλχουλ για να αποφύγει την Μπιχτερ αρραβωνιάζετε με την ξαδέρφη του ...και εκεί παίζετε το δράμα ...
Ε δείτε το υπόλοιπο κουράστηκα ....

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
προσπαθω να ανεβασω φωτο επαε που να φαινεται απευθειας αλλα δε μπορω No
μπορει να μου πει καμια ιντα να καμω; Rolling Eyes

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μόνο αυτό ......

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
My name is Imirzalioglu... Kenan Imirzalioglu!

τα καταφερα επιτελους αμοναχη!!!
α! κ ευχαριστω για την βοηθεια! Razz

mommy12585

mommy12585
valerakievelinaki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

Χιχιχι...εγώ θα ήθελα πολλά να κάνω μαζί του, αλλά θα μπει Χ αν τα περιγράψω!!! Wink Wink Wink Wink Wink

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

Χιχιχι...εγώ θα ήθελα πολλά να κάνω μαζί του, αλλά θα μπει Χ αν τα περιγράψω!!! Wink Wink Wink Wink Wink

οχι ενταξει εναν χορο θα του τον χαριζα αλλα τιποτα παραπανω !! τον αντρουλη μου δεν τον αλαζω !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις