1 για βελονακι Κυρ Οκτ 30, 2011 8:47 am
mamana
Πανταχού παρούσα!
Θελω να μαθω να πλεκω με βελονακι
ξερει καποια αν γινονται μαθηματα
κ που?
ευχαριστω
ξερει καποια αν γινονται μαθηματα
κ που?
ευχαριστω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pumpkin έγραψε:Καλησπέρα!
Εγώ έπεσα τυχαία σε ενα site το ftiaxto.gr και μου τράβηξε το ενδιαφέρον!
Σιγά σιγά μέσα απο τα videakia έμαθα μόνη μου να πλέκω με βελονάκι, και μου αρέσει ΠΟΛΥ!
Επίσης τα κορίτσια του site νομίζω γράφουν κάπου για μαθήματα στην Αθήνα!(ένα μαγαζί νομίζω τα διοργανώνει το kangaroo?Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν είμαι απο εκεί)
Απο το youtube επίσης κάνω αρκετά πράγματα (σε αγγλικούς όρους τα βήματα εκεί)
Μια πολή καλή "δασκάλα" είναι η tjw1963 έχει κανάλι με το ονομά της στο youtube!
Καλή επιτυχία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
pumpkin έγραψε:Κάτω απο το άρθρο που διάβασες έχει χώρο για σχόλιο, δεν νομίζω να θέλει εγγραφή, το έχουν αλλάξει λίγο απο όταν έμπαινα.
Και εγώ ράβω!
Η νονά μου παρακολουθεί μαθήματα ραπτικής εδώ Θεσσαλονίκη, Ανατολικά κάπου, αν θες θα την ρωτήσω αύριο και θα σου πω!
Κι εγω αυτο ξερω αλλα δεν καταφερα να παω γιατι τα μαθηματα ειναι καθυμερινες που δουλευω. Ηθελα να μαθω ραπτομηχανη. Ομως μου εχει μαθει τα βασικα η γιαγια και η μαμα μου βελονακι, κεντημα, ραψιμο στο χερι και πλεξιμο βελονες. Θελει υπομονη αλλα ειναι το τελειο αγχωλιτικο. Φετος θα κεντησω μιας και μεχρι αν ερθει το νεο ζουζουνι μας εχω αρκετο χρονο ελευθερο αρκει να μην θελει και ο γιος μου να κεντησει γιατι θα εχουμε προβλημαbasilikaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΕΛΕ. ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. Η ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
pumpkin έγραψε:bouboukitsa ρώτησα την νονά μου για τα μαθήματα ραπτικής.
Είναι κάποιο πρόγραμμα στο Λαϊκό πανεπιστήμιο(κοντά στο practiker), κοστίζουν 25€/μήνα και είναι 3μηνα τμήματα.
Τμήμα ξεκινάει τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο
Αν σε ενδιαφέρει το θέμα ψάξτο λίγο στο internet, κάνουν και πολλά άλλα πράγματα εκεί (μαθήματα ενηλίκων σε ξένες γλώσσες, χωρό,μουσική, ζωγραφική)
Στην σελίδα 14 του pdf έχει στοιχεία για το τμήμα ραπτικής (αρχάριοι και προχωρημένοι)
το σιτε : http://www.vhs-thess.gr/gr/
και το pdf με τα προγράμματα http://www.vhs-thess.gr/gr/
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης