26 Απ: Ταξί με παιδικό κάθισμα Τετ Μάης 26, 2010 8:48 pm
Bachiemama
Πανταχού παρούσα!
Αυτό Ολίβια είναι άλλη ιστορία!! Γενικά το κάθισμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Bachiemama έγραψε:Μια μαμά με ενημέρωσε ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει εταιρεία ταξί με καθισματάκια για μωρά στην οποία δουλεύει και ο γαμπρός της γιαυτό το ξέρει. Πρέπει να τους ειδοποιήσεις από πριν και χρεώνουν extra.
mIA XARA TA EIPES KOPELIA KAI EGO TA IDIA KAREKLAKI MAZI MEXRI OSOTOU XORAGE I MIKRI KAI MEA RING SLING !!!!Εβινιόλι έγραψε:οταν χρειαστηκε κατ αναγκη να μεταφερω την μικρη με ταξι(δεν οδηγω)κουβαλουσα το βρεφικο καθισματακι...ειχα εννοειται την απιτηση να καθεται στασιμο το ταξι εως να το δεσω καθως επισης επρεπε να με περιμενει να το ξεδεσω στο κατεβασμα.ευτυχως κουμπωνε στο καροτσι...
πλεον ομως αυτη η ευκολια δεν παιζει.
μιλησα με διαφορους η απαντηση ηταν να μην μετακινουμαστε...ομως αυτο δεν ειναι δυνατον.
ετσι βρηκα ενα φιλο ,φιλου ωωωω φιλε που ειναι ειδικος σε θεματα ασφαλειας και καταληξαμε οτι εφοσον δεν τιθεται δυνατοτητα για καθισμα η μονη λυση ειναι
τα Pouch-RingSling-Wrap ...
η μητερα με ζωνη ,κ το μωρο επανω στην μητερα δεμενο με τα παραπανω....βασικο ειναι να μην ειναι βλαμμενος ο οδηγος!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΤΗΛ. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .Bachiemama έγραψε:Μια μαμά με ενημέρωσε ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει εταιρεία ταξί με καθισματάκια για μωρά στην οποία δουλεύει και ο γαμπρός της γιαυτό το ξέρει. Πρέπει να τους ειδοποιήσεις από πριν και χρεώνουν extra.
εγω που τις εχω 2 θα μπορεσουν να με εξυπηρετησουν ;Bachiemama έγραψε:Λοιπόν μόλις τους τηλεφώνησα
Είναι η εταιρεία eurotaxi, τηλέφωνο 2310566500. Η κοπέλα μου είπε πως είναι ένα νορμάλ κάθισμα παιδικό (που μπαίνει extra στο πίσω κάθισμα), καλό όμως είναι να κάνουμε ραντεβού από την προηγουμένη και χρεώνουν 5 ευρώ.
Octarin έγραψε:Τώρα θα πω κάτι και θα με διαολοστείλετε όλες, αλλά πρέπει να το πω... εγώ δεν οδηγώ και εδώ στην Ελλάδα (το παιδί γεννήθηκε στην Αγγλία όπου και είχαμε κάθισμα κανονικά στο πίσω κάθισμα όλα καλά) ο μόνος που οδηγεί είναι ο πατέρας μου, ο οποίος έχει ένα σουζούκι κάπως παλιάς τεχνολογίας. Το πήγαμε λοπόν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για να μας βάλουν ζώνες στα πίσω καθίσματα, για να βάλουμε παιδικό κάθισμα, όπου και μας είπαν πως σε αυτό το μοντέλο δεν μπαίνουνε ζώνες. Διαμαρτυρυθήκαμε, παρακαλέσαμε, είπαμε μήπως κάπως γίνεται κάποια πατέντα, έχουμε μωρό παιδι σας παρακαλούμε, τίποτα. Πήγαμε στη Mothercare, Lapin House, όπου μπορείτε να σκεφτείτε για κάποιο καθισματάκι που να μήν χρειάζεται απαραίτητα ζώνες στο πίσω κάθισμα και το μονο που μας είπαν ήταν πάρτε από αυτά που έχουμε και βάλτετο στο μπροστινό!!! Για πάρα πολύ καιρό απλά απελπίστηκα, δεν ήξερα τι μπορούσαμε να κάνουμε και πριν πει κάποια "πάρτε άλλο αυτόκινηστο", εγώ δουλεύω για να συντηρήσω παιδί και σπίτι και ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος. Τότε η μόνη λύση που υπήρχε, όταν ήταν μικρός, ήταν το καθισματάκι στο πάτωμα του πίσω καθίσματος, το παιδί δεμένο με τις ζώνες του, και το κάθισμα σφηνωμένο μεταξύ της πλάτης του μπροστινού και των ποδιών του πίσω καθίσματος. Τώρα που μεγάλωσε, η μόνη λύση είναι η προσεκτική οδήγηση, μέσα στην πόλη. Για ποιο έξω δεν το συζητάω, το έχω αφαιρέσει αυτό το κεφάλαιο από τη ζωή μου.
Olivia έγραψε:
Σιγά μην σε διαολοστείλουμε!! Το προσπάθησες, τι άλλο να έκανες;;; Η μόνη ένσταση είναι στο ότι τελικά βάλατε το καθισματάκι στο πάτωμα, από την άποψη ότι δεν ξέρω αν έτσι διατηρούσε την χρηστικότητά του... Σε περίπτωση ατυχήματος μήπως θα παραήταν και αυτό επικίνδυνο;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης