Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:Καλησπερα κ απο μενα...Σημερα περασαμε ενα σωρο σπιτια μας αρεσαν 2 οποτε θα αποφασισουμε ενα απ''αυτα!!!

οποτε αυριο-μεθαυριο το κλεινουμε βαζω μαστορια τσατ μπαμ μου το κανουν ενα φρεσκαρισμα στο βαψιμο κ ξεκιναμε την μετακομιση!!Ευτυχως τα δικα μου τα περισσοτερα ειναι ξεμονταρισμενα Παλι καλα που ηρθαν κ οι γονεις μου οσο να''ναι θα βοηθησουν!!!!

τι νεα ειχαμε???τελικα η αλεξια γεννησε?????

παλι καλα που βρικατε κατι να σας αρεσει? σε ποιες περιοχες τατιανα ειναι αυτα που σας αρεσουν?

φανταζομαι θα εισαι πολυ κομματια τωρα. Υποθετουμε οτι το αλεξακι η γεννησε η γενναει η κανει κοκο!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι απλώς νιώθω ώρες ώρες σαν να σκάβει!! Shocked Shocked Δεν ξέρω ίσως να έχει κάπου περίεργα τα χεράκια του και επειδή είναι χαμηλά να αισθάνομαι έτσι αλλά είναι πραγματικά άβολο!Νιώθω λες και κάποιος με πασπατεύει εκεί κάτω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Από καούρες ευτυχώς δεν έχω συνέχεια αλλά το βράδυ δυσκολεύομαι πολύ να γυρίσω πλευρό γιατί πονάνε οι αρθρώσεις μου στην λεκάνη!!!

Τατιάνα με το καλό να μετακομίσετε!Καλή δύναμη Smile Όλα μαζεμένα σας έτυχαν μωρέ..

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε:ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΝΜ ΑΛΛΑΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ...ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ!!!! Very Happy
ΕΜΕΝΑ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ (ΜΗΤΕΡΑ) ΠΥΤΖΑΜΕΣ,ΝΥΧΤΙΚΟ,ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ..... ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΞΟΔΟΥ...
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ: (ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)
*ΠΥΤΖΑΜΕΣ 2 ΣΕΤ ΜΕ ΙΙΣ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ
*ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ(Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ Rolling Eyes )
*ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ
*ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
*ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ
*ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ)
*ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ 3ΤΕΜ
*ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΗΛΩΝ->ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!
*ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ
*ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ 10 ΣΤΑΓΟΝΩΝ
ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΒΑΛΤΙΣ ΜΕΣΑ ΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ...
*ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ:
*2 ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ
*2ΦΟΡΜΑΚΙΑ
*ΓΑΝΤΑΚΙΑ
*ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
*ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ 7-8
*1-2 ΣΑΛΙΑΡΕΣ...

ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ -ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ... ΕΙΧΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ???

τα ρουχα που θα φορεσω λεω να μου τα φερει ο αντρας μου οπως και του μωρου μην τα εχω στη βαλιτσα.Καλα δεν το σκεφτομαι?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΩΝ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 893968

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!!!! Α ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ...ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και εγώ τα ρούχα του μωρού δεν τα πήρα μαζί, τα έχω ετοιμάσει όμως σπίτι για να μου τα φέρουν. Και έχω πάρει και μία πάνα αγκαλιάς και πάνα για τις γουλίτσες για τον θηλασμό..

Μα τι σου ζήτησαν Πηνελόπη από την κλινική από χαρτιά?Εμένα το μόνο που μου είπανε όταν τους ρώτησα ήτανε να έχουμε τις ταυτότητες μας μαζί και μία ληξιαρχική πράξη γάμου με ημερομηνία έκδοσης εντός 3 μηνών από την γέννηση.Και ρώτησα και τον γιατρό αν χρειάζεται να έχω μαζί τις εξετάσεις μου και είπε όχι.. scratch scratch

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Όχι απλώς νιώθω ώρες ώρες σαν να σκάβει!! Shocked Shocked Δεν ξέρω ίσως να έχει κάπου περίεργα τα χεράκια του και επειδή είναι χαμηλά να αισθάνομαι έτσι αλλά είναι πραγματικά άβολο!Νιώθω λες και κάποιος με πασπατεύει εκεί κάτω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Από καούρες ευτυχώς δεν έχω συνέχεια αλλά το βράδυ δυσκολεύομαι πολύ να γυρίσω πλευρό γιατί πονάνε οι αρθρώσεις μου στην λεκάνη!!!

Τατιάνα με το καλό να μετακομίσετε!Καλή δύναμη Smile Όλα μαζεμένα σας έτυχαν μωρέ..
ΣΚΑΒΕΙ???????ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙ??? ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ Wink Wink Wink Wink

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Ναι και εγώ τα ρούχα του μωρού δεν τα πήρα μαζί, τα έχω ετοιμάσει όμως σπίτι για να μου τα φέρουν. Και έχω πάρει και μία πάνα αγκαλιάς και πάνα για τις γουλίτσες για τον θηλασμό..

Μα τι σου ζήτησαν Πηνελόπη από την κλινική από χαρτιά?Εμένα το μόνο που μου είπανε όταν τους ρώτησα ήτανε να έχουμε τις ταυτότητες μας μαζί και μία ληξιαρχική πράξη γάμου με ημερομηνία έκδοσης εντός 3 μηνών από την γέννηση.Και ρώτησα και τον γιατρό αν χρειάζεται να έχω μαζί τις εξετάσεις μου και είπε όχι.. scratch scratch

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω μαμηθει στα γλυκα σημερα..
ειμαι για μπατσες

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια!!! να σου ζησει τοτουλα μου!!!
εμεις σημερα ηρθαμε με τον μπεμπη μας σπιτι μας!!!
γεννησαμε ξαφνικα λιγο... την πεμπτη το βραδι οπως σας εγραψε ο αντρουλης μου...
ολα ομως πηγαν καλα και βγηκαμε μεγαλη αντρες 2750 και 52 ποντους οποτε δεν χρειαστικαμε θερμοκιτιδα.
σταφανια και μαμιτα δεν εχω παρα να ζητησω συγνομη που δεν περιμενα Laughing

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποναει και η πλατη μου..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!! να σου ζησει τοτουλα μου!!!
γεννησαμε ξαφνικα λιγο... την πεμπτη το βραδι οπως σας εγραψε ο αντρουλης μου...
ολα ομως πηγαν καλα και βγηκαμε μεγαλη αντρες 2750 και 52 ποντους οποτε δεν χρειαστικαμε θερμοκιτιδα.

Χριστινακι μου να σας ζησει !!
εισαι καλα?
για πες τι εγινε?πως ενιωθες και το κ<αταλαβες? σου εσπασαν τα νερα?

αχ μωρε!!π?ολυ συγκινηθηκα1!σε ποιον μοιαζει το μωρουλιτι?
βαλε φωτο!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 50580 ΝΑ ΧΑΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ...ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ Ε???ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ...........ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!

mamax

mamax
λενε οτι μου μοιαζει πραγμα που εγω δεν βλεπω... ακομα δεν μπορω να ξεχορισω, το μονο που ξεχοριζω συγουρα ειναι οτι εχει τα ματια και το βλεμα του αντρα μου και αυτο ειναι που με ενδιαφερε να εχει!!!
θα βαλω τωρα σε λιγο φωτο!!!
σπασαν τα νερα υπουλα κοριτσια... σταγονες σταγονες δεν σπασαν οπως γινετε συνηθοσ και ετσι καποιες μερες ημουν με λιγα νερα χωρις να παρω χαμπαρι. τεσπα οταν ειδα 2-3 φορες την πεμπτη σταγονες στο εσορουχο, ο αντρας μου επεμενε να παρω τηλ τον γιατρο πραγμα που νομιζα οτι δεν χρειαζοταν... τελικα τον πηρα τηλ με εστειλε στην κλινικη οπου αποδιχτηκε οτι ειχα χασει τα μισα και πλεον υγρα και επρεπε να κανω αμεσα καισαρικη... και ετσι με βαλανε μπαμπεσικα γρηγορα γρηγορα και ηρθε ο μπεμπης μας.

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια κι απο μενα ....
μολις τελειωσα με τη βαλιτσα και μολις συνηδητοποιησα οτι ...
ΚΑΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ......
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
ααααααααα....δεν το ειχα καταλαβει μεχρι τωρα!!!!!!τελικα ειμαι ετοιμη??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 606100 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 606100
θα δειξει!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 4872
μην ξεχασετε οπωσδηποτε φωτογραφικη μηχανη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 272517 - κινητο - φορτιστη!!!!
αχ οσον αφορα τον υπνο Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep ....αστε τα,δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου ....μεχρι να βολευτω........και μολις βολεψω κοιλια και λεω τωρα θα κοιμηθω - σηκωνομαι για τουαλετα,και φτου κι απ'την αρχηηηηηη........!!!
κουραγιο και φιλια σε ολες!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 417472

mamax

mamax
οντος ειμαι πολυ τυχερη το ξερω!!! ειναι πολυ γλυκος.

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

να σας ζησει ο παιδαρος και να'ναι τυχερος!!!!
και με μια καλη νυφη βρεεεε!!!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δηλαδη δεν πονουσες καθολου ε? τιποτα?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατινα εχουμε ιδια πητ

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamita έγραψε:κατινα εχουμε ιδια πητ

αντε βρε θα γεννησουμε παρεα!!!
με εναν πονο κουκλα...με κανεναν πονο μαλλον ...γινετε?????

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατινα έγραψε:
mamita έγραψε:κατινα εχουμε ιδια πητ

αντε βρε θα γεννησουμε παρεα!!!
με εναν πονο κουκλα...με κανεναν πονο μαλλον ...γινετε?????
μακαρι φιλη! και για σενα το ιδιο ευχομαι

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:οντος ειμαι πολυ τυχερη το ξερω!!! ειναι πολυ γλυκος.

καλώς τη νέα μανούλα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 50580

είχα μέρες να μπω και πάλι έχασα όλα τα γεννητούρια. να τον χαίρεσαι κούκλα, κι εσύ και η τοτούλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 534787 , πάλι με συγκινήσατε.

αν κατάλαβα καλά έχουμε και άλλη υποψήφια, την αλεξία; πήραμε φόρα μου φαίνεται και ποιος μας πιάνει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 22 215994

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax καλοσηρθες πισω και να σου ζησει ο παιδαρος.Απο οτι βλεπω τελικα εσυ που φοβοσουν γεννησες πιο ευκολα και ηρθες και τακα τακα σπιτι μπραβο.Πες μας πως ηταν η εμπειρια αυτη τελικα πως πρεπει να σκεφτομαστε πριν παμε να γεννησουμε?
πηνελοπη οντως ειμαστε το ιδιο στις εβδομαδες.Αγορακι η κοριτσακι εχεις και ποσο ζυγιζει το μικρο?
mαmita και εγω εχω μαμηθει στο φαγητο και στο γλυκο δεν ξερω τι να κανω μαλλον θα σφηνοσω κανα μηλο στο στομα μου!το χιονατουλινι που ειναι μας κρυβετε το ατιμο?

mamax

mamax
δεν πονουσα οχι Laughing

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χιονατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!που εισαι μαρη??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις