576 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! Δευ Νοε 07, 2011 12:41 am
maraki-baby
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαμομηλακι έγραψε:maraki-baby έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Κ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΜΑΜΑΧ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...
ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..ΘΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ Κ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΖΗΣΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥ...
maraki,μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα,θα εισαι σε ενα νοσοκομειο,με γιατρους γυρω σου,τπτ δεν θα παει στραβα.Εδω υπαρχουν τοσο δυσκολες καταστασεις και παλι ολα βαινουν μια χαρα!εχεις δικιο για το φοβο του αγνωστου,τον εχω και εγω...καθισα ομως και το συζητησα με το γιατρο μου και ενιωσα πολυ καλυτερα και ας μου τα χωσε λιγο στην αρχη.να σου πω την αληθεια,θα ηθελα να ξερω ποτε θα γεννουσα και να πηγαινα με ραντεβου ας πουμε γιατι τωρα με τρωει ο φοβος οτι κατι θα γινει και δεν θα το καταλαβω εγκαιρως... χιλιες φορες να ηξερα οτι την ταδε μερα θα παω και θα γεννησω,εμενα με αγχωνει το kinder-εκπληξη!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ Κ ΘΑ ΠΑΩ...ΤΟ ΣΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ...
ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ..Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΝΙΩΘΩ Κ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Κ Η ΜΑΙΑ ...