Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
357 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 357 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαμομηλακι έγραψε:
maraki-baby έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Κ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΜΑΜΑΧ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 654316 ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787
ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ..ΘΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ Κ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΖΗΣΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥ...

maraki,μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα,θα εισαι σε ενα νοσοκομειο,με γιατρους γυρω σου,τπτ δεν θα παει στραβα.Εδω υπαρχουν τοσο δυσκολες καταστασεις και παλι ολα βαινουν μια χαρα!εχεις δικιο για το φοβο του αγνωστου,τον εχω και εγω...καθισα ομως και το συζητησα με το γιατρο μου και ενιωσα πολυ καλυτερα και ας μου τα χωσε λιγο στην αρχη.να σου πω την αληθεια,θα ηθελα να ξερω ποτε θα γεννουσα και να πηγαινα με ραντεβου ας πουμε γιατι τωρα με τρωει ο φοβος οτι κατι θα γινει και δεν θα το καταλαβω εγκαιρως... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 χιλιες φορες να ηξερα οτι την ταδε μερα θα παω και θα γεννησω,εμενα με αγχωνει το kinder-εκπληξη! Shocked Shocked Shocked

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ Κ ΘΑ ΠΑΩ...ΤΟ ΣΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ...
ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ..Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΝΙΩΘΩ Κ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Κ Η ΜΑΙΑ ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα είσαι μία ευτυχισμένη μαμά κουκουβάγια και εσύ όπως όλες μας άλλωστε!!! Very Happy Very Happy Very Happy Μην ανυσηχείς για τίποτα..Και εμένα όταν του τέθηκε το θέμα της πρόκλησης μου ήρθε κάπως αλλά τώρα που περιμένω και δεν ξέρω πότε θα γίνει και τι με αγχώνει χειρότερα.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνω με το χαμεμηλο!και εγω θα προτιμουσα να ειχα καθορισμενη ημερομηνια γιατι τωρα καθε στιγμη ειναι υποπτη!!
Η μπουμπου μου κουνιεται σαν τρελη και ποναω απο κατω και συνεχεια νομιζω - η αγχωτική - οτι γενναω.
Να ρωτησω και κατι ηλιθιο πο ομως συνεχεια το σκεφτομαι?
Αν μου ερθει να γεννησω και ειμαι σπιτι και φοραω οτι να ναι καλη ωρα οπως τωρα τι κανω? αλλαζω η φευγω σαν το γυφτο?προλαβαινω?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμίτα νομίζω πως θα προλάβουμε όχι μόνο να αλλάξουμε ρούχα αλλά να κάνουμε και μπάνιο και πεντικιούρ και ό,τι άλλη περιποίηση μας έρθει εκείνη την ώρα!!

maraki-baby

mamita έγραψε:Συμφωνω με το χαμεμηλο!και εγω θα προτιμουσα να ειχα καθορισμενη ημερομηνια γιατι τωρα καθε στιγμη ειναι υποπτη!!
Η μπουμπου μου κουνιεται σαν τρελη και ποναω απο κατω και συνεχεια νομιζω - η αγχωτική - οτι γενναω.
Αν μου ερθει να γεννησω και ειμαι σπιτι και φοραω οτι να ναι καλη ωρα οπως τωρα τι κανω? αλλαζω η φευγω σαν το γυφτο?προλαβαινω?

το γιατρο μου που τον ειχα ρωτησει μου ειπε οτι αμα σπασουν τα νερα να κανω το ντουσακι μου να φορεσω τις φορμιτσες μου κ να παω...οτι μπορω μεσα σε μια με 2 ωρεσ να παω στο μαιευτηριο να μην αγχωθω...αντιθετα αμα εχω πονους τα παραταω ολα κ παω...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamita έγραψε:Αν μου ερθει να γεννησω και ειμαι σπιτι και φοραω οτι να ναι καλη ωρα οπως τωρα τι κανω? αλλαζω η φευγω σαν το γυφτο?προλαβαινω?

θεωρω οτι προλαβαινεις!θελω να πιστευω τουλαχιστον! Razz Razz Razz Razz απο την ωρα που σπανε τα νερα μπορει να περασει και μια μερα μεχρι να γεννησεις,μου ειπε ο ντοκτορ!η συνυφαδα μου γεννησε μετα απο 20 ωρες και η κολλητη μου μετα απο 24!εγω παντως εχω προχειρο ενα καθαρο βρακι (!!!) σε ευκολο σημειο και την φορμιτσα μου!!!α,και η βαλιτσουλα μεσα στο τουτου!αν τυχει να γινει πρωι το θεμα που ο αντρουλης ειναι στη δουλεια,θα με αναλαβει ο μπαμπας μου,ελπιζω να ειναι ψυχραιμος!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι αλλά φαντάζομαι αν έχεις συχνούς πόνους..Θα πήγαινες πχ αν είχες ανά 15'?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki-baby έγραψε:ΜΑΜΙΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ Κ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!

μαλλον δεν θα κοιμηθεις γλυκο μου..ναι δεν πας για σφραγισμα σιγουρα αλλα τοσες και τοσες πριν απο εμας το ιδιο αγχχος εφαγαν.Απο την αλλη σκεψου οτι θα γεννησεις και θα σου φυγει ολο αυτο το βαρος απο πανω σου, θα μπορεσεις να κοιμηθεις επιτελους μπρουμυτα και θα χασεις τα κιλα σου! και το καλυτερο ειναι οτι θα εχεις ενα αγγελουδι διπλα σου ανεκτιμητης αξιας!!να ξερεις τρωως το αγχος αυτο αλλα εγω θα ηθελα να ημουν στη θεση σου γιατι θελω να γεννησω πια!!κουραστηκααααααααα..

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Ναι αλλά φαντάζομαι αν έχεις συχνούς πόνους..Θα πήγαινες πχ αν είχες ανά 15'?

τοσο χεστρα που ειμαι φοβαμαι μηπως παω και τσαμπα και τελικα δε γενναω Shocked
κοριτσια το εχω σιγουρο οτι η αλεξια γεννησε.

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maraki-baby έγραψε:
mamita έγραψε:Συμφωνω με το χαμεμηλο!και εγω θα προτιμουσα να ειχα καθορισμενη ημερομηνια γιατι τωρα καθε στιγμη ειναι υποπτη!!

το γιατρο μου που τον ειχα ρωτησει μου ειπε οτι αμα σπασουν τα νερα να κανω το ντουσακι μου να φορεσω τις φορμιτσες μου κ να παω...οτι μπορω μεσα σε μια με 2 ωρεσ να παω στο μαιευτηριο να μην αγχωθω...αντιθετα αμα εχω πονους τα παραταω ολα κ παω...

κοριτσια προλαβαινουμε να κανουμε πολλα πολλα πραγματα.αν σπασουν τα νερα εχουμε γυρω στο 3ωρο μπορει και 4ωρο στη διαθεση μας ενω αν ξεκινησουν οι πονοι να ξερετε οτι ειναι ανα μιση ωρα μερικα δευτερα και λιγοστεουν ανα 5λεπτο δλδ,στη μιση ωρα πονας λιγα δευτερα,μετα σε 25 λεπτα λιγα δευτερα - σε 20 λεπτα λιγα δευτερα κ.ο.κ. στο νοσοκομειο πας στο 10λεπτο,αν εισαι κοντα στο 5λεπτο,οποτε καντε το μπανακι σας,πατε κομμωτηριο,κοιμηθητε ή οτι αλλο σας ευχαριστει,και ξεκινηστε σιγα σιγα.......
μακαρι να βοηθησα αρκετα!!!!
καλη λευτερια!!!!!!!!!!!

maraki-baby

mamita έγραψε:
maraki-baby έγραψε:ΜΑΜΙΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ Κ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!

μαλλον δεν θα κοιμηθεις γλυκο μου..ναι δεν πας για σφραγισμα σιγουρα αλλα τοσες και τοσες πριν απο εμας το ιδιο αγχχος εφαγαν.Απο την αλλη σκεψου οτι θα γεννησεις και θα σου φυγει ολο αυτο το βαρος απο πανω σου, θα μπορεσεις να κοιμηθεις επιτελους μπρουμυτα και θα χασεις τα κιλα σου! και το καλυτερο ειναι οτι θα εχεις ενα αγγελουδι διπλα σου ανεκτιμητης αξιας!!να ξερεις τρωως το αγχος αυτο αλλα εγω θα ηθελα να ημουν στη θεση σου γιατι θελω να γεννησω πια!!κουραστηκααααααααα..

μπρουμυτα!!!!!!τι ειπες τωρα???????? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 328109 ποσο μου εχει λειψει!!!!κ εγω εχω κουραστει τρωω κ τα κλοτσιδια της ζωης μου καθε βραδυ,ειναι κ νυχτο πουλι...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειμαι μακρια απο το νοσοκομειο,αν με πιασουν πρωτα οι πονοι...με βλεπω να γενναω στο αυτοκινητο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 534787

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι συμφωνώ με την Κατίνα!Μα η Πηνελόπη δεν είπε ότι της έστειλε μήνυμα εχθές της Αλεξίας?? Σίγουρα γέννησε..τώρα άρχισα να το πιστεύω και εγώ Razz Razz Να αρχίσουμε να τις γράφουμε συγχαρητήρια???

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ θα ελαγα να εχουμε επισημη νανακοινωση για να ξεκινησουμε τις ευχες1! γνωμη μου. εσεις τι λετε?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατίνα και η δική μου γιατρός αυτά ακριβώς μου είχε πει όσον αφορα΄το πότε πρέπει να πάω στο μαιευτήριο (όταν οι πόνοι γίνουν ανά 5').Οπως αναφέρθηκε, αν σπάσουν τα νερά, κάνουμε ντουζάκι χαλαρά ( ?????? ), ετοιμαζόμαστε και πάμε.
Μαράκι -baby με το καλό!!!!!Μπράβο κοριτσάκι μου, σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!! Μια φίλη μου που γέννησε με καισαρική είχε το ιδιο άγχος με τους συγγενείς που θα περίμεναν απ'έξω, οπότε τους είπε πως το ραντεβού ήταν μια ώρα αργότερα από το κανονικό, ώστε να είναι μόνη με τον άντρα της και να μην τους σκέφτεται απ'έξω (white lie! ).Πάντως εγώ που τους είχα στήσει 9 ώρες, από όταν ξεκίνησαν οι πόνοι έως να γεννήσω, δεν΄ενιωθα καμία ενοχή!Οποιος ήθελε ας πήγαινε σπιτι του!!Με ενοιαζε μόνο που είχα τον αντρούλη μου κοντά και το ιατρικό προσωπικό ώστε να νιώθω ασφάλεια. Very Happy
Καλημερούδια κοριτσόπουλα !Χαμέμηλο μπραβο βρε κορίτσι που ανανέωσες τη mum-list!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 328109
Αλεξίααααα, εμφανίσου και το μυαλό μας δεν μπορεί να ησυχάσει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 536304

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαμίτα μου συμφωνώ μαζί σου.Ας έρθει η επίσημη ανακοίνωση και έπειτα θα την κατακλύσουμε με τις ευχές μας.Μπορεί απλά το κορίτσι να είχε πάει ένα σαββατοκύριακο -έκπληξη με τον αντρούλη της, ή να είχε κόσμο και να μην πρόλαβε να μπει καθόλου, ή τόσα άλλα σενάρια....Η' μπορεί πολύ απλά να γέννησε και να είναι ήδη μια χαρούμενη μανουλίτσα!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 40746 Ας περιμένουμε όμως....

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ετοιμασιες ακουω Wink Wink Wink Wink οποτε προλαβαινουμε να κανουμε ενα ντουζακι να βαλουμε την κρεμουλα μας ,μια μασκαρα κ να παμε ΚΥΡΙΕΣ΄,,απλα λεω θα εχουμε την υπομονη να κανουμε ολα αυτα η θα ανυπομονουμε να τρεξουμε στο νοσοκομειο???

και εχω ακουσει κ ιστοριες που γεννανε σε 10λεπτα,,,οπως η αλλη στο νοσοκομειο που της εβγαινε το μωρο στις σκαλες ''αλλα δεν ξερω ποτε της σπασαν τα νερα''....

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα μιας που το ανέφερες, κάτι τέτοιο συνέβη όταν πήγα να γεννήσω.Ήταν μια κοπέλα που ήρθε κρατώντας την κοιλιά της, η οποία κοιλιά είχε φτάσει στα γόνατα (λέμε τώρα)!!Η κοπέλα είχε πόνους από το πρωί, ωστόσο πηγε χαλαρά να πληρώσει τους λογαριασμούς της, γύρισε σπίτι μαγείρεψε, έκανε τις δουλειές της, κοιμήθηκε, πέρασε και το απόγευμα και τελικά γύρω στις 1-2 τη νύχτα θυμήθηκε να έρθει να γεννήσει!!!Φυσικά γέννησε στο τσακ-μπαμ!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ή επισης μπορεις να περασεις την ωρα σου μεχρι να γεννησεις σε αυτο το site που εχει πολυ ενδιαφερον και ειναι και διασκεδαστικο,χαχα!!!

http://www.greekpayback.com/

tatianoula

tatianoula
Καλα η συγκεκριμενη το παρακανε για να μην εκφραστω αλλιως!!!Αν ειναι δυνατον καλα δεν ειχε ανχος αγωνια κατι???Εμεις με το παραμικρο τα κανουμε πανω μας κ υπαρχουν τοσο ανεσθητες γυναικες!!!

δεν ξερω παντως εγω δεν ξερω ποσο χαλαρη θα ειμαι μεχρι να φτασω στο νοσοκομειο οσο να''ναι εναν φοβο θα το εχεις!!!θα διξει θα σας πω μετα Laughing Laughing Laughing

Αρντο εχασες κανενα κιλο μεχρι τωρα????

maraki-baby

ardo έγραψε:Κατίνα και η δική μου γιατρός αυτά ακριβώς μου είχε πει όσον αφορα΄το πότε πρέπει να πάω στο μαιευτήριο (όταν οι πόνοι γίνουν ανά 5').Οπως αναφέρθηκε, αν σπάσουν τα νερά, κάνουμε ντουζάκι χαλαρά ( ?????? ), ετοιμαζόμαστε και πάμε.
Μαράκι -baby με το καλό!!!!!Μπράβο κοριτσάκι μου, σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!! Μια φίλη μου που γέννησε με καισαρική είχε το ιδιο άγχος με τους συγγενείς που θα περίμεναν απ'έξω, οπότε τους είπε πως το ραντεβού ήταν μια ώρα αργότερα από το κανονικό, ώστε να είναι μόνη με τον άντρα της και να μην τους σκέφτεται απ'έξω (white lie! ).Πάντως εγώ που τους είχα στήσει 9 ώρες, από όταν ξεκίνησαν οι πόνοι έως να γεννήσω, δεν΄ενιωθα καμία ενοχή!Οποιος ήθελε ας πήγαινε σπιτι του!!Με ενοιαζε μόνο που είχα τον αντρούλη μου κοντά και το ιατρικό προσωπικό ώστε να νιώθω ασφάλεια. Very Happy
Καλημερούδια κοριτσόπουλα !Χαμέμηλο μπραβο βρε κορίτσι που ανανέωσες τη mum-list!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 328109
Αλεξίααααα, εμφανίσου και το μυαλό μας δεν μπορεί να ησυχάσει!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 24 536304

αρετουλα σευχαριστω!!!μονο γιαυτο το λογο ανυπομονω!!!να την δω απο κοντα την μικρη μου μαγισσα!!!!αναρωτιεμαι πως να μοιαζει...το βασικο μας προβλημα ειναι οι γονεις μας που ειναι αγχωτικοι παρα πολυ...

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανουλι θα τα χασουμε βρε!!
εγω ειμαι στα + 20 κιλα!!
λιπο παντυ!!

tatianoula

tatianoula
μαμιτα να''ναι καλα το λιπο παντυ ε??????εγω ειμαι στα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 16κιλα αστα να πανε[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!χτες που μιλησα με την στελλα μου ειπε οτι εχει το λιποπαντυ αυτο που ειναι σαν σορτσ κ φτανει μεχρι το στηθος κ οτι την βοηθησε πολυ!!!κ ηδη δεν εχει πολυ κοιλιτσα!!!

maraki-baby

[quote="mamita"]τατιανουλι θα τα χασουμε βρε!!
εγω ειμαι στα + 20 κιλα!!

τι ειναι το λιπο παντυ ρε κοριτσια?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι ενας κορσες που δεν αφηνει την κοιλια να ζελεδιασει. /το ειχα δει στο φαρμακειο και ειπα να το παρω μετα την γεννα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις