Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Polaki τέλεια τα κερασματάκια σας, έπαθα πλάκα όταν είπες οτι τα κάνατε εσείς όλα!!! και η τούρτα πολύ γλυκιά!!
Δήμητρα να κάνεις και εσύ κεράσματα αφού σου άρεσαν! είσαι καθόλου καλύτερα? Rolling Eyes

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
pumpkin έγραψε:Polaki τέλεια τα κερασματάκια σας, έπαθα πλάκα όταν είπες οτι τα κάνατε εσείς όλα!!! και η τούρτα πολύ γλυκιά!!
Δήμητρα να κάνεις και εσύ κεράσματα αφού σου άρεσαν! είσαι καθόλου καλύτερα? Rolling Eyes
Αχ πουλακι μου,οχι δεν ειμαι καλυτερα,νιωθω σαν να μου ανεβαινει η πιεση και το αιμα στο κεφαλι.Μαλλον πρεπει να παω για υπνο αλλα απο την ενταση δεν το βλεπω.
Εν τω μεταξυ μπηκα στις θανασιμες πεθερες και διαβασα κατι πραγματα,εγραψα και εγω κατι ακομη και να που ειμαι χειροτερα.Κανονικα δεν θα επρεπε να επιτρεπουν την εισοδο σε εγγυους σε τετοιες ενοτητες.Αχχχ!!δυσκολο βραδυ.Ευχαριστω πολυ που ρωτας cheers

dimitrabasilis

dimitrabasilis
Λοιπον...καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια που ειναι ακομη ορθια,παω για υπνο γιατι διαμαρτυρεται και η μπεμπα μου,την τσιτωσα και αυτην φαινεται και δεν κανει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 850933

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμιτα θα σου στηλω εγω του Αγιου λουκουμαδες με μελι και κανελα!!! Very Happy

Δημητρα μην διαβαζεις για τους μιτσοτακηδες! (πεθερες) ετσι εξηγητε η πιεση! Laughing

να ηρεμησεις και να βλεπεις αλλα ωραια πραγματακια για το νινι σου!

κολοκυθακι πως εισαι?

εμενα η ανταρτισσα κωλοχτυπιετε πολυ στα χαμηλα και περπαταω σαν συγκαμενος νταβατζης Laughing

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:μαμιτα θα σου στηλω εγω του Αγιου λουκουμαδες με μελι και κανελα!!! Very Happy

Δημητρα μην διαβαζεις για τους μιτσοτακηδες! (πεθερες) ετσι εξηγητε η πιεση! Laughing

να ηρεμησεις και να βλεπεις αλλα ωραια πραγματακια για το νινι σου!

κολοκυθακι πως εισαι?

εμενα η ανταρτισσα κωλοχτυπιετε πολυ στα χαμηλα και περπαταω σαν συγκαμενος νταβατζης Laughing

χαχαχα!!
Καλά μωρέ τα ίδια, το πήρα απόφαση οτι έχω ακόμα 10 μέρες ++ Laughing Laughing
Είπα σήμερα να περπατήσω και είχε αέρα και βροχή και πέθανα χαχαχα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουραγιο μανα ολα για τα παιδια μας θα φαμε και αεριδες και βροχες και χιονια στη μαπα χαχαχαχαχα ολα για παρτη τουςςςς Razz Razz

αχ παω να την πεσω λιγο γιατι με εχει κανει τουλουμι η ανταρτισσα , κιμα ολα τα εχει κανει μεσα Shocked Shocked Shocked

φιλακια καλο βραδυ και τα λεμε αυριοοοοο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 328109

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!τι κακο ειναι και αυτο παλι?ξυπνησα και δεν μπορω να ξανακοιμηθω.το παιδι μου με προετοιμαζει απο τωρα για ξενυχτια???

http://stefxon@gmail.com

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα,μαλλον κοιμαστε αφου το βραδυ τα λετε μεχρι αργα και κανετε κατι συζητησεις μονο για φαι pig pig pig pig pig
καλημερα στεφανια καιεγω ξυπναω απο τα αγρια χαραματα αν θεωρω βεβαια οτι εχω κοιμηθει(100 φορες τουαλετα και αντε μετα να βολευτω στο κρεββατι)ωραιο σκουφακι!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το δεντρο ποτε θα το στολισουμε εχω αυτη την απορια?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,κοριτσια!εχω κοιμηθει χαλια,εχω ξυπνησει ακομα πιο χαλια,νυσταζω,εχω αναγουλα,καουρα και γενικα θελω να μην σηκωθω απο το κρεβατι.Εχει και το κρυουλακι εξω και μακαρι να μην ειχε ο αντρουλης μου δουλεια σημερα να καθομασταν αγκαλιτσα στην ησυχια μας.Ποσο καιρος μας εμεινε ακομα να ειμαστε τα δυο μας?μετα θα εχουμε αλλα να κανουμε.Ευτυχως μου εστειλε η πεθερα μου την καθαριστρια της να με βοηθησει λιγο και να κανει το σιδερο γιατι ειχα βαρεσει κοκκινο ιδιως χτες. Mad Mad Mad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από μένα!Χειμωνιάτικος καιρός σήμερα ε? santa santa santa santa Εμείς το δέντρο δεν ξέρω πότε θα το στολίσουμε scratch scratch ίσως αρχές Δεκέμβρη? Ο μπέμπης μας έδωσε άλλο ένα ΣΚ off που αποφάσισε να μην βγει και έτσι θα το περάσουμε μαζί με τον ανδρούλη μου!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 35468 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 35468 Έχω ξυπνήσει με μία διάθεση το πρωί να κάνω σήμερα όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους!Δεν ξέρω γιατί ,παρόλο που δεν κοιμήθηκα καλά χθες βράδυ..μήπως φταίει ο καιρός που είναι έτσι? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 648530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 648530 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 648530

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια ....ειμαι κι εγω εγκυουλα Νοεβριου ειμαι στις 38+4 μερες η μπεμπα μου ειναι χαμηλα χαμηλα και με πολλα πετρωματα ..Την περιμενς με ανυπομονησια 10 μερες μεινανε και μου σπανε τα νευρα..δεν περνανε με τιποτα...... Embarassed

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 215994

σας διαβαζω με φρεντακι και τοστακι δεντρα βλεπω δωρα βλεπω!!!
αχ η αγαπημενη μου περιοδος τα Χριστουγεννα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 648530
Λαμπρουλιτα εμεις λεμε στις 1/12 να το στολισουμε που μπαινω και στο μηνα μου Embarassed

Μαιρουλα καλως ηρθες στην παρεα! και εμ το καλο η μπεμπουλα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 415870
φυσιολογικα θα γεννησεις?

stefaniandreas

stefaniandreas
χαιρομαι που ξυπνατε και αλλες πρωι!
το σκουφακι ειναι πιγκουινος και λογω καιρου κολλαει!!!
καλωσηρθε το καινουριο κοριτσι και με το καλο!
συνηδειτοποιειτε οτι για καποιες μπορει να ειναι το τελευταιο σκ χωρις το νινι???

http://stefxon@gmail.com

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ....!!!! sunny sunny
ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????
ΣΕ ΡΥΘΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΥΜAIΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕ????ΟΟΟΥΥΥΑΑΑΟΟΟΥΥΥ....ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ.... santa santa santa rendeer rendeer rendeer rendeer
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑ...Μ'ΑΡΕΣΕΙ...ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚ...ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ????ΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΑΟΥΡΑΑΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
mmairula ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PoLaKi στις Σαβ Νοε 12, 2011 1:23 am, 1 φορά

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πολύυυυυ καλημέεεερα κορίτσιααα!!!!!Σαν να έχουμε αρχίσει να κοιμόμαστε λιγότερο βλέπω...Κάνουμε πρόβες για τις ερχόμενες εβδομάδες που θα μας επισκεφτεί ο πελάργός??
Εμείς είχαμε παρεάκι χτες και το ξενυχτήσαμε κι ετσι βρέθηκα στο κρεβάτι μου κατα τις 4 παρα γι'αυτο και σηκώθηκα αργα.Ο καιρός ειναι χειμωνιατικος πλεόν και δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατάκι μου αλλα ελα που πιανεται η μεση,η λεκανη και οτι αλλο εκει κατω.......
Πινω νες με τσουρεκακι και σημερα το μενου εχει κοτοσουπα..(μμμμ οτι πρεπει...μετα απο τις χτεσινες πιτσες και τα παρεμφερη..)
Μαιρούλα καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα μας και με (καν) εναν πονο κοριτσι μου.
Φετος τα χριστουγεννα θα μπουν νωρις στο σπιτι μας.Απο βδομαδα που ερχετε η μαμα μου θα βγαλουμε τα στολιδια και θα στολισουμε.Να το χαρουμε απο νωρις μιας και ειναι η αγαπημενη μου εποχη!!! santa rendeer
Οι μανουλιτσες θα δωσουν παρον σημερα ή το ΣΚ ειναι φουλ αφιερωμενο σε μπεμπε και οικογενεια???????
Καλα κοριτσια οπως καθομαι στο pc και γραφω ο μπεμπακος απο μεσα ριχνει κατι κλωτσιδια..δεν με αφηνει να γυρω μπροστα ωρε παιδι μου!!!!Μαλλον με θελει μονο ξαπλα στο καναπε!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλωσηρθες mmairula στην παρεα μας!με το καλο το νινακι σου!κοντευεις!

stefaniandreas έγραψε:
συνηδειτοποιειτε οτι για καποιες μπορει να ειναι το τελευταιο σκ χωρις το νινι???

να με πιασει πανικος τωρα ή αργοτερα? affraid affraid Αν δεν ειναι το τελευταιο μου,ειναι κατα 90% το προτελευταιο,μια και ο ντοκτορ προβλεπει να με βαζει για καισαρικη στις 38+2 ή 3...δλδ στις 21-22/11 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ affraid affraid affraid affraid εκτος αν τελικα με αφησει στην τυχη μου να γεννησω οποτε αποφασισει η μπεμπα να βγει.Θα δω οφθαλμιατρο την Τριτη,αντε να δουμε ποσοι γιατροι ακομα!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και οσο για τις καουρες εχω κανει την σοδα νερο....Ουτε να την δω δεν ηθελα αλλα το χαμομηλι και η σοδα ειναι τα μονα φαρμακα που με στρωνουν drunken drunken drunken .

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koritsaki to trito moy kai 8ylhko xixix kalws sas vrhka sas diavazw arketes meres den ante3a na mh mpw sth omorfh parea sas makari na pane ola kala gia oles mas na krathsoume ta zouzounia mas agkalia.....Oxi tipota allo anypomwnw mias ki exw steilei th skulitsa mou sto e3oxiko gt logw kourashs den mporousa na th frontisw me tis voltes kai mou leipei paraaaaaaaaaa poluuuuuu ante mpou mpou vges na er8ei to skulaki mas spiti tou ........... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 328109

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανια Νατασσα Πολακι Μαριαννα Χαμομηλακι καλημερα!

Στεφανια το σκουφι ολα τα λεφτα! Laughing
Πολακι απο που πηρες τις πιπιλιτσες για το κερασματακι σου??? χιχιχ

Χαμομηλακι γιατι να πανικοβληθεις παιδι μου??? θα εχεις το νινι αγγαλιτσα μετα και θα σου πω εγω ψυχοθεραπια σκετη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316

κοριτσια μου χθες μου ηρθαν αυτα που ειχα παραγγηλει για την κοριτσαρα μας πως σας φαινονται? pirat pirat pirat

τα παπουτσακια μας το ενα λεει ''mommy'' και το αλλο ''daddy''

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τα κορδελακια μας και τα σκουφακια μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tattooed_snowhite έγραψε:Στεφανια Νατασσα Πολακι Μαριαννα Χαμομηλακι καλημερα!

Στεφανια το σκουφι ολα τα λεφτα! Laughing
Πολακι απο που πηρες τις πιπιλιτσες για το κερασματακι σου??? χιχιχ

Χαμομηλακι γιατι να πανικοβληθεις παιδι μου??? θα εχεις το νινι αγγαλιτσα μετα και θα σου πω εγω ψυχοθεραπια σκετη! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 654316

κοριτσια μου χθες μου ηρθαν αυτα που ειχα παραγγηλει για την κοριτσαρα μας πως σας φαινονται? pirat pirat pirat

τα παπουτσακια μας το ενα λεει ''mommy'' και το αλλο ''daddy''

τα κορδελακια μας και τα σκουφακια μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 379767

Στυλακι μαμας και τρελαίνομαι!!!!Ειναι υπεροχα και πολυ μπροστα Σωτηρια μου!!!Αν ειχα κι εγω κοριτσακι θα επαιρνα σιγουρα!!!(Μαμα και πεθερα δεν θα ηθελα να φανταστω ομως...χιχιχιχιχι)Απο που τα παρηγγειλες?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ευχαριστω Μαριανακι!!! εχει και για αγορακια τελεια πραγματακια απ το: my baby rocks
για τσεκαρε εχει κατι τελεια καπελινια και φορμακια και παπουτσακια!

καλα η μαμα μου μαθημενη ειναι Laughing τον αλλο τον Χαρο δεν τον υπολογιζω Twisted Evil

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είχα μπει κι εγώ σε αυτό το site αλλά τα κοριτσίστικα ήταν πιο γουστοζικα μωρε....Μόνο κάτι φορμάκια με ροκ συγκροτηματα ειδα που μου αρεσαν.Ασε στο 2ο αν βγει και κοριτσι δεν θα το αφησω ετσι!!!! Wink Wink Wink

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΩΤΗΡΙΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑΑΑ...ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 536304 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ...!!!!
ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΚΑ,ΣΑΚΟΥΛΕΣ,ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριαννακι καλα εγω το ζαχαρωνα το σαιτ να φανταστεις απο ΠΡΙΙΙΙΝ μεινω εγκυος! και ελεγα οτι παιδακι και να κανω απο δω θα τσιμπησω πραγματακια σιγουρα! Laughing Laughing

θενξ Πολακι μου! με το καλο και ο μπεμπαρος σου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #10! - Σελίδα 40 328109

το βιβλιοπολειο λες?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις