26 Απ: diaper cake!! Δευ Ιουν 21, 2010 10:31 am
faye
Πρωταγωνιστής!!
Νικολετα μου δεν το συζητω ειναι τελειο . Μπραβο σου ρε θηριο . Αντε αυριο περιμενω μαθηματα και απο κοντα. χιχιχι . Μου ελειψε η Αναστασια . Η Τζενη σε πηρε τελικα τηλ.;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω κι άλλες γιατί έχω πολλά γεννητούρια και θα ανεβάσω φωτογραφίες. Ήταν να μην πάρω φόρα...Vivian έγραψε:Νικολέτα φανταστικό!!!! Το δικό σου είναι καλύτερο απο αυτο που είδα στην φώτο πιο πάνω... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Όχι κοριτσάκι μου δεν πήρε ακόμα. Θα πάρουμε αύριο το πρωί ξανά. Θα τα πούμε από κοντά. Φιλάκια πολλάααααα στα ζουζούνια σου. Η Αναστασία περιμένει πως και πως την αυριανή συνάντηση...faye έγραψε:Νικολετα μου δεν το συζητω ειναι τελειο . Μπραβο σου ρε θηριο . Αντε αυριο περιμενω μαθηματα και απο κοντα. χιχιχι . Μου ελειψε η Αναστασια . Η Τζενη σε πηρε τελικα τηλ.;
αχ και οι δικες μου συνεχεια με ρωτανε μαμα ποτε ερθει κοριτσακι παιτσουμε μαζι; Θα βαλουμε και μπαμπι να δουμε ναι; χιχιχιnikoleta έγραψε:Όχι κοριτσάκι μου δεν πήρε ακόμα. Θα πάρουμε αύριο το πρωί ξανά. Θα τα πούμε από κοντά. Φιλάκια πολλάααααα στα ζουζούνια σου. Η Αναστασία περιμένει πως και πως την αυριανή συνάντηση...faye έγραψε:Νικολετα μου δεν το συζητω ειναι τελειο . Μπραβο σου ρε θηριο . Αντε αυριο περιμενω μαθηματα και απο κοντα. χιχιχι . Μου ελειψε η Αναστασια . Η Τζενη σε πηρε τελικα τηλ.;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης