1 beyonce (*_*) ?? Τετ Νοε 02, 2011 11:57 am
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοπελιες ;;; γιατι ειπε ψεματα πως ηταν εγκυος ;;;; τι ηθελε να κερδισει ;; βεβαια καμια σχεση με αυτα που λεμε εδω αλλα το ειχα απορια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mommy12585 έγραψε:Τι ψέμματα ήταν η εγκυμοσύνη?? Που το διάβασες?? Αφού είχε και κοιλίτσα στις φωτογραφίες...Μήπως ήταν και το έχασε ? Μήπως είχε παχύνει και είπε να πεί ότι ήταν εγκυμοσύνη?? τι να πω..
valerakievelinaki έγραψε:mommy12585 έγραψε:Τι ψέμματα ήταν η εγκυμοσύνη?? Που το διάβασες?? Αφού είχε και κοιλίτσα στις φωτογραφίες...Μήπως ήταν και το έχασε ? Μήπως είχε παχύνει και είπε να πεί ότι ήταν εγκυμοσύνη?? τι να πω..
το σκεφτηκα πως ισως απεβαλε αλλα εδειξαν πως πηγε να κατσει σε μια καρεκλα και διπλωθηκε καπως η κοιλια της και ετσι αποκαληφθηκε πως δεν ηταν εγκυος
mommy12585 έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:mommy12585 έγραψε:Τι ψέμματα ήταν η εγκυμοσύνη?? Που το διάβασες?? Αφού είχε και κοιλίτσα στις φωτογραφίες...Μήπως ήταν και το έχασε ? Μήπως είχε παχύνει και είπε να πεί ότι ήταν εγκυμοσύνη?? τι να πω..
το σκεφτηκα πως ισως απεβαλε αλλα εδειξαν πως πηγε να κατσει σε μια καρεκλα και διπλωθηκε καπως η κοιλια της και ετσι αποκαληφθηκε πως δεν ηταν εγκυος
Ε αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης δε διπλώνει η κοιλιά?, θέλει λίγους μήνες να στρογγυλέψει.., δε νομίζω να το έκανε για κάποιον λόγο...πιστεύω ότι είναι ή τουλάχιστον ήταν και απέβαλλε..λόγω ενός video clip αμφισβήτησαν την εγκυμοσύνη, μα αν ήταν στο πρώτο τρίμηνο η κοπέλα σιγά μη φαινόταν, πάντως ούτε χορευτικά έκανε στο video ούτε τίποτα που για μένα σημαίνει ότι μπορεί να είναι, απλά δημιουργούν ιστορίες οι δημοσιογράφοι..
MariaM έγραψε:mommy12585 έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:mommy12585 έγραψε:Τι ψέμματα ήταν η εγκυμοσύνη?? Που το διάβασες?? Αφού είχε και κοιλίτσα στις φωτογραφίες...Μήπως ήταν και το έχασε ? Μήπως είχε παχύνει και είπε να πεί ότι ήταν εγκυμοσύνη?? τι να πω..
Ε αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης δε διπλώνει η κοιλιά?, θέλει λίγους μήνες να στρογγυλέψει.., δε νομίζω να το έκανε για κάποιον λόγο...πιστεύω ότι είναι ή τουλάχιστον ήταν και απέβαλλε..λόγω ενός video clip αμφισβήτησαν την εγκυμοσύνη, μα αν ήταν στο πρώτο τρίμηνο η κοπέλα σιγά μη φαινόταν, πάντως ούτε χορευτικά έκανε στο video ούτε τίποτα που για μένα σημαίνει ότι μπορεί να είναι, απλά δημιουργούν ιστορίες οι δημοσιογράφοι..
Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά συμφωνώ και εγώ πως στο πρώτο τρίμηνο η κοιλιά διπλώνει οπότε μπορεί να είναι. Αν δεν είναι μπορεί να το έκανε για να την συζητάνε μια και θα έβγαζε καινούργιο τραγούδι... Τα κάνουν αυτά.
demmy5_k έγραψε:Εγώ κορίτσια άκουσα ότι βάζει ψεύτικη κοιλιά για να φαίνεται έγκυος και παράλληλα εγκυμονεί παρένθετη μητέρα και θέλει να φανεί ότι γέννησε η ίδια τα παιδιά. Ξέρω κι εγώ, τραβηγμένο μου φαίνεται.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης