26 http://forum.eimaimama.gr/t8763-topic Τετ Νοε 09, 2011 7:14 am
katerina780
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
δεν νομιζω να εχει και τοσο πολυ κοσμο σαββατο πρωι σε παιδοτοπο.bell έγραψε:Τελικά πόσες θα είμαστε; Και πως θα γνωριστούμε;εγώ δεν ξέρω καμία σας. Εσείς έχετε ξαναβρεθεί;
Να κρατάμε όλες από ένα λουλούδι; έστω και πλαστικο... ψεύτικο...ή είναι ατυχές το παράδειγμα;
nena1988 έγραψε:εδω ειμαι κοριτσια,ενταξει σαββατο 11,30 το πρωι στο πιτερ παν,ή αλλαξε το μερος?Δεν ξερω που ειναι αυτο?
ΝΑΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.bell έγραψε:Τελικά πόσες θα είμαστε; Και πως θα γνωριστούμε;εγώ δεν ξέρω καμία σας. Εσείς έχετε ξαναβρεθεί;
Να κρατάμε όλες από ένα λουλούδι; έστω και πλαστικο... ψεύτικο...ή είναι ατυχές το παράδειγμα;
bell έγραψε:nena1988 έγραψε:εδω ειμαι κοριτσια,ενταξει σαββατο 11,30 το πρωι στο πιτερ παν,ή αλλαξε το μερος?Δεν ξερω που ειναι αυτο?
200 μέτρα πριν το στρατόπεδο Ζήση. Δηλαδή από τη σσκουριασμένη βελανιδιά στον κυκλικά κόμβο του Παλαιού νοσοκομείου που έχει γκρεμιστεί, πας ευθεία πάνω. Θα το δεις στο δεξί σου χέρι.
Δηλαδή αν έρχεσαι από άνοδο , συνεχίζεις ευθεία πάνω.
Άλλο σημείο αναφοράς είναι το κατάστημα Γεμιτζακη, δρόμος προς Παλαγία. Ο παιδότοπος είναι 250 μέτρα πριν, επί της Ηροδότου.
nena1988 έγραψε:bell έγραψε:nena1988 έγραψε:εδω ειμαι κοριτσια,ενταξει σαββατο 11,30 το πρωι στο πιτερ παν,ή αλλαξε το μερος?Δεν ξερω που ειναι αυτο?
200 μέτρα πριν το στρατόπεδο Ζήση. Δηλαδή από τη σσκουριασμένη βελανιδιά στον κυκλικά κόμβο του Παλαιού νοσοκομείου που έχει γκρεμιστεί, πας ευθεία πάνω. Θα το δεις στο δεξί σου χέρι.
Δηλαδή αν έρχεσαι από άνοδο , συνεχίζεις ευθεία πάνω.
Άλλο σημείο αναφοράς είναι το κατάστημα Γεμιτζακη, δρόμος προς Παλαγία. Ο παιδότοπος είναι 250 μέτρα πριν, επί της Ηροδότου.
καταλαβα ποιος ειναι,ειναι λιγο μακρυα για μενα αλλα μαλλον θα με φερει ο συζηγος,οποτε σαββατο 11.30 στο πιτερ παν?
basilikaki έγραψε:Η ΔΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ
basilikaki έγραψε:ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ 7 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙ.
ΑΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
basilikaki έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΙΞΟΥΛΕΣ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης