51 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΙΣ; Τετ Νοε 09, 2011 6:25 am
chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σούλα έγραψε:Μπάμιες με κοτόπουλο!!
από χθες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σούλα έγραψε:Μπάμιες με κοτόπουλο!!
από χθες!!
chicken έγραψε:Εγώ έφτιαξα μοσχάρι με αρακά
Μαρμελάδα ντομάτα ε?
Για να δούμε, θα βρω καμμιά συνταγή...?
Ευάκι, προφανώς είναι νόστιμη ε?
chicken έγραψε:Σούλα έγραψε:Μπάμιες με κοτόπουλο!!
από χθες!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
από χθες!!
elena25 έγραψε:
Δεν εννοεί εσένα βρε η Σούλα! Μην ταράζεσαι!
Βρε Σούλα κι εσύ πρόσεχε λίγο... Τα λες απότομα, τρομάζει, θα της κοπεί το γάλα και ο άντρας της θα την κλείσει στο Ίδρυμα!
chicken έγραψε:elena25 έγραψε:
Δεν εννοεί εσένα βρε η Σούλα! Μην ταράζεσαι!
Βρε Σούλα κι εσύ πρόσεχε λίγο... Τα λες απότομα, τρομάζει, θα της κοπεί το γάλα και ο άντρας της θα την κλείσει στο Ίδρυμα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ναι ναι, αλήθεια λέει η Έλενα
Ευάκι, ήταν πολύ γκουρμεδιά? Παίζει να την βρούμε πουθενά στο νετι?
και και, ήταν σαν την μαρμελάδα φράουλα ας πούμε? (σε υφή )
thequeen86 έγραψε:
φερμουαρ κ εσυ θα μου κανεις παρεα!!!!!!
chicken έγραψε:thequeen86 έγραψε:
φερμουαρ κ εσυ θα μου κανεις παρεα!!!!!!
Καλέ δε θα το φάω, να το μάθω θέλω
Vivian έγραψε:
Εχω εχω φαει γλυκο του κουταλιου ντοματα και ελια!!! Μιαμ,μιαμ ,μιαμμμμ!!!!
chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Ωχ! υπάρχει τέθοιο πράμα? κιαυτό θέλω να το μάθω, ναι ναι, δε θα το φάω (εκτός και αν επειμείνει κάποιος, δεν μ'άρέσει να προσβάλλω σε τέτοια θέματα )
από χθες!!
thequeen86 έγραψε:
προβλεπω να σε δενω !!!! αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
thequeen86 έγραψε:chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Ωχ! υπάρχει τέθοιο πράμα? κιαυτό θέλω να το μάθω, ναι ναι, δε θα το φάω (εκτός και αν επειμείνει κάποιος, δεν μ'άρέσει να προσβάλλω σε τέτοια θέματα )
προβλεπω να σε δενω !!!!
αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΑ ΑΝ ΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ Κ 2 3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΒΕΛΟΥΤΕ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ..
MariaM έγραψε:
Εγώ έχω φάει γλυκό του κουταλιού γίγαντα (ναι το φασόλι εννοώ), και ηταν αισχος. Το καταπια απλά για να μην τους προσβάλλω. Αηδία ήταν.
MariaM έγραψε:thequeen86 έγραψε:chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Ωχ! υπάρχει τέθοιο πράμα? κιαυτό θέλω να το μάθω, ναι ναι, δε θα το φάω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (εκτός και αν επειμείνει κάποιος, δεν μ'άρέσει να προσβάλλω σε τέτοια θέματα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
προβλεπω να σε δενω !!!!
αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
Εγώ έχω φάει γλυκό του κουταλιού γίγαντα (ναι το φασόλι εννοώ), και ηταν αισχος. Το καταπια απλά για να μην τους προσβάλλω. Αηδία ήταν.
chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Vivian έγραψε:chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Επιμενω εγω!! Να φας ειναι θεεικο!!! Αν εχει μεινει (θα ελενξω το βαζακι μου) θα σου φερω στην συναντηση να δοκιμασεις!!
elena25 έγραψε:MariaM έγραψε:thequeen86 έγραψε:chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
Ωχ! υπάρχει τέθοιο πράμα? κιαυτό θέλω να το μάθω, ναι ναι, δε θα το φάω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (εκτός και αν επειμείνει κάποιος, δεν μ'άρέσει να προσβάλλω σε τέτοια θέματα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
προβλεπω να σε δενω !!!!
αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
Χαχαχαχα! Μαζί γράφαμε! Οπότε η δικιά μου η πληροφόρηση περί γεύσης άκυρη! Έχουμε πιο έγκυρη πηγή!
MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:MariaM έγραψε:thequeen86 έγραψε:chicken έγραψε:Vivian έγραψε:
προβλεπω να σε δενω !!!!
αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα
Χαχαχαχα! Μαζί γράφαμε! Οπότε η δικιά μου η πληροφόρηση περί γεύσης άκυρη! Έχουμε πιο έγκυρη πηγή!
Χαχαχαχαχα! Ε το μόνο που δεν έχουν κάνει γλυκό του κουταλιου είναι η σαρδέλα και ο γαύρος! Από όσο ξέρω δηλαδή...
MariaM έγραψε:
Χαχαχαχαχα! Ε το μόνο που δεν έχουν κάνει γλυκό του κουταλιου είναι η σαρδέλα και ο γαύρος! Από όσο ξέρω δηλαδή...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης