Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:
bonheur έγραψε:mamakaterina, δεν μου φάνηκε πολύ φιλική η ένστασή σου, αλλά ας το αποδώσουμε στο γραπτό λόγο, που παρεξηγείται εύκολα κλπ.κλπ.
Ξαναλέω πως αυτό που σκέφτομαι κι εγώ δώρο είναι όπως δώρα είναι και αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενες κοπέλες. Δεν είναι το ένα πιο άξιο από το άλλο.
Επί των "κλασικών δώρων",(για να μη βγαίνω άλλο εκτός θέματος) τα μόνα που έπαιξαν με την ψυχή τους και φυσικά ασχολούνται ακόμη, είναι το wii, το παιδικό trivial pursuit και κατά καιρούς τα πλειμομπίλ και τα λέγκο. Το μόνο εκπαιδευτικό που χάρηκαν μικρά είναι το τραπέζι δραστηριοτήτων της φίσερ-πράις που είναι και για μεγάλη ηλικιακή γκάμα.

ητανε πολυ φιλικη και συγνωμη αν φανηκε αλλιως! ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 667478 ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 688264

mommy12585 έγραψε:

ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ δεν το έχω και πολύ πλούσιο το μαλλί για να ξεμαλλιαστούμε! Razz Εγώ αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή και αυτό έγραψα, για χριστουγεννιάτικες αγορές έχω γράψει και σε αλλο θέμα(καθώς ήδη υπάρχουν 2-3 ίδια)..πιστεύω ότι έτσι ένιωσε, έτσι έγραψε και η bonheur και κατευθείαν τα σχόλια και μπιρι μπιρι από κάτω! Shocked Shocked Αφήστε τον άλλον να εκφραστεί όπως νιώθει...έστω και αν το θεωρείτε λάθος!

κι εσυ το ιδιο να κανεις καλη μου

Καλή μου δεν το έχω κάνει σε κανέναν σε αντίθεση με μερικές που το έχουν κάνει επάγγελμα , ηλεκτρονικοι ελεγκτές

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οσο για το αλλο θεμα ειναι δωρο χριστουγεννων για εμας,που σιγα μην παρουμε και δωρο. Laughing

Γεωργια μου ολο και κατι θα φερει και σ'εμας! τι στο καλο ειμασταν καλα κοριτσακια!! Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οσο για το αλλο θεμα ειναι δωρο χριστουγεννων για εμας,που σιγα μην παρουμε και δωρο. Laughing

Γεωργια μου ολο και κατι θα φερει και σ'εμας! τι στο καλο ειμασταν καλα κοριτσακια!! Very Happy

Δν νομιζω οτι υπαρχουν 2-3 θεματα,γτ το εψαξα,πριν να το ανεβασω το θεμα.Ευχαριστω τουρτιτσα που το υπενθυμισες.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η Μαρια μου ζητησε την πισινα των playmobil...και αλλα εχει ζητησει αλλα επικεντρωνετε κυριως σε αυτο!τωρα για την μικρη δεν ξερω....μαλλον κατι παρομοιο για να μην γινετε μαχη!

mommy12585

mommy12585
manoula_24xr έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Δν νομιζω οτι υπαρχουν 2-3 θεματα,γτ το εψαξα,πριν να το ανεβασω το θεμα.Ευχαριστω τουρτιτσα που το υπενθυμισες.

Δεν το είπα με αφορμή το δικό σου θέμα κοπελιά Shocked Shocked Shocked Shocked , είπα υπάρχουν παρόμοιου περιεχομένου θέματα αυτές τις μέρες γενικά, ούτε είδα ποιος τα ανέβασε ούτε τίποτα.. ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 585182 ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 585182 ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 585182

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν μπηκα στο θεμα σκεφτηκα με οσα ολα γινονται με ποση ορεξη να σκεφτουμε τις γιορτες και τα δωρα?
Ποσο ασχημο βρε κοριτσια? μας εχουν κανει να σκεφτομαστε τοσο απαισιοδοξα...
Δεν ξερω για ποσο θα μας παιρνει ακομα,αλλα τα παιδακια μας αξιζουν να ζουν χαρουμενες στιγμες και ενα δωρο απο τον Αγιο Βασιλη σιγουρα φερνει μεγαλη χαρα σε ενα παιδακι!

Λοιπον Ποπη εγω περσυ πηρα στην μικρη το ζαχαροπλαστειο της Playdo εχει μεσα ενα υλικο σαν πλαστελινη,πιο μαλακο και μυριζει πολυ ωραια,μπορεις να κανεις τουρτες και διαφορα αλλα τετοια!
https://www.youtube.com/watch?v=K_71QkTkhEs

επισης κατι αλλο που μου αρεσει ειναι ενα κομπιουτερ που της ειχε παρει μια απο τις θειες της,με τις πριγκιπισσες!Μου αρεσει γιατι δεν ειναι μονο παιχνιδι αλλα μπορει να μαθει κιολας!εχει την δυνατοτητα να γραφει μυνηματα,να μαθει την αλφαβητα,να παιζει μελωδιες,να λυνει ασκησουλες κτλ!Συγγνωμη για το μεγαλο Post!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=QdjofHQZliQ

αυτο ειναι το κομπιουτερ!Επισης εψαχνα ενα εργαστηριο που διαφημιζε παλια που κανεις κοσμηματα αλλα δεν το βρηκα,και το κροκοδειλακι που του εβγαζες τα δοντια αλλα το εχουνε σταματησει μαλλον(ειμαι σιγουρη με αυτο θα διασκεδαζε πολυ με τους φιλους της)αχ νομιζω οταν ειμασταν εμεις μικρα βγαζανε πιο ωραια παιχνιδια!Η ιδεα μου ειναι?

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α και επειδη ανεφερες για μπαρμπι τι θα ελεγες για ενα κουκλοσπιτο?εχει τοσα, το τροχοσπιτο της μπαρμπι πχ?για μενα ειναι πανακριβα αλλα αυτου του ειδους τα παιχνιδια εχουν πολλα αντικειμενα μεσα και μπορει να ασχοληθει το παιδι για αρκετη ωρα!Εγω αυτο ηθελα παλιοτερα αλλα λυπομουν να δωσω τοσα λεφτα και ετσι της πηρα κατι αναλογο απο το jumbo σε πολυ καλυτερη τιμη και ειχε μεσα καναπε,κρεβατι,μπανιο υπνοδωματια και ολα τα σχετικα.Τωρα για φετος δεν ξερω!Οσο περναν τα χρονια βλεπω οτι τα παιχνιδια ειναι τζαμπα λεφτα,εχω φτασει να γεμισει το σπιτι μας ολο παιχνιδια!Πιστευω οτι λιγα και καλα ειναι το καλυτερο αλλα μου φαινεται καμια μας δεν το κανει χαχα!

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΗΧΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δε ξερω καθολου βρε κοριτσια!τι να φερει?ηλεκτρονικα δε θελω να παρω,ας μπει του χρονου σε μια σειρα με τα διαβασματα και μετα.playmobil δε μπορω εχω και τη μικρη,σκεφτειτε οτι 2,5 χρονων κερδισε ολη τη διοροφη βιλα κομπλε και δε του την ανοιγω μη την διαλυσει η σπορουλα!μπορω να του παρω κανενα μεγαλο παζλ μαζι με το καδρο του να το κανει για το δωματιο του,του αρεσουν και κανει μεχρι 200 κομματια αλλα υστερα για την μικρη τι να παρω?ειναι πανεξυπνη,κανει πολλα πραγματα για την ηλικια της και νομιζω πως οτι αντιστοιχει σε διχρονα θα το βαρεθει πολυ γρηγορα...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ????

Aurora

Aurora
Ο δικός μου ζήτησε μια Live puppet που θα τη πάρουμε εμείς
Ενα πατίνι και ένα θρανίο που θα το πάρουν οι παπούδογιαγιάδες

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο Αλεξανδρος μου ζητησε "λαπτοπ μαμα, σαν το δικο σου, να γραφω κι εγω λεξεις" οποτε προσανατολιζομαστε προς τα εκει για τον Αλεξ.
Για τον Θοδωρη δεν εχω ιδεα. Μαλλον κατι που θα μπορει να παιζει κι ο μεγαλος. Πιθανοτατα lego, καποια κομματια με διαφορετικά σχηματα ισως.
Ιδωμεν...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αχ δε ξερω καθολου βρε κοριτσια!τι να φερει?ηλεκτρονικα δε θελω να παρω,ας μπει του χρονου σε μια σειρα με τα διαβασματα και μετα.playmobil δε μπορω εχω και τη μικρη,σκεφτειτε οτι 2,5 χρονων κερδισε ολη τη διοροφη βιλα κομπλε και δε του την ανοιγω μη την διαλυσει η σπορουλα!μπορω να του παρω κανενα μεγαλο παζλ μαζι με το καδρο του να το κανει για το δωματιο του,του αρεσουν και κανει μεχρι 200 κομματια αλλα υστερα για την μικρη τι να παρω?ειναι πανεξυπνη,κανει πολλα πραγματα για την ηλικια της και νομιζω πως οτι αντιστοιχει σε διχρονα θα το βαρεθει πολυ γρηγορα...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ????

αυτο το λαπτοπ που λεει η Νενα ειναι σουπερ εχει παρα πολλα η κορη μου το ελιωσε

mommy12585

mommy12585
black beauty έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=QdjofHQZliQ

αυτο ειναι το κομπιουτερ!Επισης εψαχνα ενα εργαστηριο που διαφημιζε παλια που κανεις κοσμηματα αλλα δεν το βρηκα,και το κροκοδειλακι που του εβγαζες τα δοντια αλλα το εχουνε σταματησει μαλλον(ειμαι σιγουρη με αυτο θα διασκεδαζε πολυ με τους φιλους της)αχ νομιζω οταν ειμασταν εμεις μικρα βγαζανε πιο ωραια παιχνιδια!Η ιδεα μου ειναι?

Black beauty για τι ηλικίες είναι το συγκεκριμένο? κάνει για την δικιά μου ? θα είναι 19 μηνών τότε, είναι μικρή για κάτι τέτοιο?? Θα μου άρεσε μπας και ασχολείται εκείνο και πάψει να ασχολείται με το κανονικό..γιατί έχει ήδη ξηλώσει 2 κουμπιά από απο το κανονικό μας..!

erwtoulis

erwtoulis
peite kamia idea k gia mas. Den ksero ti na tou paro fetos Sad

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραιο θεματακι! ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 587529
εμενα η μαρια μου τα χριστουγεννα θα ειναι 13 μηνων κ κατι ημερων...
προβληματιζομαι πλυ ιντα να τση παρω γιατι απο παιχνιδια της αρεσουν μονο τα μασητικα κ τα τυπου κουδουνιστρας,που μπορει κ τα πιανει με τα χερακια της..... αλλα κ παλι αυτα ταβαριεται μετα απο λιγο...
τα λουτρινα αρκουδακια κτλ δεν τα θελει καθολου....
θα δω δεν εχω καταληξει ακομη... Rolling Eyes
θα κοιταξω της fisher price να βρω κατι καταλληλο για την ηλικια της....
τα περισσοτερα που εχουμε ειναι αυτης της μαρκας κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη....
αλλα θα της παρω κ ρουχακια μπολικα,βεβαια αυτα δεν μπορει να τα ευχαριστηθει το μωρο αλλα δεν πειραζει θα τα ευχαριστηθω εγω να την βλεπω να τα φορει ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ? - Σελίδα 2 654316

https://www.youtube.com/cretanvenus

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mommy12585"]
black beauty έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=QdjofHQZliQ

Black beauty για τι ηλικίες είναι το συγκεκριμένο? κάνει για την δικιά μου ? θα είναι 19 μηνών τότε, είναι μικρή για κάτι τέτοιο?? Θα μου άρεσε μπας και ασχολείται εκείνο και πάψει να ασχολείται με το κανονικό..γιατί έχει ήδη ξηλώσει 2 κουμπιά από απο το κανονικό μας..!

μαλλον ειστε λιγο μικρουλες!Απο οτι γραφει επανω ειναι απο 4 χρονων και πανω!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
εμεις θα παρουμε ενα ηλεκτρονικο που συνδεεται με την τηλεοραση, τυπου play station, κι εχει διαφορα παιχνιδια!! αυτο σαν δωρο για τον μεγαλο γιο που ειναι 6χρονων.. θα παιζουμε κι εμεις βεβαια, αφου ειναι για ολες τις ηλικιες!!!!!
για τον μικρουλη μας, που ειναι 3, σιγουρα καποιο Playmobil που ειναι κ τα μονο ανθεκτικα παιχνιδια!!

ελενα84, ειδα το σκυλακι της φισερ πραις που σκεφτεσαι να παρεις για το μωρακι σου και συμφωνω απολυτα με την επιλογη σου!!! το ειχαμε παρει πριν 5,5 χρονια για τον πρωτο γιο, επειτα περασε στον δευτερο και ακομα αντεχει!! και επειδη μου αρεσε παρα πολυ, το πηρα κι εγω δωρο στην βαφτισιμια μου!
οσο για τα παιδικα lartop που λετε, κι αυτα ειναι πολυ καλη ιδεα για παιδακια ανω των 2 ετων..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις