Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zennia έγραψε:Κορίτσια είστε κατατοπιστικότατες.Μάλλον δεν θα κάνω πολλές παρασπονδίες στα λεγόμενα της γιατρού μα νομίζω πως θα προσπαθήσω να της δίνω διάφορες γεύσεις έτσι για νοστιμιά.Θα δώσω και λίγο τραχανά για δοκιμή.

για τον τραχανα ρωτησε καλυτερα την παιδιατρο σου γιατι νομιζω οτι δεν επιτρεπεται μεχρι καποια ηλικια.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα συμφωνησω αν κ εγω ετρωγα απο πολυ μικρη τραχανα...μμμμμ κ πειναω!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zennia έγραψε:Κορίτσια είστε κατατοπιστικότατες.Μάλλον δεν θα κάνω πολλές παρασπονδίες στα λεγόμενα της γιατρού μα νομίζω πως θα προσπαθήσω να της δίνω διάφορες γεύσεις έτσι για νοστιμιά.Θα δώσω και λίγο τραχανά για δοκιμή.

Με το που μπηκε στον 8ο και ηρθε και μας ειδε ο παιδιατρος μου ειπε οτι θα τρωει οτι τρωω κι εγω....Εκτος απο ψαρι και αυγο..Τα παντα ολα.[και οσπρια]
Εγω του εδινα απο πιο νωρις διαφορα για να μαθαινει γευσεις.Γλυκα ουτε για αστειο..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

για τον τραχανα ρωτησε καλυτερα την παιδιατρο σου γιατι νομιζω οτι δεν επιτρεπεται μεχρι καποια ηλικια.
θα συμφωνησω με την γραμματικη.νομιζω οτι επειδη γινετε απο αγελαδινο γαλα το δινουν αργοτερα αν και παιζει απο γιατρο σε γιατρο.η μεγαλη εφαγε στον 9,η μικρη πιο νωρις μας ειπε αλλα δεν της εδωσα και της κουνιαδας μου μετα τον χρονο τους εδωσε ο γιατρος.

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Συγνωμη ρε κοριτσια αλλα εξηγηστε μου λιγο αυτο που λετε οτι το παιδι τρωει οτι και εσεις,πως το πετυχενετε αυτο?8,5 μηνων μωρο ειναι ο δικος μου αλλα ακομα δεν εχω τολμησει να του δωωσ πολλα να φαει,τα κλασσικα τρωμε με κρεας ή κοτοπουλο,τρωμε και τραχανα καμια φορα με ανθοτυρο αλλα μεχρι εκει.

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena1988 έγραψε:Συγνωμη ρε κοριτσια αλλα εξηγηστε μου λιγο αυτο που λετε οτι το παιδι τρωει οτι και εσεις,πως το πετυχενετε αυτο?8,5 μηνων μωρο ειναι ο δικος μου αλλα ακομα δεν εχω τολμησει να του δωωσ πολλα να φαει,τα κλασσικα τρωμε με κρεας ή κοτοπουλο,τρωμε και τραχανα καμια φορα με ανθοτυρο αλλα μεχρι εκει.

Πχ.χθες εφτιαξα σπανακοριζο να φαω.Του εβγαλα μεριδα,την αλεσα κι εφαγε..

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οπως είπα και στην αρχή nena εμάς που είμαστε επτάμιση μηνών μας έχει δώσει μέχρι τώρα λαχανικά,κρέας και ζυμαρικά,ρύζι και φαρίν λακτέ.Απλά εγώ αποφάσισα να της δώσω λίγω τραχανά και μάλιστα σήμερα της έδωσα μερικές κουταλίτσες για δοκιμή.

nena1988

nena1988
tatijana έγραψε:
nena1988 έγραψε:Συγνωμη ρε κοριτσια αλλα εξηγηστε μου λιγο αυτο που λετε οτι το παιδι τρωει οτι και εσεις,πως το πετυχενετε αυτο?8,5 μηνων μωρο ειναι ο δικος μου αλλα ακομα δεν εχω τολμησει να του δωωσ πολλα να φαει,τα κλασσικα τρωμε με κρεας ή κοτοπουλο,τρωμε και τραχανα καμια φορα με ανθοτυρο αλλα μεχρι εκει.

και τα μπαχαρικα τα αλατια και αυτα πως τα κανονιζεις?Αυτο γινεται με ολα τα φγητα που κανεις?Ας πουμε ακομα και με τα πολυ στερεα οπως παστιτσιο ή μπριζολα?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena1988 έγραψε:
tatijana έγραψε:

και τα μπαχαρικα τα αλατια και αυτα πως τα κανονιζεις?Αυτο γινεται με ολα τα φγητα που κανεις?Ας πουμε ακομα και με τα πολυ στερεα οπως παστιτσιο ή μπριζολα?

δεν βαζω μπαχαρικα.Βγαζω την μεριδα του κ μετα γινεται χαμος.Μπριζολα δε του εχω δωσει.Του εχω δωσει σαλμαδακι με ολα τα κομφορ μεσα εκτος απο το φυλλο απ'εξω..Αλατια ουτως η αλλως δε βαζω γιατι δε μου αρεσει μονο καμια πρεζουλα ας πουμε.

nena1988

nena1988
tatijana έγραψε:
nena1988 έγραψε:
tatijana έγραψε:

δεν βαζω μπαχαρικα.Βγαζω την μεριδα του κ μετα γινεται χαμος.Μπριζολα δε του εχω δωσει.Του εχω δωσει σαλμαδακι με ολα τα κομφορ μεσα εκτος απο το φυλλο απ'εξω..Αλατια ουτως η αλλως δε βαζω γιατι δε μου αρεσει μονο καμια πρεζουλα ας πουμε.

καταλαβα,ευχαριστω πολυ!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω βαζω κ μπαχαρικα κ αλατι αλλα οταν ξερω οτι θα φαει ο μικρος του βγαζω εκτως κ το φτιαχνω σκετο.εγω του εχω δωσει μπριζολα κοκκαλο μην φανταστεις αλλα το καθαρισε σε χρονο dt

dikonio

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsia nomizo oti sas exoume faei ligaki
emena o gigantakos mou oute 40 hmeron k dokimase to proto tou keftedaki kai molis eklise 2 minon dokimasame k pagoto..
opote mexri tora pou einai 7 minon fantastite ti exei dokomasei alla genika emena o paidiatros mou einai proodeytikos 4 minon mou edose frouta k 6 xortosoupa tora ston 7 trome kreas kotopoulo kai giaourti kai akoma den teleiosame me tis dokimes...

minako

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
emena mou edwse mia diatrofi kai tin allaxa kapws Very Happy mou eipe 4 koutalies tis soupas k egw tou bazw 1,5 koutalakia tou glukou!emena omws einai 6,5 mhnwn kai twra arxisame,mipws trwei polla to mwro?? Shocked pare an mporeis kai mia alli gnwmi.

Στελλα.Κ

Στελλα.Κ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμας μας εχουν πει οτι ειναι καλο να ακολουθει το δικο μας προγραμμα(οσο γινεται φυσικα) για να μαθαινει πρωτον, κ για την ευκολια μου δευτερον.Δε γινεται παντα αλλα ειναι καλο που το ξερω.Για παραδειγμα, πριν 3 βδομαδες( ο μικρουλης μου ειναι 8 μηνων) μας ειπαν να του δινουμε τα δημητριακα του το πρωι με κανονικο, παχυ γαλα.Δε του αρεσε απλα κ βαζω απο το δικο του(σιγα σιγα θα τα αναμειξω για να το συνηθιζει).Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να δοκιμαζει κ δε νομιζω οτι πρεπει να τρωνε καθε μερα κρεας..Εμεις δε το κανουμε αυτο για'μας γιατι να το κανουμε στα μωρακια?

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zennia έγραψε:Είμαι μαμά μιας κορούλας 7 μηνών.Έχω ένα θέμα με την διατροφή που μου συνέστησε η παιδιατρός μου για την μικρή και μανούλες θέλω τα φώτα σας και τις γνώσεις σας.Στον 5ο φάγαμε για δεκατιανό φρούτο.Στον 6ο μας έδωσε κρεατόσουπα για μεσημεριανό.Και τώρα στον έβδομο δημητριακά(μακαρόνια-αστρακι-ρύζι).Το θέμα είναι με τις ποσότητες.Κάθε μέρα πρέπει να ταίζω την μικρή με 100γρ κρέας(είτε κοτόπουλο είτε μοσχάρι είτε αρνί ανα 3 ημέρες να αλλάζω)και 100 γρ. λαχανικά όποια θέλω( εκτός απο πράσο,κρεμμύδι,λάχανο,σπανάκι,ντομάτα).Και μάλιστα αυτή η καθημερινή κρεατόσουπα να περιέχει και 2 κ.σούπας ελαιόλαδο ωμό στο τέλος.Τώρα μου έδωσε για απογευματινό δημητριακά βρασμένα με ζουμί που θα κρατάω απο το μεσσημέρι και πάλι με την ίδια ποσότητα ελαιόλαδου.Ως διατροφολόγος η ίδια θεωρώ πως το κρέας καθημερινά είναι υπερβολικό και το λάδι το ίδιο.Η μπέμπα κενώνει 4 φορές την ημέρα.Πείτε μου είναι φυσιολογική διατροφή???

διαβασα ολες τις απαντησεις αν κι εγω ειμαι πιο νεα μαμα απ ολες και χωρις να θελω να αμφισβητησω καμια κοπελα,συμφωνα με αυτα που διαβαζω σχετικα με την βρεφικη διατροφη καλα το παει η παιδιατρος σου ειναι απλα πολυ σχολαστικη και προσεχτικη. η αλλεργια στα μωρα ειναι κατι ιδιαιτερα σοβαρο. το δικο μου εχει στα αγελαδινα προιντα. φαντασου να ανοιξεις την πανα του μωρου σου και να δεις αιματα,παθαινεις σοκ!!! ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ.ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! - Σελίδα 2 606100
δεν προσεξα να αναφερεις καπου αν η μικρη θηλαζει ακομη η της δινεις ξενο...γιατι αν της δινεις ξενο παιρνει ηδη γαλακτοκομικα.
και επισης ειχες ποτε περιστατικο αλλεργιας με το παιδι?
επισης η καταναλωση αλατιου και ζαχαρης σε αυτη τη φαση εχει βραχυπροθεσμες συνεπειες.
επισης τροφες που βαζουμε στα χειλακια των μωρων και γλειφονται με λαχταρα και ευχαριστηση μπορει 1 στις 100 να δημιουργησουν προβλημα. προσωπικα δεν το παιρνω αυτο το ρισκο. για παραδειγμα συνιθιζουν πολλοι να βαζουν μελι στο στοματακι των μωρων το μελι εχει ενα βακτηριο αβλαβες απο 1 ετους και μετα αλλα πολυ επικινδυνο για τα βρεφη..
γενικα πιστευω οτι οτι δινεις στην βρεφικη ηλικια ειανι παρακαταθηκη και για το παρον και το μελλον της υγειας του παιδιου...
και οσο για το κρεας ολα ειναι σχεδον παγια τακτικη να δινουν σε καθημερινη βαση κρεας οι πρωτεινες ειανι το δομικο συστατικο του σωματος

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμένα είναι 10 μηνών και της δίνω από όλα εκτός από μέλι.απλά ένα καινούριο κα΄θε φορά για να δω αν κάτι την πειράζει.αν γενικά δεν ύπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί έχει ευαισθησίες δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να αγχωνόμαστε.εκτός παό το αλάτι που έιναι βλαβερό

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στον γιο μου στον 7ο μηνα του εδινα 3 φορες την εβδομαδα κοτοσουπα , 3 κρεατοσουπα (μοσχαρι) και 1 χορτοσουπα του εβαζα διαφορα λαχανικα μεσα απλα διαλεγα καθε φορα τα εποχικα ..Στον 8ο ξεκινησαμε και γιαουρτακι και ρυζι, μακαρονια , οσπρια στον 10ο βαλαμε το ψαρι και το αυγο αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν ασπραδι ή κροκος..Τραχανα τον ενταξαμε απο 12μηνων και τον τσακιζουμε δεν κανει νωριτερα επειδη ο τραχανας φτιαχνεται με γαλα και δεν μπορεις να ξερεις τι γαλα εχουν χρησιμοποιησει γι αυτο και οι παιδιατροι τον βαζουνε στον χρονο που αλλαζουν τα μωρα και το γαλα που πινουν...Προσπαθησε να ακους τον παιδιατρο σου και οχι οποιον να ναι ..το παιδι ειναι δικο σου και εσυ θα κανεις οτι καλυτερο μπορεις εσυ..το τι εκανε η καθεμια απο εμας δεν πρεπει να σε πολυαπασχολει εχουμε εμεις την ευθυνη ..εγω παντοτε ακουγα τον παιδιατρο και επερνα δευτερες γνωμες απο παιδιατρους παλι..Αν το παιδι παθει κατι ο παιδιατρος θα τα ακουσει γι αυτο ειναι πολυ προσεκτικοι με το θεμα αλλεργιων αυτοι ξερουν το ιστορικο του παιδιου και δινουν τις αναλογες συμβουλες μην μου στεναχωριεσε απ ολα θα φαει και μολις χρονισει θα τσακιζει σχεδον καθε μερα τραχανα..(εμενα με τον τραχανα μου παχυνει το καμαρι μου)

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pos tin ftiaxnis tin xotosoupa? gt emis xtes ksekinisame k den tou arese katholou...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tasoulak έγραψε:pos tin ftiaxnis tin xotosoupa? gt emis xtes ksekinisame k den tou arese katholou...
tasoulak μου και εμένα δεν της άρεσε καθόλου η σκέτη χορτόσουπα.Με το ζόρι την έτρωγε.Μόλις έβαλα μέσα το κρέας όταν μου το επέτρεψε η παιδίατρος άρχισε να το τρώει καλύτερα.Υπομονή κάνε και όσο φάει το παιδάκι σου.

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
emena mou ipe na tou vazo karoto, patata, kolokithi k prepi na tin fai gia mia vdomada... xtes itan i 1mera kk efage 3koutalies... axxx... ti tha travikso mia vdomadaa... oxxxxxxxxx... ftisimo.... Shocked

Myro

εμεις ειμαστε 6,5 μηνων και αρχισαμε το μοσχαρι μαζι με τα λαχανικα...50 με 60 γραμμαρια κρεασ μου ειπε κ το προγραμμα να εχει 4φορες μοσχαρι και 2 κοτοπουλο κ παει λεγοντας...
να ρωτησω κ εγω κατι μιας μιλαμε και για διατροφη..οταν μαγειρευετε για 2 μερες πως ζεστενετε το φαγητο του για να το φαι την επομενη μερα???ειμαστε σε αρχικη φαση κ ακομα το ψαχνω εγω αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι πολυ βολικο????

https://www.facebook.com/myrodeve

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Myro έγραψε: να ρωτησω κ εγω κατι μιας μιλαμε και για διατροφη..οταν μαγειρευετε για 2 μερες πως ζεστενετε το φαγητο του για να το φαι την επομενη μερα???ειμαστε σε αρχικη φαση κ ακομα το ψαχνω εγω αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι πολυ βολικο????

Την ημερα που μαγειρευω τρωει τη μια δοση.Μολις κρυωσει το φαγητο το υπολοιπο ,το βαζω σε ταπερακι στο ψυγειο και την επομενη μερα το βαζω στο κατσαρολακι και ισα να παρει μια βραση.Η μικρη μου δεν το θελει το ζεστο φαγητο.

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
distixos dn mporo na se voithiso se auto gt k ego kenouria ime... emis trome ta laxanika prota mono gia 1 vdomada k meta gia 1 vomada me kotopoulo k alli mia me mosxari k argotera 2meres sketo, 2me kotopoulo k 2 mosxari... alla to thema ine pos den touaresi katholou... pos tou toftiaxnis esi to fagito... emena mou ipe na min vazo katholou alati k ligo ladi meta oatn ta poltopio...xalia ine metaksi mas... oute ego tha to etroga... pite mou kamia idea...

Myro

ksapphire έγραψε:
Myro έγραψε: να ρωτησω κ εγω κατι μιας μιλαμε και για διατροφη..οταν μαγειρευετε για 2 μερες πως ζεστενετε το φαγητο του για να το φαι την επομενη μερα???ειμαστε σε αρχικη φαση κ ακομα το ψαχνω εγω αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι πολυ βολικο????

Την ημερα που μαγειρευω τρωει τη μια δοση.Μολις κρυωσει το φαγητο το υπολοιπο ,το βαζω σε ταπερακι στο ψυγειο και την επομενη μερα το βαζω στο κατσαρολακι και ισα να παρει μια βραση.Η μικρη μου δεν το θελει το ζεστο φαγητο.

δοκιμασα σε μπεν μαρι αλλα μπαααααα....δοκιμασα κ το θερμαντηρα αλλα παλι δεν βολευει...το κατσαρολακι το σκεφτηκα αλλα ειπα αν το πολτοποιησω πρωτα κ μετα το βαλω μην αρπαξει κατω....θα το κανω κ ετσι να δω...

https://www.facebook.com/myrodeve

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μαγειρευω το φαγητο της σε μικρο κατσαρολακι που μπαινει στο ψυγειο- βγαζω την μια δοση της σουπας- την ετοιμαζω και το υπολοιπο το βαζω στο ψυγειο- οπως ειναι μεσα στο κατσαρολακι.
την επομενη το ζεσταινω και το ετοιμαζω για να το φαει οπως κανω παντα. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις