176 Απ: Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνίδι; Δευ Νοε 14, 2011 3:52 am
Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:να το τελειωνουμε σιγα σιγα να αρχισουμε νεα φρεσκια ιστοριααααα
Ναι, αντε σκοτώστε καποιον!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:να το τελειωνουμε σιγα σιγα να αρχισουμε νεα φρεσκια ιστοριααααα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Δευ Νοε 14, 2011 6:45 am, 1 φορά
LARA@ έγραψε:TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
LARA@ έγραψε:TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
spapastamou έγραψε:νευρικη κι αποτομη....το μεγαλυτερο κακο ηταν οτι ξεσπουσε στην αβοηθητη και κατακοιτη πια γιαγια της.....
spapastamou έγραψε:LARA@ έγραψε:TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
μην ανυσηχεις βρε θα το συνδεσουμε καπως με το τελος αυτης της ιστοριας που συνδεεται με την πρωτη...το κανουμε για να παρατεινουμε την αγωνια του κοινου....
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ!!!ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!minubaki έγραψε:spapastamou έγραψε:LARA@ έγραψε:TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
μην ανυσηχεις βρε θα το συνδεσουμε καπως με το τελος αυτης της ιστοριας που συνδεεται με την πρωτη...το κανουμε για να παρατεινουμε την αγωνια του κοινου....
και το καταφερνετε...
Evaggelitsa 26 έγραψε:mama katerina έγραψε:να το τελειωνουμε σιγα σιγα να αρχισουμε νεα φρεσκια ιστοριααααα
Ναι, αντε σκοτώστε καποιον!!!
spapastamou έγραψε:(το εχουμε κανει λιγο σαν την οδυσσεια απο το "δεστε τους" η εμενα μου φαινεται....
χαχαχαχαχαχαχαα
αφου και το μωρο οταν βγει θα λεει "αγκου" σαν τον νοτη....
αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα)
elenikal έγραψε:Αγαπημενο μου κοριτσι...ειπε η γιαγια..ειναι μια μεγαλη ιστορια με πολυ πονο... δεν ξερω αν θα αντεξεις να την μαθεις. Ξεχασε τα αυτα και κοιτα την δικη σου ζωη... Η Ελπίδα όμως ηταν πεισματαρα κι ηθελε πάση θυσία να μάθει την αληθεια... Και σημερα ηταν η μερα... Έπιασε μια λίμα και ανέβηξε στο χρόνια κλειδωμενο δωματιο των γονιων της... ''Ηρθε η ώρα να το κανω επιτελους...'' κι αρχισε να σκαλιζει την κλειδαροτρυπα προσπαθωντας να μπει επιτελους σε αυτο το μυστηριο δωματιο που εδω και τοσα χρονια απαγορευοταν η εισοδος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Δευ Νοε 14, 2011 6:49 am, 2 φορές συνολικά
bou-boukitsa έγραψε:(για να αλλάξουμε λίγο ύφος μπορούμε κάπως έτσι)
....τα χρόνια πέρασαν και τώρα όλα μοιάζουν πολύ μακρινά ..είπε η γιαγιά Ευλαμπία στην εγγονή της..
η εγγονή ήταν μια όμορφη γλυκιά κοπέλα που την έλενα Ελπίδα...
(άντε συνεχιστε τωρα...σαν να αρχιζουμε από την αρχή...)
elena25 έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:(για να αλλάξουμε λίγο ύφος μπορούμε κάπως έτσι)
....τα χρόνια πέρασαν και τώρα όλα μοιάζουν πολύ μακρινά ..είπε η γιαγιά Ευλαμπία στην εγγονή της..
η εγγονή ήταν μια όμορφη γλυκιά κοπέλα που την έλενα Ελπίδα...
(άντε συνεχιστε τωρα...σαν να αρχιζουμε από την αρχή...)
Μπουμπουκίτσα έκανα πατάτα! Δεν είχα προσέξει ότι η γιαγιά ήταν η Ευλαμπία! Συγνώμη! Και παρεμπιπτόντως γράφεις τέλεια!
bou-boukitsa έγραψε:...δοκιμασε να το ανοίξει...μα το κλειδί ήταν σκουριασμένο πια...
θα το πάρω μαζί μου σκέφτηκε...αλλά πρώτα θα ρίξω μια ματια στον χώρο...όλο και κατι μπορεί να βρω να με βοηθήσει...
.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης