226 Απ: Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνίδι; Δευ Νοε 14, 2011 12:18 pm
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή δε θα μάθουμε τι έγινε στο προηγούμενο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Δηλαδή δε θα μάθουμε τι έγινε στο προηγούμενο;
mama katerina έγραψε:ενα Αυγουστιατικο πρωι η Μελινα σκεφτηκε να παρει το πρωινο της στη Θαλασσ που τοσο λατρευε! πηρε λοιπον το δισκο της και κατεβηκε απο τη βεραντα του σπιτου για να κατσει ξυπολητη στην αμμουδια...συντροφια λοιπον με τον σκυλο της τον Τιτο καθησε στην αμμουδια..ειχε υπεροχη μερα δεν ειχε πολυ ζεστη και ετσι το ευχαριστηθηκε...αφου απολαυσε το πρωινο της σηκωθηκε να παει μεσα και ξαφνικα ειδε στη θαλασσα κατι να γυαλιζει..πλησιασε τοτε αδιαφορωντας αν θα βρεξει τη λευκη φουστα της και ειδε ενα μπουκαλι με ενα χαρτι μεσα ...ηταν γραμμα ..μπηκε λοιπον στον πειρασμο και το ανοιξε....
bou-boukitsa έγραψε:
νομίζω πάντως πως πρεπει να έχουμε άδεια της Ελενας που άνοιξε το θέμα για να την τελειωσουμε την ιστορία...!!!!!
elena25 έγραψε:Δηλαδή δε θα μάθουμε τι έγινε στο προηγούμενο;
elena25 έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:
νομίζω πάντως πως πρεπει να έχουμε άδεια της Ελενας που άνοιξε το θέμα για να την τελειωσουμε την ιστορία...!!!!!
Ευχαριστώ Μπουμπουκίτσα μου αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Όπως θέλετε κάντε το, δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως! Για το μυστικό απλά έλεγα, δε θα μάθουμε ποτέ δηλαδή ποιο είναι;
supermom έγραψε:Η Ελπίδα ήταν απαρηγόρητη. Η γιαγιά είχε πεθάνει με τόσο φρικιαστικό τρόπο...
Και αυτός ο άνδρας που της προκαλούσε περίεργα συναισθήματα και εμφανίστηκε από το πουθενά. Μπορούσε να τον εμπιστευτεί;
Πήρε μια βαλίτσα από την ντουλάπα και έβαλε μέσα το ημερολόγιο, μερικά ρούχα της, εσώρουχα και την αγαπημένη της φωτογραφία που είχε πάνω στο κομοδίνο, δίπλα στο κρεββάτι της. Οι γονείς της, χαμογελούν συγκρατημένα και αινιγματικά στον φακό και αυτή είναι ένα περίπου ενός έτους στην αγκαλιά του μπαμπά της.
Άνοιξε την παλάμη της και διάβασε το τσαλακωμένο χαρτάκι που της είχε δώσει ο Πασχάλης. Αν και δεν κυκλοφορούσε πολύ...αυτή η διεύθυνση της ήταν γνωστή. Ήταν κοντά σε ένα καφέ που αγαπούσε πολύ η γιαγιά της και πήγαιναν που και που.
Πριν φύγει από το σπίτι κάλεσε το 100. Ο δολοφόνος της γιαγιάς της ήταν ακόμη εκεί έξω. Δεν τόλμησε όμως να την ξανακοιτάξει. Ήθελε να την θυμάται έτσι όπως την έζησε. Την αγαπούσε και ας της πήγαινε συνεχώς κόντρα.
Άνοιξε την πόρτα και κατευθύνθηκε στην στάση να πάρει το λεωφορείο.
tatijana έγραψε:Ναι ξεκινηστε νεο να το παρακολουθησω απο την αρχη γιατι δε γινεται αλλιως....
Ευχαριστω..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bell στις Δευ Νοε 14, 2011 1:59 pm, 5 φορές συνολικά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης