26 Απ: ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ..... Δευ Νοε 14, 2011 9:00 am
ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
τωρα σκεφτομαι οτι με περιμενει ενα πολυ δυσκολο βραδυ, η μικρη εχει γκρινιτσα και εχω αγχωθει απιστευτα γιατι νυσταζω και εχω λιγο πονοκεφαλο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
stefaniandreas έγραψε:χαχαχα!!!και οι ορμονες ηταν κατι που κοροιδευα!!
α ρε τατιανα ευχαριστω!!!
bou-boukitsa έγραψε:tatijana έγραψε:Κοριτσια κι εγω ετσι σκεφτομαι,αν ειμαι καλη μανα....Νομιζω οτι τα παω καλα...Αλλα ξεροντας οτι εχω την μανα μου ολα θα τα καταφερω.Τωρα λεω να τον παρω μια βδομαδα και να κατεβω Αθηνα στον πατερα μου να με δω εκει που δε θα εχω την μανα μου...Αν και πολλοι μου εχουν πει οτι δεν περιμεναν να ειμαι τοσο υπευθυνη,γιατι πριν κανω τον γιο μου ημουν το πιο ανευθυνο πλασμα...Εγινε κατι μαγικο με το που τον εφερα στον κοσμο...Αλλα ακομη σκεφτομαι οτι ισως δε δινω το 100% στο παιδι μου.Ειδικα στα παιχνιδια,νομιζω κι εγω οτι καπου στερευω..
Στεφανια,θα εχεις τις ορμονες σου και τα κατω σου,αλλα αμα νιωσεις πολυ χαλια παρε με τηλ κι ερχομαι σφαιρα...
όλοι στερευουν στα παιχνίδια...και ότε σε κανει λιγότερο καλη μανα το οτι έχεις βοήθεια..πρωτο παιδί είανι κιόλας..καλυτερα να εχεις κάποιες υποδείξεις παρα να κανεις πειραματα και να μαθαίνεις πανω στο παιδι..
η αγάπη που αισθανεσαι για αυτό φτανει!! μόνο αυτό χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο!
Πρέπει να έχεις πάρει ψυχοφάρμακα για να μην υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές, ιδίως με 2+ αγόρια στο σπίτιgiorgina έγραψε:Δε ξέρω βρε κορίτσια, αν το σκεφτώ τότε θα πω ότι νιώθω καλή μαμά, όταν καταφέρνω να διαβάσω τον μεγάλο μου, με ηρεμία και ψυχραιμία,ενώ το αγοράκι μου προσπαθεί με χίλιους τρόπους να με εκνευρίσει και να μου σπάσει τα νεύρα μου. Είμαι καλή μαμά,όταν παρόλο που είμαι κουρασμένη θα παίξω με τον μικρό. Όπως σήμερα που τους είπα να παίξουμε κρυφτό και το διασκεδάσαμε. Ή ζωγράφισα με τον μικρό μου και περάσαμε ωραία. Είμαι καλή μαμά, όταν τα γαργαλάω και αυτά γελάνε. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι άλλες στιγμές που το μόνο που θέλω είναι να χαλαρώσω και να μην κάνω τίποτα. Και τότε,όταν μαλώνουν μεταξύ τους ή φωνάζουν ή ουρλιάζουν, η ψυχραιμια πάει περίπατο. Ναι υπάρχουν και αυτές οι στιγμές!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης