Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω μια αχνη γραμμη την βλεπω..αν δεν κουνιοταν περα δωθε ,,θα την εβλεπα πιο καλα..χαχα..ισως οι αλλες μαρκες που εκανες να μην μπορουσαν να ανιχνευσουν την ορμονη ακομα..ομως τα κλιαρ μπλου ειναι τα καλυτερα κ τα εμπιστευομαι απολυτα..αν ηταν δεν θα σου εδειχναν κ τα δυο αχνη γραμμη της συγκεκριμενης μαρκας..τυχαιο?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γλυκο μου κοριτσακι εισαι εγκυος ,πιστεψε το η κορουλα σου θα εχει αδερφακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!δες τι εκανα εγω οταν εμεινα εγκυος 2 τεστ αχνοφενοταν πρωτα εδειξαν αρνητικο και μετα απο λιγη ωρα γυρω στα 10 λεπτα θετικο και το ανακαλυψα μολις το πεταξα στα σκουπιδια.επειδη δεν ειχα αρκετη ορμονη,τι εκανα λεω δεν θα χαλασω αλλα χρηματα στα τεστ και επειδη ενιωθα σαν εσενα ,πηρα τηλ τον γυναικολογο και τον ειπα τι συνεβη με τα τεστ και μου ειπε πιθανοτητες για λαθος αποτελεσμα στα τεστ υπαρχουν οταν δειξη αρνητικο για θετικο δεν υπαρχει ειδικα εαν το εκανες τοσες φορες και βγηκε θετικο με τιν ιδια μαρκα.και μου ειπε 80 τις εκατο εισαι εγκυος.παρε ενα τηλ και συμβουλεψου τον γυναικολογο σου,τι περιμενεις?ειδη εχεις καθυστερησει.

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοίτα φαίνεται μια αχνή γραμμή που την δείχνει όταν είναι θετικό. Εγώ δύο φορές έκανα τεστ clear blue και μου είχαν δείξει θετικά.Δύο παιδάκια έχω....Γενικά τα clear blue τα θεωρώ εγγύηση. Μακάρι να είσαι έγκυος Smile

bell

bell
stefy έγραψε:Ολα καλα θα πανε!!! Πανε κανε και μια χοριακη τωρα! Με το καλό!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 587529

η χοριακή θα σου απαντήσει στα σίγουρα! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 875502

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλές φορές η ορμόνη θέλει συγκεκριμένη τιμή να φανεί και ακόμα επειδή είναι νωρις να μην φαίνεται , πήγαινε τη Δευτέρα κάνε μια χοριακή πάντως και μένα στο Γιο μου το τεστ είχε βγεί αρνητικό και έκανα δεύτερο και έδειξε

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω αυτο που βλεπω στη φωτο ειναι ενα τεστ

ΘΕΤΙΚΟ!!!!
Εισαι εγκυος κοριτσάκι!Βουρ για χοριακή!

markella01

markella01
Βρε παιδί μου...τόσες στο λέμε. Είσαι έγκυος...Μπορεί να είναι αχνή η γραμμή άλλά υπάρχει , δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σου! Έτσι έκανα κι εγώ στο πρώτο μου παιδί που ήταν τόσο αχνή η γραμμή, που έκανα γκάλοπ στη σχολή και ρωτούσα όποιον έβλεπα μπροστά μου τι βλέπει... Αχ αυτό το άγχος... τρελές μας κάνει.
Με το καλό και προσοχή από δω και πέρα οκ?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο βάζω και εδώ σε περίπτωση που δεν το είδες στο άλλο θέμα:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτό είναι αρνητικό τεστ. Το δικό σου είναι ξεκάθαρα θετικό.

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KAΘΕ ΤΕΣΤ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΔΗΓΕΙΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ Η ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΛΟΛΙΑ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

blackrose

blackrose
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 544943

Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 337404 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 386913

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 990599

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 834918

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 612298

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 325318

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 544943

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 337404 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 386913

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 990599

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 834918

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 612298

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 325318

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 228222

με καλυψες κι εγω αυτο πιστευω.. Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι, αν έκανες σωστά το τεστάκι (πρέπει να εκτεθεί στα ούρα max 10sec αν θυμάμαι καλά από τις οδηγίες και να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα εντός κάποιου χρόνου που δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί μετά μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα) τότε είσαι εγκυούλα!!! Δεν έχει σημασία αν είναι πολύ αχνή η γραμμή, συμβαίνει επειδή είναι πολύ νωρίς, όπως σου είπαν και τα κορίτσια!
Κι εγώ με τη σειρά μου σου εύχομαι όντως να είσαι εγκυούλα και να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να έχεις ένα πανέμορφο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 215994

blackrose

blackrose
mama katerina έγραψε:
blackrose έγραψε: ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 544943

ε το ηξερα οτι το πιστευεις γι αυτο πιστευω πως πιστευουμε τα ιδια γιατι ειναι πειστικο το τεστ και μας πειθει πως πρεπει να πιστεψουμε στο πιστευτο και αληθινο το οποιο ειναι η εγκυμοσυνη της!!!πιστευεις??? Razz Razz Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ε το ηξερα οτι το πιστευεις γι αυτο πιστευω πως πιστευουμε τα ιδια γιατι ειναι πειστικο το τεστ και μας πειθει πως πρεπει να πιστεψουμε στο πιστευτο και αληθινο το οποιο ειναι η εγκυμοσυνη της!!!πιστευεις??? Razz Razz Razz
Laughing Laughing Laughing
Αν και είναι πολύ περίπλοκο αυτό για μένα τέτοια ώρα.... Εγώ πάντως πιστεύω!!!! Wink

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
blackrose έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Αν και είναι πολύ περίπλοκο αυτό για μένα τέτοια ώρα.... Εγώ πάντως πιστεύω!!!! Wink

χαχαχαχχα η τρελη η Κλειω οπως παντα...
πιστευω στα ματια μου αφου το τεστ βγαζει ματι..!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
crazymommy έγραψε:
blackrose έγραψε:
mama katerina έγραψε:

χαχαχαχχα η τρελη η Κλειω οπως παντα...
πιστευω στα ματια μου αφου το τεστ βγαζει ματι..!
Χαχαχα! Ναι, όντως, αφού κι εγώ ακόμη -που έχω μια θολούρα στα μάτια μου από την κούραση- το είδα...! Shocked

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="RANIAASIKIDOY"]KAΘΕ ΤΕΣΤ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΔΗΓΕΙΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ Η ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΛΟΛΙΑ ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!!![/qu

μετα απο οτι περασα κι αλλο?? ακουω τεστ και μου σηκωνονται ολες η τριχες αμα δεν ερθει η κακιστρο δευτερα παω γιατρο κυριακη πρωι ισως κανω το αλλο που περισσεψε Shocked

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσακι, εισαι εγκυος λεμεεεεε!!!!
Ακόμα αμφιβάλλεις;ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259

Ασε τα τεστ, πηγαινε για χοριακη και κατευθειαν στο γιατρο!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α ρε κοπελες πολυ σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε και εγω θελω να το πιστεψω και ακομα τρεμω πηραμε χαρα με μετρο γινετε αυτο? χαρα με αμφιβολια ως τη δευτερα θα μαθουμε κατι μεσα μου με εσπρωχνε να τρεχω για τα τεστ αν δεν ηταν τα αρνητικα θα κατεβαζα το χριστουγενιατικο θα το στολιζα με πανες και να εκανα εκπληξη στον αντρα μου οχι να τον πριζω με το αν ειμαι και αν δεν ειμαι αυτος πιστευει ειμαι θα σας ενημερωσω. ας περασω οσα περασα μεχρι να μαθω μονο να ειναι θετικο δεν με νοιαζει τπτ αλλο να παν ολα καλα να ναι αληθινο!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasiakalou έγραψε:Βρε κοριτσακι, εισαι εγκυος λεμεεεεε!!!!
Ακόμα αμφιβάλλεις;ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259 ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 679259

Ασε τα τεστ, πηγαινε για χοριακη και κατευθειαν στο γιατρο!!!

ακομα αμφιβαλλω μολις μου πει το οτι ειμαι ο γιατρος θα βγω τρελλη στους δρομους αν και νιωθω μεσα μου οτι ειμαι νιωθω περιεργα πραγματα δεν μπορει να ναι ολα τυχαια

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:α ρε κοπελες πολυ σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε και εγω θελω να το πιστεψω και ακομα τρεμω πηραμε χαρα με μετρο γινετε αυτο? χαρα με αμφιβολια ως τη δευτερα θα μαθουμε κατι μεσα μου με εσπρωχνε να τρεχω για τα τεστ αν δεν ηταν τα αρνητικα θα κατεβαζα το χριστουγενιατικο θα το στολιζα με πανες και να εκανα εκπληξη στον αντρα μου οχι να τον πριζω με το αν ειμαι και αν δεν ειμαι αυτος πιστευει ειμαι θα σας ενημερωσω. ας περασω οσα περασα μεχρι να μαθω μονο να ειναι θετικο δεν με νοιαζει τπτ αλλο να παν ολα καλα να ναι αληθινο!!

το τεστ σου ειναι ξεκαθαρρα θετικο και αν κανεις και τωρα το αλλο που περισσεψε να δεις ποσο πιο εντονη θα ειναι η γραμμη!!!!!! εμενα το δικο μου ισα που φαινοτανε η γραμμη κ ηταν μια χαρα θετικο!!!!!!! ολα καλα σε λιγους μηνες θα γινεις μανουλα!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 215994

vasiakalou

vasiakalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πες της τα και συ βρε Κατερινακι! Κι εγω επειδη ειχα κάνει το ιδιο τεστ θεωρω πως δεν ειναι καν η περιπτωση Γ που δειχνει στις οδηγιες, αχνο θετικό δηλαδή, αλλά η περίπτωση Β- αρκετα καθαρη γραμμη!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακριβως αυτο μου λεγε ο αντρας μου οτι δεν ειναι η Γ περιπτωση αλλα μοιαζει η Β . τα καταραμενα τα αλλα τα αρνητικα μου κοψαν τα ποδια ειδικα αυτο που ελεγε οτι ανιχνευει στα 10 την ορμονη και βγηκε αρνητικο.
Αυριο πρωι με τα πρωινα θα το κανω και ελπιζω σε ενα καθαρο σταυρουδακι
φοβια που την εχω με τα τεστ Mad

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
Αυγολεμονη έγραψε:α ρε κοπελες πολυ σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε και εγω θελω να το πιστεψω και ακομα τρεμω πηραμε χαρα με μετρο γινετε αυτο? χαρα με αμφιβολια ως τη δευτερα θα μαθουμε κατι μεσα μου με εσπρωχνε να τρεχω για τα τεστ αν δεν ηταν τα αρνητικα θα κατεβαζα το χριστουγενιατικο θα το στολιζα με πανες και να εκανα εκπληξη στον αντρα μου οχι να τον πριζω με το αν ειμαι και αν δεν ειμαι αυτος πιστευει ειμαι θα σας ενημερωσω. ας περασω οσα περασα μεχρι να μαθω μονο να ειναι θετικο δεν με νοιαζει τπτ αλλο να παν ολα καλα να ναι αληθινο!!

το τεστ σου ειναι ξεκαθαρρα θετικο και αν κανεις και τωρα το αλλο που περισσεψε να δεις ποσο πιο εντονη θα ειναι η γραμμη!!!!!! εμενα το δικο μου ισα που φαινοτανε η γραμμη κ ηταν μια χαρα θετικο!!!!!!! ολα καλα σε λιγους μηνες θα γινεις μανουλα!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗς CLEAR BLYE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ? - Σελίδα 2 215994

Ηταν ετσι αχνο ? το πρωτο προχθες πολυ αχνο το βλεπες μονο απο κοντα στο φως εκανα και ενα ιδια μερα απογευμα και φαινοταν ετσι αχνο αλλα καλυτερα μετα η ΗΛΙΘΙΑ κανω αλλο αρνητικο και την επομενη χθες αλλο παλι αλλης μαρκας αρνητικο τρελλαθηκα γυριζα φαρμακεια να βρω clear blue na δω το σταυρουδακι που ειδα γιατι ημουν σιγουρη οτι το ειδα και λεω θα βγει και θα το βγαλω φωτογραφια να δω τι βλεπουν και οι αλλοι και αυτο εκανα και αυτο ειναι τις φωτογραφιας. εσεις θα αγνοουσατε ευκολα τα αρνητικα? τι θα σκεφτοσασταν? αν δεν εκανα το 3το clear blue χθες θα ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις