301 Απ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ Παρ Νοε 18, 2011 7:43 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Avatar
Έχεις άσπρες τρίχες?
Ναι, νομίζω 3.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
chicken έγραψε:Avatar
Έχεις άσπρες τρίχες?
elena25 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:23
η αγαπημενη σου εποχη?
Χειμώνας.
Πόση ώρα κάνετε σεξ;
mommy12585 έγραψε:Υπάρχει καποια ταινία που να ήταν τόσο βαρετή που σας πήρε ο ύπνος βλέποντας την???
erwtoulis έγραψε:2 Fores koimithika sto sinema blepontas ton arxonta ton daxtilidion.
exete klepsei pote kati ?
Nena έγραψε:mommy12585 έγραψε:Υπάρχει καποια ταινία που να ήταν τόσο βαρετή που σας πήρε ο ύπνος βλέποντας την???
Ο αγγλος ασθενης.
μιλαμε για τη βαρετοτερη ταινια ΕΒΕΡ... Την ειχαμε δει με μια φιλη μου, και στο ενδιαμεσο σηκαωθηκαμε, φτιαξαμε σαντουιτς, καφε, καναμε μια εργασια γαι τη σχολη... (καλα εχω δει κι άλλες μουφες, αλλα αυτη μου ηρθε πρωτη)
Η ταινια που θα εβλεπες και θα ξαναεβλεπες??
Nena έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermom στις Παρ Νοε 18, 2011 8:16 am, 1 φορά
Nena έγραψε:mommy12585 έγραψε:Υπάρχει καποια ταινία που να ήταν τόσο βαρετή που σας πήρε ο ύπνος βλέποντας την???
Ο αγγλος ασθενης.
μιλαμε για τη βαρετοτερη ταινια ΕΒΕΡ... Την ειχαμε δει με μια φιλη μου, και στο ενδιαμεσο σηκαωθηκαμε, φτιαξαμε σαντουιτς, καφε, καναμε μια εργασια γαι τη σχολη... (καλα εχω δει κι άλλες μουφες, αλλα αυτη μου ηρθε πρωτη)
Nena έγραψε:
Αγαπημένος δισκος??
stella7778 έγραψε:λιγη περισσοτερη υγεια ρε παιδια
θα ηθελες να ζησεις σε καποια αλλη χωρα και γιατι???
chicken έγραψε:
Στο Λονδίνο γιατί μου αρέσει πολύ η νοοτροπία τους
Σου αρέσει ο χειμώνας?
chicken έγραψε:Υδροχόα
Πιστεύεις στα ζώδια?
chicken έγραψε:
Σου αρέσει ο χειμώνας?
florentiab έγραψε:stella7778 έγραψε:λιγη περισσοτερη υγεια ρε παιδια
θα ηθελες να ζησεις σε καποια αλλη χωρα και γιατι???
στην Ν. Υόρκη γιατί συμβιώνουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
το κέντρο του κόσμου
ποιο άρωμα φοράς;
Nena έγραψε:chicken έγραψε:
Σου αρέσει ο χειμώνας?
Μου αρεσει στην αρχη, η αλλαγη της εποχης, την αποζητάω μετα το καλοκαιρι. Μου λειπει το χουχουλιασμα, τα μακρυμανικα οι ζεστοι καφεδες.. Εκει καπου στο Φεβρουαριο όμως αρχιζω να θελω ξανα τις ζεστες και να μου λειπουν τα εξωπλατα, η θαλασσα και οι παγωμενες μαργαριτες!
Τι ζωδιο εισαι?
Λέων
chicken έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Γιατί μου το έκανες αυτό πριν τα χριστούγεννα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτη ειναι η ερωτηση??? Πώς την απαντανε αυτην ρε παιδια???Γιατί μου το έκανες αυτό πριν τα χριστούγεννα?
chicken έγραψε:Υδροχόα
Πιστεύεις στα ζώδια?
mommy12585 έγραψε:chicken έγραψε:Υδροχόα
Πιστεύεις στα ζώδια?
Στα βασικά χαρακτηριστικά τους, όχι στις προβλέψεις!!!
Αν μπορούσες να παίξεις έναν ρόλο σε μια ταινία ποιον θα διάλεγες????????? πως μου ρθε τώρα αυτό δεν ξέρω!!!
mommy12585 έγραψε:chicken έγραψε:Υδροχόα
Πιστεύεις στα ζώδια?
Στα βασικά χαρακτηριστικά τους, όχι στις προβλέψεις!!!
Αν μπορούσες να παίξεις έναν ρόλο σε μια ταινία ποιον θα διάλεγες????????? πως μου ρθε τώρα αυτό δεν ξέρω!!!
Τον Richard Feynman, και μονο απο τα βιβλία του πρεπει να ηταν απίστευτος ανθρωπος. Κι επιστήμονας.florentiab έγραψε:ποια προσωπικότητα θα ήθελες να συναντήσεις;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης