Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
770 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 770 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΑΡΕΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ!!!

ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΛΙΟ!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ.... ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????
ΧΟΝΑΤΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΤΟΗΣΕΙ Η ΟΥΡΑ????
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝΝ "ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΑΛΕΞΙΑ... ΑΛΕΞΙΑ ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ????
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΕΣΕΝΑ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ???? ΠΩΣ "ΚΟΒΕΙ"ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενα νταουνιασμα με εχει πιασει Πηνελοπη μου ελπιζω να ειναι αστραπιαιο διοτι δοξα το θεο μεχρι τωρα ημουν ακμαιοτατη, το καλο ειναι οτι δεν νιωθω φοβο η αγχος
εσυ πως εισαι?
δεν πιστευω να σε χαλασει η ''αντιβιωση'' ? Razz

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΣΕ ΤΗΝ "ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ... ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ !!!! ΤΟΥ ΦΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ "ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ"!!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ... santa
ΕΣΕΝΑ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα η καλητερη του ε??
στολισαμε προχθες! I love you
ακομα δεν εχω κανει τραχηλικη εξεταση για την ωρα τον τσεκαρει με τον υπερηχο Rolling Eyes
και για την ωρα κλειστος ειναι

εσυ απο ποτε την κανεις?
περπατημα μου ειπε παντως... ζωηρο!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
penelope26 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ.... ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????
ΧΟΝΑΤΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΤΟΗΣΕΙ Η ΟΥΡΑ????
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝΝ "ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΑΛΕΞΙΑ... ΑΛΕΞΙΑ ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ????
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ ΕΣΕΝΑ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ???? ΠΩΣ "ΚΟΒΕΙ"ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???

το μωρο ειναι ψηλα και ολο γυρναει δεν εχει μπει ακομα στη λεκανη(τοτε σταματαει το πολυ το κουνημα)κατι για εξεταση απο κατω μου πεταξε για την αλλα φορα affraid affraid affraid την πεμπτη θα ξαναπαω,τωρα ποτε θα του τη δωσει να βγει κανεις μας δεν ξερει,ελπιζω μονο να εχει ωριμασει οτραχηλος και να εχει κατεβει και αυτο πιο κατω.Υπομονη!εσυ για πες λεπτομερειες

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΛΑ!!!! ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΔΙΟΝΙΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 50580 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 50580
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 130627
ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ...ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ...
ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ,ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ,Η ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 585182 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 585182 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 585182 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 585182

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Polaki τι θηλαστρο εχεις? γιατι δεν θηλαζεις?

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="supermama"]Polaki τι θηλαστρο εχεις? γιατι δεν θηλαζεις?[/quote

ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ SUPERMAMA ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ...ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΟΛΑ ΜΑΖΙ...ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΑ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΙΟΤΑΝ 'Η ΚΟΙΜΟΤΑΝ 'Η ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ....ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΝΕ...ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AVENT ΠΟΥ ΤΟΙ ΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΣ NUK ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολακι μην απελπιζεσαι.με τη βοηθεια της μανουλας σου θα τα καταφερεις.βρεξε τις πανες με καυτο νερο και βαλτες στο στηθος πριν το θηλασμο.αποροφουν πολυ νερο και το μαλακωνουν.και με το μασαζ θα τα πας μια χαρα.και μετα το θηλαστρο αν σε πονανε βαλε μια κρυα κομπρεσα.
συνηθως βοηθαει

http://stefxon@gmail.com

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:πολακι μην απελπιζεσαι.με τη βοηθεια της μανουλας σου θα τα καταφερεις.βρεξε τις πανες με καυτο νερο και βαλτες στο στηθος πριν το θηλασμο.αποροφουν πολυ νερο και το μαλακωνουν.και με το μασαζ θα τα πας μια χαρα.και μετα το θηλαστρο αν σε πονανε βαλε μια κρυα κομπρεσα.
συνηθως βοηθαει

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ...ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ????ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ???ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ ΠΕΡΝΩ....

stefaniandreas

stefaniandreas
ποσο βγαζεις με το θηλαστρο?δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ειναι σκληρο.
αλλα και να μην εχεις γαλα δε χαλασε και ο κοσμος.το σημαντικο ειναι να εισαι ηρεμη.και με το ξενο γαλα μια χαρα μεγαλωνουν.εγω σαν μωρο επειδη ειχα αλλεργια και δεν υπηρχαν ειδικα γαλατα επινα καροτο και ντοματα βρασμενα και αλεσμενα(μπλιαχ!)μια χαρα μεγαλωσα

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διονίκου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας που γιορτάζουν!!!Smile

Πολάκι μου το γεγονός ότι μαλάκωσε το στήθος σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχεις γάλα. Και εμένα έχει μαλακώσει και αυτό είναι πιθανόν επειδή πλέον το γάλα δεν έρχεται όπως τις πρώτες μέρες που είναι πάρα πολύ και μπλοκάρει το σύστημα και μέχρι να αδειάσεις το ένα στήθος έχει γεμίσει ξανά το άλλο. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αναρωτιέμαι αν έχω γάλα τόσο μαλακό που είναι στο στήθος μου αλλά μάλλον έχω αν σκεφτείς ότι ο μπέμπης ξυπνάει κάθε 3-4 ώρες που σημαίνει ότι χορταίνει..έτσι δεν είναι? confused confused Πάντως επειδή και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό προσπάθησε να το δεις λίγο θετικά.Σκέψου ότι έχεις την μανούλα σου να σε βοηθάει και στην τελική δεν έχει τελειώσει κάτι!Άλλες κοπέλες κατάφεραν να θηλάσουν αποκλειστικά μετά από 1 μήνα μπιμπερόSmile Αν το θέλεις νομίζω θα τα καταφέρεις Wink Wink

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ...ΘΑ ΠΛΥΜΗΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ...ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eine poli omorfos o gios sou polaki gia afto den prepei na stenaxoriese!!!
pragmatika kouklos!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 654316 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 654316

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια είναι καμία εδώ μήπως?
Απο το απόγευμα με έχει πιάσει 3 φορές ένας πόνος (στις 7, μετά 10.30 και τώρα πάλι 1.45) σαν σούβλισμα έντονο, αλλά κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο.Μια φορά δεξιά στην κοιλιά, μια αριστερά και τώρα κάτω.
Να είναι σύσπαση?

aylin

aylin
Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ μέσα απο την καρδιά μου για τις όμορφες και γλυκές ευχές σας!!!

Χθες ήταν πολύ ωραία μέρα...μέχρι τις 8,30 το απόγευμα γιατι την έπιασαν κάτι κολικόι την μπέμπα άλλο πράγμα,.,,το τι κούνημα, μασάζ στην κοιλιά πετσετούλες κλπ κλπ κλπ τίποτα δεν έπιανε...μέχρι που κάποια στιγμή ησύχασε ... για να την ξαναπιάσει κολικός κατα τις 3,30 το βράδυ...

Πολάκι μου μη σε πέρνει απο κάτω, θα τα καταφέρεις...εγώ πέρασα πολύ μεγάλη στεναχώρια και μου έφυγε το γάλα...αλλά δεν πήρα χάπια για να το κόψω και την προηγούμενη Κυριακή ξαναήρθε απο μόνο του...αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την θυλάσω γιατί έχω την ανασφάλεια του πόσα μλ πίνει και η δικιά μου πρέπει κι'όλας να τα κοιτάμε αυτά...

ούτε εγώ βγάζω πολύ γάλα αλλά θα σου πω ενδεικτικά για το μωράκι μιας γνωστής-κοπέλας που ήταν στην μονάδα εκει που γέννησα...ότι το μωρό της ήταν απο τις 17/09 μέσα...η μαμά το έβγαζε με το θήλαστρο και όταν το πήρανε μετά απο 2 μήνες το θηλάζει αποκλειστικά!!!

Αλλά σε καμιά περίπτωση να μην απογοητεύεσαι...πάνω απ'όλα να είσαι εσύ καλά και ο κουκλίνος σου!!!

Εμένα πάλι χθες μια φίλη μου ήρθε και μου έφερε το ηλεκτρικό της medela καλό μου φάνηκε.

Θέλω να ρωτήσω κάτι...την γνώμη σας σχετικά με το κίντερτε...το δίνετε στα μωράκια σας?

Και να μην ξεχάσω...Διονίκου μας να σου ζήσει κουκλίτσα μου!!!Πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι να είστε

dionikou

dionikou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα
σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας
polaki και εγω τα ιδια με το θυλασμο το βγαζω με το θυλαστρο και τις 2 τελευταιες μερες βλεπω να λιγοστευει 1 γευμα της εβγαζα και τωρα θα το χασω και αυτο? Sad Sad πινω πολυ νερο τρωω πολυ καλα αλλα γαλα τιποτα δεν ξερω τι αλλο να κανω Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 667478

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΛΟΚΥΘΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ??? ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ???? ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.... Embarassed
ΠΟΛΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!! "Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ"!!!
ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ... ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 654316
CARRIE ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΟΥΕΡΜΑΜ!!! ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΗ...ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ Κ ΧΙΟΝΑΤΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΝΟΙΚΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 534787 , ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ "ΑΘΛΗΜΑ" ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ..."Ε ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΣΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ???"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ

affraid affraid affraid affraid affraid affraid
ΕΜΕΝΑ ΤΟ "ΧΕΡΑΚΙ" ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 34η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΙ ΑΝ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ "ΒΟΛΕΥΕΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η' ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....
http://www.babyspace.gr/Article/canot-breastfeeding/145-2978.html

ΠΟΛΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μας!! τι μου κανετε εσεις και μπεμπακια? και τα εκτος και τα εντος.. Laughing
βλεπω για θηλσμο λετε και ηρθα στην ωρα.. εγω τελικα απο τοτε που ηρεμησα λιγο και δεν το σκεφτομαι τι και πως η μερες κυλανε μια χαρα. δεν κανω αποκλειστικο εφοσον δινω 2-3 φορες ξενο αλλα την μερα θηλαζω κανονικα. με ανεβασε επισης το οτι βαλαμε πολλα γεμμαριακια Wink
τωρα πχ τον θηλασα το πρωι αλλα τον πηρε υπνος και δεν ξυπνουσε. πριν που ξυπνησε τον εδωσα λιγο ξενο να τον ηρεμησω μπας και καταφερω και κανω και κανα φαι για τα αλλα μου παιδακια..παντως διατηρω το γαλατακι μου εστω αυτο που εχω..
Τριτη σαραντιζουμε!!!να βγουμε πια επισημα βολτουλα χωρις κουτσομπολια Razz

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 ωραιο αυτο που βρηκες!
ειδικα αυτο με το οτι αδειαζει το απογευμα το στηθος με αφορα...

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια μου.Χαιρομαι να σας διαβαζω και ας μην ειμαι και στα πολυ καλυτερα μου.....Η μελαγχολια της ουρας θα το ονομασω γιατι μονο ετσι θα βολευε να το εξηγησω....Ας ελπιζουμε οτι θα ερθω στα ισα μου γιατι δεν την παλευω αλλο και με τους γονεις μεσα στο σπιτι η ατμοσφαιρα συντηρειται ηλεκτρισμενη....Καλη η βοηθεια αλλα οταν εχεις μαθει μονος σου τα πραγματα ειναι αλλιως.Την τριτη παμε στον γιατρο να κανουμε και το 2ο NST μας και να δουμε....τραχηλο.
Χρονια πολλα στο Κικιτσο και στην Στελλου μας αν και αργοπορημενα.
Υπομονη και δυναμη στα κοριτσια μου Χιονατουλα και Λαμπρουλα που παμε μαζι.
Στις μανουλες μας και στα μπεμπακια τους ενα μεγαλο φιλακι που το παλευουν και τα καταφερνουν με τον θηλασμο!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #12! - Σελίδα 13 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα βρε Μαριαννα και ισα που μου μπηκανε ιδεες οτι γεννησες!
στην ουρα και συ ε? ασε και γω το ιδιο νιωθω πολυ πεσμενη...
μπαινε να λεμε καμια κουβεντουλα Smile
εγω την Παρασκευη το πρωτο no stress Rolling Eyes
περιμενω νεα σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις