26 Απ: θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σας γνωμη οσον αφορα το κλασικο θεμα του ονοματος. Πεμ Νοε 24, 2011 1:47 am
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια και μενα αυτο με στενοχωρει η αχαριστια του και οτι δεν εκτιμα τιποτα. τα εθιμα τα κρατα οπου θελει οταν στο γαμο τα πληρωσαν ολα οι δικοι μου εκτος το νυφικο που το πληρωσα εγω με τον αντρα μου δεν σκεφτοταν τα εθιμα που ενω δεν ειχε λεφτα η πεθερα μου καλεσε ποσο κοσμο και για το γλεντι και τα πληρωσαν οι δικοι μου.τεσπα δεν θελω να τα σκεφτομαι αυτα γιατι ειναι περασμενα και δεν κοιταω καποιον συμφωνα με το πορτοφολι του αλλα αν ηταν σωστη θα μπορουσε να βοηθησει εστω και ψυχολογικα η καπως αλλιως.ηταν απουσα σε ολα μα σε ολα γαμο, γεννα, μετακομιση παρολο που εγω ημουν 9 μηνων εγκυος οταν την καναμε και οταν ερχεται παντα δημιουργει μεγαλα προβληματα ισως απο τα κομπλεξ που μπορει να κουβαλα. εγω ομως τα προσπερνω και λεω ας ειμαστε εμεις καλα αλλα αφου βλεπεις ποσα σου κανουν οι δικοι μου απο θεμα εκτιμισης και μονο επρεπε μονος να το σκεφτει!!!! εγω αυτο ηθελα.!!!! ειναι το παιδι αρρωστο και μετα απο 4 μερες με πηρε τηλεφωνο να με ρωτησει τι κανει.ειμασταν στο νοσοκομειο δεν πηρε ουτε μανα ουτε η αδερφη του ενα τηλ. οκ ειναι μακρια λογικα δεν τα ποναει τα παιδια οσο τα αλλα εγγονια αλλα καντω για τα ματια του κοσμου, δεν ξερω ισως ειμαι λαθος. γιαυτο δεν θελω να σκεφτω κατι που δεν ηρθε να δει το μωρο, να πεις ειχε υποχρεωσεις οχι δεν εχει καμια χηρα ειναι. τεσπα καλη καρδια ομως με στενοχωρει που ο ανρας μου δεν βλεπει τιποτα μονο στα λογια ειναι!!βεβαια πριν παντρευτουμε ελεγε το σωστο ειναι τα ονοματα να μπαινουν 1 και 1 τωρα ομως αλλαξε γνωμη και τα θελει ολα δικα του.εγω αν ημουν στη θεση του και η πεθερα μου μας εκανε ολα αυτα που κανει η μαμα μου απο ευχαριστω και μονο θα την εβγαζα αλλα ο αντρα ςμου δεν ειναι τετοιος και με στενοχωρει διπλα ολο αυτο. βεβαια του το εχω πει αλλα λεει δεν μπορω να καταλαβω εγω!!!!λογικα φοβαται μην τη στενοχωρησει!!!!γιατι τη μανουλα που ειναι αγια δεν πρεπει να τη στενοχωρουμε!!!ειπαμε καλη καρδια. βεβαια δεν μπαινω στη διαδικασια να το διαπραγματευτω ειμαι απολυτη και λεω αυτο που ελεγα παντα και απο τις δυο πλευρες!!