1 Επιστρεφουμε σπιτι....μετα το kawasaki Κυρ Ιουν 20, 2010 4:27 am
mitsi
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα
καταρχας να σας ευχαριστησω ολες σας γοα το ενδιαφερον σας στο αλλο θεμα "αρχη πνευμονιας"
αυριο βγαινουμε απο το νοσοκομειο ηρθα σπιτι να μαζεψω λιγο
περασαμε πολυ δυσκολα πιο πολυ το παιδακι μου και μετα ολοι οι αλλοι
πολυ αγχος αγωνια απελπισια
δοξα το θεο γιατι πραγματικα ειχαμε αγιο αλλα και την καταπληκτικη παιδιατρο μου που χαρη σε αυτην γλυτωσαμε τα χειροτερα
στο αλλο θεμα που ειχα ανοιξει η Μιλουπακι εβαλε ενα αθρο που λεει τι ειναι αυτη η νοσος
στο νοσοκομειο ολο και πιο συχνα λεγανε οτι αρχιζει και εμφανιζετε
εχει υψηλο πυρετο
και αν δεν το προλαβεις εππηρεαζει τα αγγεια της καρδιας με πολυ σημαντικες επιπλοκες
εμεις ειμασταν τυχεροι γιατι η αγγελικουλα εμφανισε πιο γρηγορα τα κλινικα συμπτωματα
κοκκινα ματια
χειλιαση
πυρετος
εξανθημα
οιδημα στα ακρα
και ετσι κινηθηκαμε γρηγορα με την συνεχη καθοδηγηση και βοηθεια της παιδιατρου και το διασταυρωσαμε και ξεκινησε η θεραπεια
εβλεπα για μερες το παιδι μου σε αισχρη κατασταση
να ψηνετε στο πυρετο να μην μπορει ουτε το κεφαλι του να σηκωσει να βλεπω το παιδι μου που ηταν ζωηρο να μην μπορει να να ανοιξει τα ματια του
ΠΟΤΕ καμμια μανα να μην βλεπει το παιδι της να υποφερει
δεν εχω ξανανοιωσει τοσο αδυναμη
ελεγε με βραχνη φωνη μαμα σαν να φωναζε βοηθεια και εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα
τελος παντων ακομα εχω πολυ εντονα μεσα μου ολα αυτα που συνεβησαν και δεν εχω αποφορτιστει
δεν θελω να σας μαυριζω και εσας
αυτο που εχει σημασια πια ειναι οτι επιστρεφουμ αυριο σπιτι μας
θα παιρνουμε τα φαρμακα μας και θα κανουμε συχνα ελεγχο στην καρδια αλλα ολα αυτα προληπτικα πια
ειναι καλα και αυτο μετραει μονο πια για μενα
υποσχεθηκα στον ευατο μου να προσπαθησω να σταματησω να γκρινιαζω για την κουραση για τα οικονομικα να μην αγχωνομαι τοσο ευκολα γιατι το παιδι μου 2 χρονων κοντεψε να παθει εμφραγμα και ενα σωρο αλλα προβληματα και ο θεος την προστατευσε και την κραταω ακομα αγκαλια...ΥΓΙΗ!!!
σας ευχαριστω ολες!!
καταρχας να σας ευχαριστησω ολες σας γοα το ενδιαφερον σας στο αλλο θεμα "αρχη πνευμονιας"
αυριο βγαινουμε απο το νοσοκομειο ηρθα σπιτι να μαζεψω λιγο
περασαμε πολυ δυσκολα πιο πολυ το παιδακι μου και μετα ολοι οι αλλοι
πολυ αγχος αγωνια απελπισια
δοξα το θεο γιατι πραγματικα ειχαμε αγιο αλλα και την καταπληκτικη παιδιατρο μου που χαρη σε αυτην γλυτωσαμε τα χειροτερα
στο αλλο θεμα που ειχα ανοιξει η Μιλουπακι εβαλε ενα αθρο που λεει τι ειναι αυτη η νοσος
στο νοσοκομειο ολο και πιο συχνα λεγανε οτι αρχιζει και εμφανιζετε
εχει υψηλο πυρετο
και αν δεν το προλαβεις εππηρεαζει τα αγγεια της καρδιας με πολυ σημαντικες επιπλοκες
εμεις ειμασταν τυχεροι γιατι η αγγελικουλα εμφανισε πιο γρηγορα τα κλινικα συμπτωματα
κοκκινα ματια
χειλιαση
πυρετος
εξανθημα
οιδημα στα ακρα
και ετσι κινηθηκαμε γρηγορα με την συνεχη καθοδηγηση και βοηθεια της παιδιατρου και το διασταυρωσαμε και ξεκινησε η θεραπεια
εβλεπα για μερες το παιδι μου σε αισχρη κατασταση
να ψηνετε στο πυρετο να μην μπορει ουτε το κεφαλι του να σηκωσει να βλεπω το παιδι μου που ηταν ζωηρο να μην μπορει να να ανοιξει τα ματια του
ΠΟΤΕ καμμια μανα να μην βλεπει το παιδι της να υποφερει
δεν εχω ξανανοιωσει τοσο αδυναμη
ελεγε με βραχνη φωνη μαμα σαν να φωναζε βοηθεια και εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα
τελος παντων ακομα εχω πολυ εντονα μεσα μου ολα αυτα που συνεβησαν και δεν εχω αποφορτιστει
δεν θελω να σας μαυριζω και εσας
αυτο που εχει σημασια πια ειναι οτι επιστρεφουμ αυριο σπιτι μας
θα παιρνουμε τα φαρμακα μας και θα κανουμε συχνα ελεγχο στην καρδια αλλα ολα αυτα προληπτικα πια
ειναι καλα και αυτο μετραει μονο πια για μενα
υποσχεθηκα στον ευατο μου να προσπαθησω να σταματησω να γκρινιαζω για την κουραση για τα οικονομικα να μην αγχωνομαι τοσο ευκολα γιατι το παιδι μου 2 χρονων κοντεψε να παθει εμφραγμα και ενα σωρο αλλα προβληματα και ο θεος την προστατευσε και την κραταω ακομα αγκαλια...ΥΓΙΗ!!!
σας ευχαριστω ολες!!