Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 4:52 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κ εγω δεν θελω να μεγαλωσει πολυ το μωρο κ να την κανω την βαπτιση...
η φλεβαρη η απριλη γιατι μετα απο σεπτεμβρη θα εχουμε μαγαλωσει αρκετα...
ειχα ενδιασμους για το κρυο αλλα πιστευω κ εγω να μην υπαρχει προβλημα...

27Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:14 am

kira

kira
Εγώ την βάφτισα 2 μηνων παρά μία μέρα!!!!Πολύυυυ μικρούλα,αλλά έτσι το ένιωθα και λαχταρούσα το παιδί μου να μπορεί να μεταλαμβάνει!!
Η βάφτιση έγινε 28 Σεπτεμβριου,αλλά έτυχε μέρα χειμωνιάτικη!!Έβρεχε και είχε κρύο!!!!!!!!
Παρόλα αυτά η μικρούλα μουούτε αρρώστησε,ούτε τίποτα!!!!Ασε που ο παππούλης άναψε και σόμπα(ήταν παλιά και μικρή εκκλησία),έξω μουντάδα,ήταν για μας η πιο κατανυκτική βάφτιση που πήγαμε ποτέ!!!Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά!!!
Εμείς το καταευχαριστηθήκαμε,γιατί ήταν απίστευτᨨζεστά και χουχουλιάρικᨨ

28Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:16 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα βαφτισω τον Κωνσταντινο μου το Σαββατο και ειναι ακριβως 2 χρονων!

Για τον καιρο δεν προβληματιζομαι καθολου ουτε για τον στολισμο! Θα ειναι σταθερος σε κολονες και στην εισοδο τις εκκλησιας!

29Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:18 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα χειμωνας η οχι προκηπτει απο την δυνατοτητα να τραβηχτουν φωτογραφιες γτ αμα φυσαει οπως φυσαει τωρα π.χ.τρεχα γυρευε...εμεις δυστηχως ετσι ειμασταν...φυσαγε κ εκανε ψωφοκρυο κ δν μπορουσαμε να μεινουμε εξω πολυ ωρα συν οτι ο μικρος μου ειχε τον καλογερο στο κωλομερη κ πονουσε τρελα κ εκλεγε μονιμα που αν ηταν καλα θα εκανε γλυκες ακομα κ στον παπα....ευτυχως ειχαμε απο πριν κανονησει μια εξτρα φωτογραφηση κ ετσι καπως σωθηκε το θεμα

30Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:22 am

kira

kira
Εμεις αρκεστήκαμε στις φωτο μέσα στην εκκλησία!Μια χαρά...

31Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:26 am

chicken

chicken
kira έγραψε:Εμεις αρκεστήκαμε στις φωτο μέσα στην εκκλησία!Μια χαρά...

Ναι καλέ, έτσι κιαλλιώς το μυστήριο θες να θυμάσαι.
Τελικά αν στη χαλάσει τόοοοοσο πολύ ο καιρός και θέλεις και έξω ε, κανονίζεις με τον φωτογράφο μια άλλη μέρα και τελείωσε το θέμα.

Εμένα η μόνη ένστασή μου είναι για την ηλικία, ξαναλέω όμως, ορμώμενη απο την δικιά μου κόρη.
Εννοείτε πως υπάρχουν παιδάκια λιγότερο ζωηρά.

Vivian με το καλό η βάπτιση του μικρού σας!!!! Very Happy

32Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Δευ Νοε 14, 2011 5:46 am

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια και εγώ βαφτίζω την κόρη μου στις 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.Δεν με πειράζει που έχει κρύο και εξάλλου πιστεύω πως η βάπτιση και το μυστήριο της θα ζεστάνουν το μωράκι μου και δεν θα πάθει τίποτε.!!!!Δεν θα στολίσω την εκκλησία και θα βγάλω φωτογραφίες μέσα στον ναό.Θεωρώ πως πρέπει να επικεντρωθώ στο μυστήριο και μόνο.Για μένα είναι πολύ σημαντική και ιερή στιγμή για το παιδί μου.Η μπέμπα είναι τώρα οκτώ μηνών.

33Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 12:24 am

Maritinak

Maritinak
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΡΥΩΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΔΥΝΑΝ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΥΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ)ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ.......

http://www.vaftisigamos.gr/index.php

34Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 12:55 am

mamagiorgou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια εγω έκανα βάπτιση 26 Δεκεμβριου 2009 στη θεσσαλονικη.το τι ακουσα δε λεγεται!σας πληροφορώ οτι είχε 21 βαθμούς εκείνη την ημέρα-ούτε το γουνάκι δε φόρεσα-και όλα στολισμο΄ς φωτογραφίες και τα λοιπά έγιναν έξω-ηταν τέλεια-ολα χρισουγενιατικα-ενθουσιάστηκαν όλοι.αν θελετε να δeιτε φωτογραφίες δείτε στο flowershower παπάκι.gr στο περισσότερες φωτογραφίες στο βάπτιση γεώργιου (όχι γιώργου)
αφου τώρα που είμαι εγκυος παλι και θα γεννήσω παλι ιουνιο το σκεφτομαι σοβαρα να κάνω πάλι βαπτιση χειμωνιατικη.

35Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 1:05 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamagiorgou έγραψε:κορίτσια εγω έκανα βάπτιση 26 Δεκεμβριου 2009 στη θεσσαλονικη.το τι ακουσα δε λεγεται!σας πληροφορώ οτι είχε 21 βαθμούς εκείνη την ημέρα-ούτε το γουνάκι δε φόρεσα-και όλα στολισμο΄ς φωτογραφίες και τα λοιπά έγιναν έξω-ηταν τέλεια-ολα χρισουγενιατικα-ενθουσιάστηκαν όλοι.αν θελετε να δeιτε φωτογραφίες δείτε στο flowershower παπάκι.gr στο περισσότερες φωτογραφίες στο βάπτιση γεώργιου (όχι γιώργου)
αφου τώρα που είμαι εγκυος παλι και θα γεννήσω παλι ιουνιο το σκεφτομαι σοβαρα να κάνω πάλι βαπτιση χειμωνιατικη.

Πραγματικά,πανέμορφα όλα!!!!
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς!!!
Τέλεια!!!!
Να τον χαίρεστε και με το καλό το δεύτερο νινί!!!!!

36Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 1:46 am

mamagiorgou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ ευχαριστω πολυ - τα εκανα με πολυ μερακι - τωρα ειμαι στο δευτερο μηνα και απο τωρα σκεφτομαι βαπτίσεις η τρελη!!!
ουτε το φυλο δεν ξερω φυσικα
λέω να κανω θεμα καρουζελ αυτη τη φορα - φυσικα να πάνε ολα καλα παναγιτσα μου
αλλα δεν εχω δικαιωμα να ονειρευομαι?

37Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 2:48 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως δεν εχεις!!!να πανε οοοολαααα καλα σου ευχομαι

38Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 4:03 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω την μικρη μου την βαφτισα Ιουλιο μηνα μες το κατακαλοκαιρο κι λιωσαμε.Θα προτιμουσα μια ηλιολουστη μερα,εστω κι φ8ινοπωρινη η ανοιξιατικη,δν ειμαι κι εναντιον στη τελειως χειμωνικη μερα.Αλλα ξανα κατακαλοκαιρο δν ξανακανω.Πρωτον γτ εγω ιδρωνω πολυ ευκολα κι μες τη ζεστη να τρεχω με προετοιμασιες δν θελω.Τωρα την δευτερη θα δουμε ποτε θα γινει,ακομαδν γεννησα,ας ερθει με το καλο.
Για τον μονο λογο στη θεση σου που θα προτιμουσα ηλιολουστη μερα,ειναι για το κετερινγκ,αν αποφασιζα τελικως ναχω.

39Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 7:42 am

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ εγώ βάφτισα τον γιο μου χειμώνα, αρχές Δεκέμβρη santa και ήταν τέλεια!!!
Έκανε κρύο αλλά δεν πείραξε κανέναν, ο μικρός στην καλή χαρά, ήταν και μικρούλης 3 μηνών. Όχι μόνο δεν κρύωσε αλλά έγινε καλά και το ματάκι του που είχε απόφραξη δακρυικού πόρου και γέμιζε συνέχεια τσίμπλες, από το αγιασμένο λάδι της βάφτισης που μπήκε στο μάτι του καταλάθος. (ο γιατρός μας είχε πει πως αν πέρναγε μόνο του θα ήταν μετά το χρόνο... τόσο μικρό και τόσο ξαφνικά δε γίνεται να περάσει!!! και πιστεύουμε ότι είναι από τη βάφτιση-ένα μικρό θαυματάκι)
Και ήρθε και πολύς κόσμος!
Την κορούλα μου ,την βάφτισα Ιούλιο sunny , ήταν επίσης πολύ ωραία αλλά πολλοί φίλοι μας έλειπαν διακοπές. Αυτό είναι το "κακό" του καλού καιρού.
Είμαι λοιπόν υπέρ της χειμωνιάτικης βάφτισης.
Αλλά περισσότερο υπέρ του να βαφτίζονται μικρούλια για να παίρνουν την ευλογία του μυστηρίου.
Κάνε ότι σου αρέσει, εσύ είσαι η μανούλα, εσύ αποφασίζεις.
Δεν υπάρχουν κανόνες.
Και γρήγορα... Χα,χα Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472 Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472 Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472

40Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 8:11 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bouboulina"]

Είμαι λοιπόν υπέρ της χειμωνάτικης βάφτισης.

Αλλά περισσότερο υπέρ του να βαφτίζονται μικρούλια για να παίρνουν την ευλογία του μυστηρίου.

Οριστε?Δλδ αν βαπτιστει αργοτερα,δν θα παρει την ευλογια?Παει ανα ηλικια η ευλογια? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Συγνωμη αλλα καπως μου φανηκε αυτο,η εγω δν το καταλαβα καλα.

41Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 9:36 am

minubaki

minubaki
bouboulina έγραψε:Κ εγώ βάφτισα τον γιο μου χειμώνα, αρχές Δεκέμβρη santa και ήταν τέλεια!!!
Έκανε κρύο αλλά δεν πείραξε κανέναν, ο μικρός στην καλή χαρά, ήταν και μικρούλης 3 μηνών. Όχι μόνο δεν κρύωσε αλλά έγινε καλά και το ματάκι του που είχε απόφραξη δακρυικού πόρου και γέμιζε συνέχεια τσίμπλες, από το αγιασμένο λάδι της βάφτισης που μπήκε στο μάτι του καταλάθος. (ο γιατρός μας είχε πει πως αν πέρναγε μόνο του θα ήταν μετά το χρόνο... τόσο μικρό και τόσο ξαφνικά δε γίνεται να περάσει!!! και πιστεύουμε ότι είναι από τη βάφτιση-ένα μικρό θαυματάκι)
Και ήρθε και πολύς κόσμος!
Την κορούλα μου ,την βάφτισα Ιούλιο sunny , ήταν επίσης πολύ ωραία αλλά πολλοί φίλοι μας έλειπαν διακοπές. Αυτό είναι το "κακό" του καλού καιρού.
Είμαι λοιπόν υπέρ της χειμωνιάτικης βάφτισης.
Κάνε ότι σου αρέσει, εσύ είσαι η μανούλα, εσύ αποφασίζεις.
Δεν υπάρχουν κανόνες.
Και γρήγορα... Χα,χα Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472 Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472 Βάπτιση χειμώνα??? - Σελίδα 2 417472

και εμεις εχουμε αποφραξη δακρυικου πορου... το σιγουρο ειναι οτι μεχρι τελος απριλη θα κανονισουμε για την βαφτηση...!!! μετα λογο δουλειας θα μας παρει πολυ αργα...

42Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 9:39 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σου έλεγα μετά το Μάϊο είναι πιο καλός ο καιρός και για μένα τα μωράκια όταν είναι πολύ μικρά χάνονται μέσα στα ρουχαλάκια . Εγω τον βάφτισα 16 μηνών και καταλάβαινε και ήταν όλα τέλεια .

43Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 10:28 am

mommy12585

mommy12585
βανια έγραψε:θα σου έλεγα μετά το Μάϊο είναι πιο καλός ο καιρός και για μένα τα μωράκια όταν είναι πολύ μικρά χάνονται μέσα στα ρουχαλάκια . Εγω τον βάφτισα 16 μηνών και καταλάβαινε και ήταν όλα τέλεια .

και μείς Μαίο την κάναμε και ήταν μια χαρά και από άποψη καιρού, ήταν 11 μηνών...ακόμα δεν περπατούσε κιόλας οπότε καθόταν και για τις φωτογραφίες. Αν την έκανα τώρα που δε στέκεται πουθενά θα είχαμε πρόβλημα.. Με την βάπτιση χειμωνιάτικα δεν είμαι πολύ σύμφωνη γενικά!

44Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 10:48 am

minubaki

minubaki
[quote="manoula_24xr"]
bouboulina έγραψε:

Οριστε?Δλδ αν βαπτιστει αργοτερα,δν θα παρει την ευλογια?Παει ανα ηλικια η ευλογια? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

δεν νομιζω πως εννουσε οτι τα παιδια που βαφτιζονται πιο μεγαλα δεν παιρνουν την ευλογια του μυστηριου απλα οσο μικροτερα τοσο το καλυτερο απο την αποψη να μπαινουν απο νωρις στο δρομο του Θεου...!!! καπως ετσι...
ειτε μεγαλυτερα ειτε μικροτερα την ευλογια θα την παρουν ...
ασπουμε κ εγω δεν θελω να χρονισει κ μετα να την βαπτησω... θελω να γινει νωρις απλα με απασχολει η εποχη...

45Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 1:04 pm

mommy12585

mommy12585
[quote="minubaki"]
manoula_24xr έγραψε:
bouboulina έγραψε:

δεν νομιζω πως εννουσε οτι τα παιδια που βαφτιζονται πιο μεγαλα δεν παιρνουν την ευλογια του μυστηριου απλα οσο μικροτερα τοσο το καλυτερο απο την αποψη να μπαινουν απο νωρις στο δρομο του Θεου...!!! καπως ετσι...
ασπουμε κ εγω δεν θελω να χρονισει κ μετα να την βαπτησω... θελω να γινει νωρις απλα με απασχολει η εποχη...

Αν έχετε την ευκαιρια και τα λεφτά φυσικα μπορείτε να την βαπτίσετε μαιο-ιούνιο αλλιώς και σεπτέμβριο μετά καλός είναι ο καιρός ακόμα..

46Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 2:10 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="minubaki"]
manoula_24xr έγραψε:
bouboulina έγραψε:

Ευχαριστώ minubaki!!!
Φυσικά και δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, αλοίμονο! Δεν το κατάλαβες καλά maboula 24xr. Εδώ βαφτίζονται ενήλικοι.

Εννοούσα ότι θα πάρει τη θεία χάρη νωρίτερα και θα μπορεί να κοινωνάει.
Αυτά για όσους πιστεύουν ότι η βάφτιση είναι πάνω από όλα to μυστήριο και όχι η κοινωνική εκδήλωση. Και μην παρεξηγηθώ πάλι,όλες οι μαμάδες και εγώ θέλουμε να οργανώσουμε μια ωραία βάφτιση, ψάχνουμε μπομπονιέρες, προσκλητήρια, κλπ.
Και δεν εννοώ κάτι για τα παιδάκια που βαφτίζονται μεγαλύτερα, καθένας κάνει ότι θέλει, σύμφωνα με αυτά που πιστεύει. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Για να μην παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο

47Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 2:12 pm

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τη μικρή μου τη βαφτίσαμε Σεπτέμβριο και ο καιρός ήταν ο πιο τέλειος που θα μπορούσε να μας τύχει! Και ο κόσμος όλος είχε γυρίσει από διακοπές (άσχετα που έτυχε και οι πιο στενοί μας φίλοι είχαν κόλλημα σοβαρό και δεν μπόρεσαν να έρθουν Sad ). Το χειμώνα όντως θέλει όντως λίγο προσοχή για να μην κρυώσει το παιδί, αν πχ έχει παγωνιά εκείνη τη μέρα, είναι πολύ εύκολο να την αρπάξει το παιδί και βάλε και ότι κάποιοι καλεσμένοι μπορεί να είναι κρυωμένοι και κυκλοφορούν και γρίπες-ιώσεις...

48Ψηφοφορία Απ: Βάπτιση χειμώνα??? Παρ Νοε 18, 2011 10:41 pm

minubaki

minubaki
[quote="bouboulina"]
minubaki έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
bouboulina έγραψε:

Ευχαριστώ minubaki!!!
Φυσικά και δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, αλοίμονο! Δεν το κατάλαβες καλά maboula 24xr. Εδώ βαφτίζονται ενήλικοι.

Εννοούσα ότι θα πάρει τη θεία χάρη νωρίτερα και θα μπορεί να κοινωνάει.
Αυτά για όσους πιστεύουν ότι η βάφτιση είναι πάνω από όλα to μυστήριο και όχι η κοινωνική εκδήλωση. Και μην παρεξηγηθώ πάλι,όλες οι μαμάδες και εγώ θέλουμε να οργανώσουμε μια ωραία βάφτιση, ψάχνουμε μπομπονιέρες, προσκλητήρια, κλπ.
Και δεν εννοώ κάτι για τα παιδάκια που βαφτίζονται μεγαλύτερα, καθένας κάνει ότι θέλει, σύμφωνα με αυτά που πιστεύει. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Για να μην παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο

τιποτα καλε...!!!
καταλαβα πως το εννουσες γιατι κ εγω ειμαι της ιδιας αποψης για το δικο μου παιδι παντα... γιατι θελω κ εγω να μπορει να κοινωνησει το μωρο μου κ μην το τραβηξω μετα το χρονο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις