26 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Παρ Δεκ 09, 2011 2:27 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ευτυχως δεν πηρα χαμπαρι!!!μενω και μονη το βραδυ θα ειχα τρελλαθει....μετα το σεισμο του 99 ειμαι χ....νη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
tattooed_snowhite έγραψε:Γεια σας και απο εδω κοριτσαροι! Απευθειας συνδεση απο κλινικη κερκυρας γεννησα την 7-12 στις 10 παρα τεταρτο το βραδακι λιγο εκτακτα με καισαρικη την κοριτσαρα μου , 2200 , ειμαστε καλα αλλα λιγο ταλαιπωρημενες, τελος καλο ολα καλα , η ευτηχια ειναι απεραντη! Ευχομαι και στις υπολοιπες με εναν πονο και με το καλο!
Θα προσπαθω να σας διαβαζω λιγο, οσο μπορω!
Την καλημερα μου σε ολες!!!
καλημερααααααααα αληθεια σωτηρια να σου ζησει κ να ειναι πανευτηχεις κ εσυς μαζη τηςLilliput έγραψε:. καλημέραα!!! να σου ζήσει σωτηρία μου!!!! να είναι πάντα γερή και καλότυχη η μπουμπού σου!!!!! καλή λοχεία σε σένα!!!!tattooed_snowhite έγραψε:Γεια σας και απο εδω κοριτσαροι! Απευθειας συνδεση απο κλινικη κερκυρας γεννησα την 7-12 στις 10 παρα τεταρτο το βραδακι λιγο εκτακτα με καισαρικη την κοριτσαρα μου , 2200 , ειμαστε καλα αλλα λιγο ταλαιπωρημενες, τελος καλο ολα καλα , η ευτηχια ειναι απεραντη! Ευχομαι και στις υπολοιπες με εναν πονο και με το καλο!
tattooed_snowhite έγραψε:Γεια σας και απο εδω κοριτσαροι! Απευθειας συνδεση απο κλινικη κερκυρας γεννησα την 7-12 στις 10 παρα τεταρτο το βραδακι λιγο εκτακτα με καισαρικη την κοριτσαρα μου , 2200 , ειμαστε καλα αλλα λιγο ταλαιπωρημενες, τελος καλο ολα καλα , η ευτηχια ειναι απεραντη! Ευχομαι και στις υπολοιπες με εναν πονο και με το καλο!
thequeen86 έγραψε:Μαρία,ηρέμησε και περίμενε να εξακριβωθεί ποιός ήταν,εάν αυτό γίνεται..πω,πω,χαμός!!!!
αυτην την απορια εχουμε πολλες.αγγελικημαρια έγραψε:Η ΕΛΕΝΑ (με την κελεμπια στη φωτο) που ειναι?
επιτελους μαθαμε νεα.mama katerina έγραψε:εχετε χαιρετισματα απο την Ελενα25 ειναι στο χωριο και επιστρεφει αυριο! χαιρει ακρας υγειας!!
thequeen86 έγραψε:εγω κοριτσια μου ειμαι απιστευτα εκνευρισμενη.εδω κ 3 μερες ενα αγνωστο ατομο με ενοχλουσε στο τουιτερ μου λεγοντας καποια πραγματα που αφορουσαν τον αντρα μου και το παρελθον του,πραγματα που εκτως απο εμενα φυσικα δν τα ηξεραν κ πολλα ατομα με τοσες λεπτομερειες.εγω χτες τα πηρα στο κρανιο κ εκανα μπλοκ στο ατομο κ σημερα ο αντρας μου μιλησε με γαδα για να δουμε τι μπορει να γινει εαν ξανα ενοχλησει.το ολο θεμα πιστευουμε οτι το προκαλει η πεθερα μου μεσω τριτου ατομου που ασχοληται με ιντερνετ κ.τ.λ
κ συζητοντας με τον αντρα μου στο τηλεφωνο μου ειπε το τι πολεμο μου εκαναν τα πεθερικα μου πισω απο την πλατη μου για να μας χωρισουν λεγοντας πραγματα ανυποστατα.οπως? π.χ οτι με ακουγαν να μιλαω με τον πρωην μου.που προτημουσα να τον φυτεψω σαν ορθιο ραπανακι γτ ηταν ενα σκετο καθαρμα.1 αυτο.2ο? οτι ολο το σκηνικο που εγινε κ με πηρε σηκωτη απο το σπιτι μου ο αντρας μου τοτε ηταν κομπινα για να τον τυλιξω κ να με παντρευτει κατι δλδ σαν θυλικος προικοθυρας!!!!! ελεος ενα ριμαδο σπιτι εχει κ τπτ αλλο δλδ....βεβαια απο οταν εμεινα εγκυος ολα κοπηκαν μαχαιρι αλλα μαλλον ξανα αρχησαν απο οτι φαινεται εστησαν ολοκληρη πλεκτανη!! κοριτσια δν ξερω τι να κανω κ τι να πω.σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι να σκασω δεν μου φτανουν τα προβληματα μου εχω και τις πλεκτανες των πεθερικων
mama katerina έγραψε:thequeen86 έγραψε:εγω κοριτσια μου ειμαι απιστευτα εκνευρισμενη.εδω κ 3 μερες ενα αγνωστο ατομο με ενοχλουσε στο τουιτερ μου λεγοντας καποια πραγματα που αφορουσαν τον αντρα μου και το παρελθον του,πραγματα που εκτως απο εμενα φυσικα δν τα ηξεραν κ πολλα ατομα με τοσες λεπτομερειες.εγω χτες τα πηρα στο κρανιο κ εκανα μπλοκ στο ατομο κ σημερα ο αντρας μου μιλησε με γαδα για να δουμε τι μπορει να γινει εαν ξανα ενοχλησει.το ολο θεμα πιστευουμε οτι το προκαλει η πεθερα μου μεσω τριτου ατομου που ασχοληται με ιντερνετ κ.τ.λ
κ συζητοντας με τον αντρα μου στο τηλεφωνο μου ειπε το τι πολεμο μου εκαναν τα πεθερικα μου πισω απο την πλατη μου για να μας χωρισουν λεγοντας πραγματα ανυποστατα.οπως? π.χ οτι με ακουγαν να μιλαω με τον πρωην μου.που προτημουσα να τον φυτεψω σαν ορθιο ραπανακι γτ ηταν ενα σκετο καθαρμα.1 αυτο.2ο? οτι ολο το σκηνικο που εγινε κ με πηρε σηκωτη απο το σπιτι μου ο αντρας μου τοτε ηταν κομπινα για να τον τυλιξω κ να με παντρευτει κατι δλδ σαν θυλικος προικοθυρας!!!!! ελεος ενα ριμαδο σπιτι εχει κ τπτ αλλο δλδ....βεβαια απο οταν εμεινα εγκυος ολα κοπηκαν μαχαιρι αλλα μαλλον ξανα αρχησαν απο οτι φαινεται εστησαν ολοκληρη πλεκτανη!! κοριτσια δν ξερω τι να κανω κ τι να πω.σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι να σκασω δεν μου φτανουν τα προβληματα μου εχω και τις πλεκτανες των πεθερικων
ρε παιδια φτανουν μεχρι τετοιο σημειο οι πεθερες?? ελεοςςςςς!!!!!!! περιμενε λιγο να δεις ποιος ειναι και μετα πραττεις! εχεις δικιο να εισαι ετσι! μα γιατι δεν αφηνουν τον κοσμο στην ησυχια τους? τοση κακια πια? δεν μπορω να το χωνεψω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης