676 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Κυρ Δεκ 18, 2011 1:43 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες τις μανουλες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια. ααχχχχχχχχ σαν σημερα εγινα μανουλααααα... περιττο να σας πω οτι ακομα δν το εχω συνηδητοποιησει
mama katerina έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:γεια σε ολες !!κατερινα μπραβο στον παππουλη !! τετοιοι ερωτες ειναι παντοτινοι !!!! περαστικα στην γιαγια σου !
ευχαριστω Βαρβαρα μου! ναι ρε παιδια τρελαθηκα της τραγουδαγε κι εκεινη τον κοιταγε στα ματια τη χαιδευε στα μαλλια και της ελεγε να γινει καλα να πανε εκδρομη και να χορεψουνε και ολη αυτην την ωρα δεν σταματαγε να της κραταει το χερι! τα γεροντακια μου τα καλα μωρε κρυβουνε μια παιδικη ψυχουλαthequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια. ααχχχχχχχχ σαν σημερα εγινα μανουλααααα... περιττο να σας πω οτι ακομα δν το εχω συνηδητοποιησει
να τον χαιροσαστε Μαρακι να ειναι υγιης και τυχερος στη ζωη του!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
tatijana έγραψε:Εγω αύριο έχω αλλαγή μαλλιών.τελικά έκανα μεγάλη μαμακια που τα σκουρινα.....θα τα ξανακανω ξανθα....άντε μανα τα ιδιαααααα...χαχαχα.......
elena25 έγραψε:Είστε όλες γαϊδούρες! Δε σας ξαναμιλάω!
thequeen86 έγραψε:tatijana έγραψε:Εγω αύριο έχω αλλαγή μαλλιών.τελικά έκανα μεγάλη μαμακια που τα σκουρινα.....θα τα ξανακανω ξανθα....άντε μανα τα ιδιαααααα...χαχαχα.......
κανονησε μαρη μουρλη να μεινεις καραφλη. εγω θελω να τα αλλαξω κ δν ξερω τι να κανω.ξανθο? κοκκινα ? η παλι ανταυγιες? θελω να κανω μια αλλαγη μεγαλη!!!!!!!
thequeen86 έγραψε:elena25 έγραψε:Είστε όλες γαϊδούρες! Δε σας ξαναμιλάω!
γιατι καλε τι σου καναμε????
elena25 έγραψε:Μμμμ... τώρα τι να το κάνω;;; Από χθες είμαι μια πρωταγωνίστρια αλλά καμία δε με συγχάρηκε!
NAI k ειμαι χαλιαααα εκανα υπεριχω καρδιας του μωρου κ μου βρηκαν στενωση πνευμονικης κ μου ειπαν αν δεν αλλαξει μεχρι να γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη μολις γεννησω θα το πανε στο ωνασειο για την επεμβαση!! αλλα θα δουμε στης 17 γενναρη θα μας ξαναδεις η παιδοκαρδιολογως κ αν δεν εχει αλλαξει αχ παναγια μου ειμαι σε αναμενα καρβουναααα δεν μπορω.....προσπαθω να ειμαι οκ για το μωρο μου κ χαρουμενη οσο μπορω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου οπως μου λενε...ΦΟΒΑΜΑΙΙΙNena έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
Γιατι Μαρινακι, εγινε τιποτα??
marinaki <3 <3 έγραψε:NAI k ειμαι χαλιαααα εκανα υπεριχω καρδιας του μωρου κ μου βρηκαν στενωση πνευμονικης κ μου ειπαν αν δεν αλλαξει μεχρι να γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη μολις γεννησω θα το πανε στο ωνασειο για την επεμβαση!! αλλα θα δουμε στης 17 γενναρη θα μας ξαναδεις η παιδοκαρδιολογως κ αν δεν εχει αλλαξει αχ παναγια μου ειμαι σε αναμενα καρβουναααα δεν μπορω.....προσπαθω να ειμαι οκ για το μωρο μου κ χαρουμενη οσο μπορω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου οπως μου λενε...ΦΟΒΑΜΑΙΙΙNena έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
δεν ξερω μου ανεφερε για αμνιοπαρακεντηση την αλλη βδομαδα που θα παω στην γιατρο μου θα δουμε ,αυτο τι ειναι για ποιο λογω θα την κανωLilliput έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:NAI k ειμαι χαλιαααα εκανα υπεριχω καρδιας του μωρου κ μου βρηκαν στενωση πνευμονικης κ μου ειπαν αν δεν αλλαξει μεχρι να γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη μολις γεννησω θα το πανε στο ωνασειο για την επεμβαση!! αλλα θα δουμε στης 17 γενναρη θα μας ξαναδεις η παιδοκαρδιολογως κ αν δεν εχει αλλαξει αχ παναγια μου ειμαι σε αναμενα καρβουναααα δεν μπορω.....προσπαθω να ειμαι οκ για το μωρο μου κ χαρουμενη οσο μπορω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου οπως μου λενε...ΦΟΒΑΜΑΙΙΙNena έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
θα κάνεις έλεγχο καρυότυπου με αμνιοπαρακέντηση φαντάζομαι,ε?
marinaki <3 <3 έγραψε:δεν ξερω μου ανεφερε για αμνιοπαρακεντηση την αλλη βδομαδα που θα παω στην γιατρο μου θα δουμε ,αυτο τι ειναι για ποιο λογω θα την κανωLilliput έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:NAI k ειμαι χαλιαααα εκανα υπεριχω καρδιας του μωρου κ μου βρηκαν στενωση πνευμονικης κ μου ειπαν αν δεν αλλαξει μεχρι να γεννηθει θα χρειαστει μπαλονακη μολις γεννησω θα το πανε στο ωνασειο για την επεμβαση!! αλλα θα δουμε στης 17 γενναρη θα μας ξαναδεις η παιδοκαρδιολογως κ αν δεν εχει αλλαξει αχ παναγια μου ειμαι σε αναμενα καρβουναααα δεν μπορω.....προσπαθω να ειμαι οκ για το μωρο μου κ χαρουμενη οσο μπορω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου οπως μου λενε...ΦΟΒΑΜΑΙΙΙNena έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
θα κάνεις έλεγχο καρυότυπου με αμνιοπαρακέντηση φαντάζομαι,ε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης