Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...
"Κρεμμυδακι βραστο αμα υπαρχει προσωπο - ωμο αμα δεν υπαρχει.. σε κοβω να μην υπαρχει! ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥ, δε πειραζει, θα σου βαλω και σως για να γλιστραει!"

Μεχρι και ο Αλεξ μου λεει
"δεν θα μου βαλεις σως για να γλιστραει???"

Ελενα, διαβαστερο μου κοριτσι, αληθεια πώς ξεκινησε καλε η ολη φαση? Γιατι δεν θυμαμαι??? Το αβαταρ σου ομως ειναι εξαιρετικο!

Τατιανα, θα πας στα πιπέρια το Σεπτεμβρη???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Νατ, οχι άλλο λαστ κρισμας, πλιιιιιιιιιιιιιιιζ. Razz Razz Δε με λες, μετα τα χριστουγεννα θα γραφεις "365 μερες για τα επομενα χριστουγεννα"?

Κουκιδα, μπουμπουκι σε πηρεεεεεε... Τα καλυτερα σου χρονια σου εφαγεεεεε....

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!τι κανετε???Βιβιανακι με το καλο!αντε και τα Χριστουγεννα σπιτακι σας ολοι μαζι!!!!Τατιανουλα με γεια το μαλλακι!!!!Κουκι να τα χιλιασετε!!!!και εμεις εχουμε επετειο την παραμονη Χριστουγεννων!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:...
"Κρεμμυδακι βραστο αμα υπαρχει προσωπο - ωμο αμα δεν υπαρχει.. σε κοβω να μην υπαρχει! ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥ, δε πειραζει, θα σου βαλω και σως για να γλιστραει!"

Ελενα, διαβαστερο μου κοριτσι, αληθεια πώς ξεκινησε καλε η ολη φαση? Γιατι δεν θυμαμαι??? Το αβαταρ σου ομως ειναι εξαιρετικο!

Τατιανα, θα πας στα πιπέρια το Σεπτεμβρη???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Νατ, οχι άλλο λαστ κρισμας, πλιιιιιιιιιιιιιιιζ. Razz Razz Δε με λες, μετα τα χριστουγεννα θα γραφεις "365 μερες για τα επομενα χριστουγεννα"?

Εννοειται Νενακιιιιι...Και με φορειο θα παω αμα λαχει...

Κοριτσια απο Αθηνα,το πιο νοστιμο βρωμικο το τρωω στην πλατεια μαβιλης,μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αχαχαχαχαχαχαχα! Ρε τον Άλεξ! Θέλω να το γνωρίσω αυτό το παιδί! Και αν κάνω κόρη να μου το δώσετε για γαμπρό!

Νένα!!! Εσύ, ο φωτεινός παντογνώστης και δεν ξέρεις; Ντροπή! Απαιτώ να μου δώσεις τον τίτλο σου! Δεν τον αξίζεις!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τελειο το βιντεακι-πρωτη φορα το βλεπω-γελασα πολυ!! Laughing Very Happy Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 328109 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 328109 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 654316 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 654316

κουκιδα μου, χρονια σας πολλα κ παντα ευτυχισμενοι!!
τατιανα μου με γεια το μαλλι, πιο σουπερ απο το καστανο σιγουρα!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Razz Razz Razz Razz !Γ@#$^*&(*&%το!!!Μου έδωσες ιδέα Razz Razz Razz !!!!!

[b]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει κι εγω να αλλαξω αβαταρ? scratch

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΡΕ ΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΤΙ ΕΙΠΕΣ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΑΤΕ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ.STAY COOL GIRLS!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?ΜΜΜΜΜΜΜ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:πρεπει κι εγω να αλλαξω αβαταρ? scratch

Θα έπρεπε να είχες αλλάξει ήδη my dear!

cassiani

cassiani
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!Ποια θα έρθει να μου φτιάξει ένα κεικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατί ενώ θέλω να το φάω βαριέμαι να το φτιάξω? pig pig pig Ε?Ε? Ποια θα κάνει το καλό? scratch

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:

Γειά σου Κατερίνα!!ΚΑι εγώ καλά είμαι Razz Razz Razz Razz !!!

Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!!Ποια θα έρθει να μου φτιάξει ένα κεικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατί ενώ θέλω να το φάω βαριέμαι να το φτιάξω? pig pig pig Ε?Ε? Ποια θα κάνει το καλό? scratch

εγωωωωω σπεσιαλιτε μου τα κεικ!
Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472 Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16  - Σελίδα 33 417472

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΡΕ ΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΤΙ ΕΙΠΕΣ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΑΤΕ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ.STAY COOL GIRLS!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?ΜΜΜΜΜΜΜ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.

μπεμπινι μηπως να χαλαρωσεις λιγο?οποιο προβλημα εχεις με οποιονδηποτε στειλε προσωπικο!!σταματα να συνεχιζεις οποια αντιπαραθεση!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια

βιβιαν με το καλό!

κουκίδα να ζήσετε...μαζί για πάντα!!

τάτι με γεια το καινούριο μαλλί..!!

λοιπόν τατιάνα χτες το απόγευμα 6,30 με 7 ..περιπου ...στο ΄΄κόσμος΄΄ στο H&M είδα μία που σου έμοιαζε πολύ!!!..αδυνατούλα..με σκούφο..γαλάζια μάτια ..στενό παντελόνι και κράταγε κάτι παπουτσάκια αν δεν κάνω λάθος...αλλά δεν μίλησα γιατί λέω θα με πάρουν για τρελή άμα δεν είναι...
βρε μήπως και ήσουν εκεί???οεο??

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην ασχολείστε βρε κορίτσια. Αυτό θέλει. Μη δίνετε σημασία.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας ευθυμήσουμε λίγο! Ας μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων!

cassiani

cassiani
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!!Ποια θα έρθει να μου φτιάξει ένα κεικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατί ενώ θέλω να το φάω βαριέμαι να το φτιάξω? pig pig pig Ε?Ε? Ποια θα κάνει το καλό? scratch

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άντε ντε κουνήσου.Ακόμα εκεί είσαι?Σοκολατένιο το θέλω και απο έξω λιωμένη κουβερτούρα.Αχ που είναι αυτές οι υπέροχες μέρες μετά την γέννα που μου έφτιαχνε ο κουμπάρος μου δύο δύο τα κεικ και απο την πολύ σοκολάτα το παιδί έπινε MILKO
?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Άντε ντε κουνήσου.Ακόμα εκεί είσαι?Σοκολατένιο το θέλω και απο έξω λιωμένη κουβερτούρα.Αχ που είναι αυτές οι υπέροχες μέρες μετά την γέννα που μου έφτιαχνε ο κουμπάρος μου δύο δύο τα κεικ και απο την πολύ σοκολάτα το παιδί έπινε MILKO
?

χμμμ μαλιστα! κεικ θελεις τωρα το θελεις! να στο φτιαξω Κασση μου!!!! μηπως εχεις να μας πεις τιποτα??? Razz

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:καλημερα κοριτσια για εσας δηλαδη γιατι για εμενα δεν το νομιζω. απο την Παρασκευη φαγωνομαστε με τον άντρα μου, με αποκορυφωμα την χθεσινη μερα. με κανει και νιωθω τοσο άχρηστη ως μανα, που ειλικρινα πιστευω οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει. με εκανε εχθες να κλαιω μπροστσα στην κορη μου και στον γιο μου δηλαδη, αλλα επειδη ειναι μικρος λεω δεν εχει την ιδια επιρροη σε αυτον. τωρα γιατι σας τα λεω αυτα ? γιατι θελω να τα βγαλω απο μεσα μου και να μου πειτε αντικειμενικα την νγωωμη σας.το πρωι εχθες περασαμε πολυ ωραια, εδωσε παρασταση η κορη μου. μετα πηγσμε στο συνταγμα ειχε καποιες εκδηλωσεις με την ντορα. ο άντρας μου εχει κολλημα με το να φωναζει συνεχεια στην κορη μου , οταν κλαιει ογιος μας. λες και φταιει παντα εκεινη για οτι του συμβαινει. αφου φυγαμε απο το Συνταγμα με καλη διαθεση παω να ψωνισω κατι και ακουω τα ουρλιαχτα του άντρα μου , οτι πειραξε η μεγαλη τον μικρο και τον έκανε να κλαιει, περριτο να σας πω ότι ολη η ερμου εμας κοιταζε , ρομπα ξεκουμπωτη. παμε λοιπον να φαμε επιτελους, εντωμεταξυ ο στεφανος να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη να μην θελει χερι , να θελει να πηγαινει μονος του .εντωμεταξυ φοβομουνα μηπως τον χασω μεσα σε τοσο κοσμο. μου ετυχε και ένα παρατραγουδο παω να πιω την μπυρα μου και σπαει τομ ποτηρι και γινομαι λουτσα, μονο σε εμενα τυχαινουν τα κουλα. τελος πανωτων το απογευμα πηγσ να ασχπληθω με την Αβον στον υπολογιστη, αρχιοσε ο άντρας μου. ακομα δεν ξυπνησε και εκει πας...αυτες ειναι οι προτεραιοτητες σου.... με τρελανε. τελος παντων το κλεινω παμε σε μια δουλεια που ειχαμε. αφου γυριζουμε το βραδυ 10 και μησι απο ολη την ημερα που ειμασταν σχεδον εξω. παω να αλλαξω λεω στην κορη μου να τελιωσει τα λιγα μαθηματα που ειχε αφησει απον την προηγουμενη μερα, και πηγα να λουστω. ειχα στο μυαλο μου οταν τελειωσω να κανω τον μικρομ μπανιο. βγαινω απο το μαπνιο και λεω αχ ηθελα να σε κανω μπανιο, αλλα εκεινη την στγμη ετρωγε το γιοουρτι του. λεω στον άντρα μου θα τον κανεις εσυ ? και πηγα στον υπολογιστη να χαλαρωσω απο ολη την ημερα. ε αρχισε τα ιδια να λεει οτι τα παιδια μου δεν ειναι προτεραιοτητα. οτι ολη την εβδομαδα με το ιντερνετ ασχολουμε. και του λεω βλεπεις το σπιτι να ειναι βρωμικο ? μονο του γινεται ? θελω να χαλαρωσω στον υπολογιστη εγκλημα ειναι ??????
OLOI IDIOI EINAI EINAI NINA(OI PERISSOTEROI)και εμενα ο δικος μου τα ιδια λεει,ξεχναει οταν αυτος καθοταν με τις ωρες στον υπολογιστη.ο δικος μου παλι νομιζει οτι επιδη δεν δουλευω ολη μερα καθομαι και δεν κανω τιποτα.του λεω να κατσει μια μερα στο σπιτι με τα παιδια και να κανει οτι κανω και εγω και θα ειναι κουρασμενος για μια βδομαδα.εγω πλεον δεν δινω σημασια.

μπεμπινι 1 έγραψε:GOOD MORNING VIETNAM.ΧΘΕΣ ΔΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΜΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΜ ΙΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ!Η ΝΕΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ.ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΩΠΑ ΒΡΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ"ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΛΙΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ
κοπελια γιατι το συναχιζεις και μαλιστα σε ενα θεμα που μπαινουν οι περισσοτερες για να περασουν καλα?εχεις καποιο σκοπο?και με αυτο που κανεις ποιος χαλαει την φημη του φορουμ?ε?ποιοις?

elena25 έγραψε:Βίβιαν με το καλό!!!

Αλικάκι σε ευχαριστώ για τα congratulations!

Νένα. σε μισώ! Ήθελα εγώ να το βάλω αυτό το άβαταρ! Με πρόλαβες! Θα βάλω άλλο όμως... χεχεχε

Νίνα, υπομονή! Βάλε και καμία φωνή στον άντρα σου να στρώσει!

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες!
καλα,το ποσο γελασα με το αβαταρ σου δεν λαγεται.διαβασμενη,ε διαβασμενη!!
tatijana έγραψε:Εγινα ξανθουλαααα..Παλι.
μεγεια.μεγεια.

μπεμπινι 1 έγραψε:ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΡΕ ΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΤΙ ΕΙΠΕΣ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΑΤΕ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ.STAY COOL GIRLS!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?ΜΜΜΜΜΜΜ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.
αβαταρ λεγεται οχι τικερακι!

cassiani

cassiani
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:

?

χμμμ μαλιστα! κεικ θελεις τωρα το θελεις! να στο φτιαξω Κασση μου!!!! μηπως εχεις να μας πεις τιποτα??? Razz

Ναι έχω!!!!!!!Απο σήμερα ξεκινάω τις προσπάθειες μου για αυτό το μήνα.Ελπίζω τον επόμενο να έχω λιγούρες για πιο σημαντικό λόγω και όχι λόγω τις γουρουνιάς μου. Wink

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:

?

Ναι έχω!!!!!!!Απο σήμερα ξεκινάω τις προσπάθειες μου για αυτό το μήνα.Ελπίζω τον επόμενο να έχω λιγούρες για πιο σημαντικό λόγω και όχι λόγω τις γουρουνιάς μου. Wink

Τελειαααααα! χωρις πλακα φτιαχνω κεικ και στο φερνω στο mall οποτε θες Smile

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
elena25 έγραψε:Βίβιαν με το καλό!!!

Αλικάκι σε ευχαριστώ για τα congratulations!

Νένα. σε μισώ! Ήθελα εγώ να το βάλω αυτό το άβαταρ! Με πρόλαβες! Θα βάλω άλλο όμως... χεχεχε

Νίνα, υπομονή! Βάλε και καμία φωνή στον άντρα σου να στρώσει!

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες!
καλα,το ποσο γελασα με το αβαταρ σου δεν λαγεται.διαβασμενη,ε διαβασμενη!!

Χαχαχαχα! Πάντως είναι από τις πιο κολακευτικές προσβολές που μου έχουν κάνει! Χαχαχαχα!

Κασσιανή, εύχομαι τον επόμενο μήνα να μας πεις ευχάριστα!

cassiani

cassiani
Τελειαααααα! χωρις πλακα φτιαχνω κεικ και στο φερνω στο mall οποτε θες Smile [/quote]

Ελπίζω με την καινούργια χρονιά να τα πούμε και να φάμε και το κεικ μην ξεχνιόμαστε.Και εγώ θα σε κεράσω ωραιότατο καφέ για τα ευχάριστα...λέμε τώρα .Μπάς και μας ακούσει ο Θεούλης μέρες που είναι και κάνει το θαυμα του. santa Rolling Eyes

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:Τελειαααααα! χωρις πλακα φτιαχνω κεικ και στο φερνω στο mall οποτε θες Smile

Ελπίζω με την καινούργια χρονιά να τα πούμε και να φάμε και το κεικ μην ξεχνιόμαστε.Και εγώ θα σε κεράσω ωραιότατο καφέ για τα ευχάριστα...λέμε τώρα .Μπάς και μας ακούσει ο Θεούλης μέρες που είναι και κάνει το θαυμα του. santa Rolling Eyes[/quote]

ναι κι εγω το σκεφτομουνα για αυτον τον καφε!!!! στο ευχομαι Κασσιανη μου!
ο Δεκεμβρης κοριτσια ειναι ο γονιμοτερος μηνας λενε!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανα θα πας στους Πεπερς? Θελω! Μακαρι να μπορεσω!

Κουκιιιι!Σου στελνω σαμπανια για επετειο απο εδω διοτι κανονικα δεν υπαρχει φραγκο να στη στειλω Laughing Laughing

Πειτε μια απλη συνταγη για κεικ,πολυ απλη ,πιο απλη δεν παει.Αναθεμα αν πετυχα ποτε να φτιαξω κεικ,η δεν θα φουσκωνει,η θα ειναι σαν σουπα...δεν μου καθεται ρε γμτ και αρεσουν στον μικρο πολυ.Πειτε βρε μια ευκολη,καντε ενα ψυχικο στην αχρηστη. Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις