951 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Τρι Δεκ 20, 2011 2:31 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
να σαι καλα κουκιδα...σωτηρια αντε κ βουρ για το 2ο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thequeen86 έγραψε:να σαι καλα κουκιδα...σωτηρια αντε κ βουρ για το 2ο!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσια υγεια να εχουμε και καλες γιορτες!
μαρακι να χαιρεσε και το αντρακι!
καλε ποιο 2ο? μετα απο 6 μηνες και βλεπουμε γεννησα με καισαρικη δυστηχως..
mamamatina έγραψε:Καλημέρα,μανούλες! Χιονατούλα να σου ζήσει το μπεμπίνι!!!!!!! Καλά αναθρέματα και καλή λοχεία να έχεις! Μαράκι, να σου ζήσει ο γιόκαε σου! Σαν τα ψηλά βουνά να τον καμαρώσεις! Γράφω και ακούω την μικρή να κλαίει πάλι...
mamamatina έγραψε:Αυτές τις μέρες ήμουν χαμένη από το forum μας γιατί είμαι και στην κυριολεξία χαμένη!!! Εμπαινα λίγο τα ξημερώματα να σας διαβάσω μόνο. Δεν αντέχω όμως να μην μιλάω...
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια μου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι πάλι έγκυος!!!!! Εχω κάνει ένα τεστ θετικό και πάω 5 η ώρα στο Έλενα στο γιατρό μου γιατί τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Μόνο δύο κύκλους είχα μετά από την στιγμή που πρόσθεσα τις στερεές τροφές! Θα μπω το βράδυ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά γι αυτό όλες αυτές τις μέρες είμαι έτσι. Αρχικά είχα την καθυστέρηση και τα νεύρα μου χάλια και τώρα το τέστ. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα όταν πας για τέταρτη καισαρική!
tattooed_snowhite έγραψε:νασαι καλα Ματινακι να χαιρεσαι την οικογενεια!
Μαρια πιο πολυ ψυχολογικο μανικι και οχι σωματικο, θα γραψω και την ιστορια σε καποια φαση να τη διαβασετε
ενα θα σας πω δεν επιασε η επισκληριδιος και τα ενιωσα ολα
τελος καλο ολα καλα ο πονος ηταν το λιγοτερο, ειχαμε αλλες αγωνιες
αν θα εκανα 2ο? με τα χιλια! και 3ο !
florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Αυτές τις μέρες ήμουν χαμένη από το forum μας γιατί είμαι και στην κυριολεξία χαμένη!!! Εμπαινα λίγο τα ξημερώματα να σας διαβάσω μόνο. Δεν αντέχω όμως να μην μιλάω...
γεια σου Ματινάκι!
γιατί χαμένη κορίτσι; λόγω τέκνων;
αν είναι αυτό, καλά κουράγια
mamamatina έγραψε:florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Αυτές τις μέρες ήμουν χαμένη από το forum μας γιατί είμαι και στην κυριολεξία χαμένη!!! Εμπαινα λίγο τα ξημερώματα να σας διαβάσω μόνο. Δεν αντέχω όμως να μην μιλάω...
γεια σου Ματινάκι!
γιατί χαμένη κορίτσι; λόγω τέκνων;
αν είναι αυτό, καλά κουράγια
Φλωρούκο, γειά! Λόγω τέκνων και λόγω των παραπάνω! Φαντάζομαι την ζωή μου σε λίγο καιρό... Η μικρή είναι ακόμη 8 μηνών, την θηλάζω και θέλει φροντίδα όπως και τα άλλα δύο... Θα τρελαθώ...
tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχα οχι κουνελα ενταξει... θα δουμε
οντως ειναι αλλιως, και αφου τα ενιωσα ολα -μα ολα- ομως, μου βαλαν ολικη ναρκωση στο καπακι.
αλλα οταν ειδα την μινιατουρα μου τα ξεχασα ολα \
Ματινακι λες να φερει δωρακι ο αγιος Βασιλης?
thequeen86 έγραψε:και ιδου οι φωτο απο τα γεννεθλιακια μας!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mamamatina έγραψε:Ζεσταίνω και το φαί της μικρής ταυτόχρονα. Ρε κορίτσια από μέρες ήθελα να σας μιλήσω αλλά μία τα μικρά μια ο άντρας μου που δεν ξεκόλλαγε από τον υπολογιστή...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση.
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια μου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είμαι πάλι έγκυος!!!!! Εχω κάνει ένα τεστ θετικό και πάω 5 η ώρα στο Έλενα στο γιατρό μου γιατί τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Μόνο δύο κύκλους είχα μετά από την στιγμή που πρόσθεσα τις στερεές τροφές! Θα μπω το βράδυ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά γι αυτό όλες αυτές τις μέρες είμαι έτσι. Αρχικά είχα την καθυστέρηση και τα νεύρα μου χάλια και τώρα το τέστ. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα όταν πας για τέταρτη καισαρική!
thequeen86 έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:παοκαρα στο μενιδι???
ω ρε μπραααααβο!!!!!!!!!
να σας ζησει ο σωτηρακης, να τον χαιρεστε!!
καλημερα μανουλες!!
χαχαχαχα ναι ειναι ο αντρας μου απο μικρος χωρις να εχει σχεση με θεσσαλονικη.απλα γουσταρει τον παοκ κ την τρελα του.κ μαλλον κατα ποδας κ ο μικρος θα παει.
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσια υγεια να εχουμε και καλες γιορτες!
μαρακι να χαιρεσε και το αντρακι!
καλε ποιο 2ο? μετα απο 6 μηνες και βλεπουμε γεννησα με καισαρικη δυστηχως..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης