26 Απ: καλώς σας βρήκα!! Δευ Δεκ 19, 2011 10:27 pm
zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια κι εγω καινουρια ειμαι και εχω ενα κοριτσακι 6 μηνων.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
mwraki έγραψε:καλως σας βρηκα ειμαι καινουρια στο φορουμ!!
εμενα με λενε αντωνια ...τονια με φωναζουν.. ειμαι προσφατα αρραβωνιασμενη και προσπαθουμε να κανουμε παιδακι!!!! αλλα ακομα...
bizouka έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα,καινούργια στην παρεα σας .Εχώ μια κόρη 13 χρονων και δυστυχως 3 παλλινδρομες κυησεις οποτε δεν καταφερα να γινω για δευτερη φορα μανούλα. Αλλωστε μετα την τριτη παλλινδρομη χώρισα κιολας.Οποτε ειμαι μια μαμα μονη με κόρη στην εφηβεια ...
ελπιζω να τα λέμε συχνα
zouzou11 έγραψε:καλημερα κοριτσια κι εγω καινουρια ειμαι και εχω ενα κοριτσακι 6 μηνων.
zouzou11 έγραψε:ευχαριστω αλικακι να εισαι καλα.κι εσενα τα δικα σου.
αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:ευχαριστω αλικακι να εισαι καλα.κι εσενα τα δικα σου.
Σ'ευχαριστώ κι εγώ!!!!Ένα έχω..!!!
zouzou11 έγραψε:αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:ευχαριστω αλικακι να εισαι καλα.κι εσενα τα δικα σου.
σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετη.να σου ζησει λοιπον το παιδακι σου και να ειναι καλοτυχο στη ζωη του.κοριτσακι η αγορακι?ποσο ειναι?
γιατι οχι?αν το θες βεβαια μακαρι να βγει αληθηνη.η ευχες τωρα τα χριστουγεννα νομιζω πως πραγματοποιουνται.αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:ευχαριστω αλικακι να εισαι καλα.κι εσενα τα δικα σου.
σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετη.να σου ζησει λοιπον το παιδακι σου και να ειναι καλοτυχο στη ζωη του.κοριτσακι η αγορακι?ποσο ειναι?
Αγοράκι,18 μηνών.Σ'ευχαριστώ και για την αρχική ευχή...μήπως είναι σημαδιακή???Θα δείξει..χιχιχιχ!!!!!
zouzou11 έγραψε:αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:αλικακι έγραψε:zouzou11 έγραψε:ευχαριστω αλικακι να εισαι καλα.κι εσενα τα δικα σου.
Αγοράκι,18 μηνών.Σ'ευχαριστώ και για την αρχική ευχή...μήπως είναι σημαδιακή???Θα δείξει..χιχιχιχ!!!!!
γιατι οχι?αν το θες βεβαια μακαρι να βγει αληθηνη.η ευχες τωρα τα χριστουγεννα νομιζω πως πραγματοποιουνται.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης