726 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 Πεμ Μαρ 01, 2012 2:38 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Vre Korinaki m ma p eisouna esu simera agapi???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Vre Korinaki m ma p eisouna esu simera agapi???
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα!!!Καλό μήνα! Μ'εβαλα κιεγω φωτο!!! Τι ωραίος μήνας ο Μάρτιος, αντε να ζεστάνει και λίγο. Βάλατε οι μανούλες μάρτη στα παιδάκια σας; (να μην τα κάψει ο ήλιος, χιχι)
MARIA TR έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!! Ευτυχώς προφίλ δεν φαίνετε η κάθετη μαλλιαρή γραμμή.
Να σας πω κάτι να γελάσετε;
Τον άλλο μήνα θα κάνω τον υπέρηχο β επιπέδου, πήρα τηλ στο νοσοκομείο να τον κάνω εκεί για πιο οικονομικά. Το επόμενο ραντεβού είναι τέλη Ιουλίου!!??
danik έγραψε:MARIA TR έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!! Ευτυχώς προφίλ δεν φαίνετε η κάθετη μαλλιαρή γραμμή.
Να σας πω κάτι να γελάσετε;
Τον άλλο μήνα θα κάνω τον υπέρηχο β επιπέδου, πήρα τηλ στο νοσοκομείο να τον κάνω εκεί για πιο οικονομικά. Το επόμενο ραντεβού είναι τέλη Ιουλίου!!??
φτου φτου τελεια η κοιλιτσα!!!ποσες εβδομαδες εισαι???εγω εκλεισα την προηγουμενη εβδομαδα β επιπεδου στο ελενας για τελη απριλη!!!και πλεον αν εχεις ασφαλεια ειναι τελειως δωρεαν!!
Χαχα, δεν πειράζει!!! Είμαι στην 18η εβδομάδα. Στο παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη μου είπαν τέλη Ιουλίου, στο Ιπποκράτειο έκλεισα για 11 Απριλίου, θα με δει μαιευτήρας του νοσοκομείου και μετά θα μου κλείσει ραντεβού για β επιπέδου. Στο Κιλκίς δεν σήκωναν το τηλέφωνο, αύριο πάλι.danik έγραψε:
ουπς τωρα ειδα οτι εισαι στο κιλκις!!
MARIA TR έγραψε:Χαχα, δεν πειράζει!!! Είμαι στην 18η εβδομάδα. Στο παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη μου είπαν τέλη Ιουλίου, στο Ιπποκράτειο έκλεισα για 11 Απριλίου, θα με δει μαιευτήρας του νοσοκομείου και μετά θα μου κλείσει ραντεβού για β επιπέδου. Στο Κιλκίς δεν σήκωναν το τηλέφωνο, αύριο πάλι.danik έγραψε:
ουπς τωρα ειδα οτι εισαι στο κιλκις!!
Μακάρι να γλυτώσω τα λεφτά γιατί στον ιδιώτη είναι 150 ευρώ.
NantiaN έγραψε:Καλησπερα!!!!!Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!
bettouna με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!!
desT περιμενουμε νεα σου!!!!Θα τρελαθεις, θα δεις το μικρουλι σου πιο πολυ απο καθε υπερηχο!!!!!
MARIA TR Καλε τι ομορφη κοιλια ειναι αυτη;;;;φτου φτου φτου!!!
Αυτες οι ορμονες μας εχουν τρελανει ..το κλαμα με την ταινια οκ, αλλα απο διαφημηση.....??????Μονο εγω.....
bettoulina έγραψε:χαχαχα μια απ τα ιδια και με εμενα........Αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο!!!!!!!!!!!!!!!!NantiaN έγραψε:Καλησπερα!!!!!Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!
bettouna με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!!!!
desT περιμενουμε νεα σου!!!!Θα τρελαθεις, θα δεις το μικρουλι σου πιο πολυ απο καθε υπερηχο!!!!!
MARIA TR Καλε τι ομορφη κοιλια ειναι αυτη;;;;φτου φτου φτου!!!
Αυτες οι ορμονες μας εχουν τρελανει ..το κλαμα με την ταινια οκ, αλλα απο διαφημηση.....??????Μονο εγω.....
euxaraistw poli!!!
axaxaxaxaa...emena o antras mou ,mou leei oti apo tote pou me gnvrise eimai eggyos....polles aormones apo panta(neyra,klamata.idiotropies..)..exei sinithisei!!!
Έκλεισα για την γ και εγώ, οι άλλες είχαν πιο αργά ραντεβού. Θα ξαναπάρω όμως μήπως και υπάρξει καμια ακύρωση για νωρίτερα.bettoulina έγραψε:
omorfi h koilitsa sou!!!
pes mou se parakalw se pia akaliniki sto ippokrateio ekleises rntv?? egw pira ato 154 kai psilodiskoleutika..ekleisa stin Γ gynaikologiki agaia 7 martiou gaia eksetasi....a.alla ekleisa swsta?
Καλησπέρα! Δεν πειράζει, είναι ευχάριστη αναμονή...κοιτάς τα ροζ και τα μπλε και αναρρωτιέσαι...vasiliapap07 έγραψε:koritsia kalispera, meta apo mia gastrenteritida kai tin volta sto nosokomeio gia oro, ola pane kala!!! pleon sto 2o trimino alla akoma den eidame to fullo... ligi upomoni akomi!!!
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα! Δεν πειράζει, είναι ευχάριστη αναμονή...κοιτάς τα ροζ και τα μπλε και αναρρωτιέσαι...vasiliapap07 έγραψε:koritsia kalispera, meta apo mia gastrenteritida kai tin volta sto nosokomeio gia oro, ola pane kala!!! pleon sto 2o trimino alla akoma den eidame to fullo... ligi upomoni akomi!!!
Περαστικα!!!! Ειναι λιγο ταλαιπωρια η γαστρεντεριτιδα αλλα ολα περνανε...Οσο για τα μπλε και εμενα με τραβουσαν και επεσα μεσα μαλλον δλδ...Υπομονη οπου να ναι θα φανει, λιγο εμεινε!!!!!vasiliapap07 έγραψε:MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα! Δεν πειράζει, είναι ευχάριστη αναμονή...κοιτάς τα ροζ και τα μπλε και αναρρωτιέσαι...vasiliapap07 έγραψε:koritsia kalispera, meta apo mia gastrenteritida kai tin volta sto nosokomeio gia oro, ola pane kala!!! pleon sto 2o trimino alla akoma den eidame to fullo... ligi upomoni akomi!!!
ontws ... alla na pw tin alitheia me travaei to mpleeeeeeeeeeeeeeee!!!
na tin i mikri me to xeri sto stoma!!danik έγραψε: καλημερα κοριτσια!!τελικα εχω μια πολυ ζωηρη κορη!!ο γιατρος επιμενει να μην το ανακοινωσουμε αλλα δεν κρατιεμαι ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!φαινοταν οταν εβαζε το χερι της στο στομα!!!
η πεθερα ειπε και την γνωστη ατακα: ε δεν πειραζει, ολα καλα ειναι τι αγορι τι κοριτσι!!!
joannoua3 έγραψε:joannoua3 έγραψε:joannoua3 έγραψε:joannoua3 έγραψε:joannoua3 έγραψε: Joannoua 1/8/2012 Koritsaki...
MariaTr 5/8/2012
Toutounaki 5/8/2012 Koritsaki...
Korina25 9/8/2012 ?
Fay84 12/8/2012 Agoraki...
Stardust 12/8/2012 Agoraki...
Xrisa1979 13/8/2012 ?
Bettoulina 13/8/212 ?
NantiaN 20/8/2012
Morakia 20/8/2012 ?
Danik 23/8/2012 koritsaki
Veny 24/8/2012 ?
Basiliki 24/8/2012
Vasiliapap07 25/8/2012
Sotiria-gianitsa 26/8/2012 Koritsaki...
Kkkk 31/8/2012 ?
Demmy5_k 6/9/2012 ?
Dest 12/9/2012 ?
Georgiav ???
Koritsares m sas parakalw gemiste ta kena...
Ki an exw ksexasei kamia sas sugnwmi,,,
valte to onomataki sas k imerominia p.i.t...
K oses kseroun to fulo t paidiou...
Euxaristw poli...
MariaTr m evala ton GIOKKA s stin lista mas...
Me to kalo agapoulla m...
teleia!!! me to kalo i aneraidoula sou!!!danik έγραψε: καλημερα κοριτσια!!τελικα εχω μια πολυ ζωηρη κορη!!ο γιατρος επιμενει να μην το ανακοινωσουμε αλλα δεν κρατιεμαι ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!φαινοταν οταν εβαζε το χερι της στο στομα!!!
η πεθερα ειπε και την γνωστη ατακα: ε δεν πειραζει, ολα καλα ειναι τι αγορι τι κοριτσι!!!
Με το καλο η κορη!!!!!!!!Καλοτυχη να ειναι!!!!!!danik έγραψε: καλημερα κοριτσια!!τελικα εχω μια πολυ ζωηρη κορη!!ο γιατρος επιμενει να μην το ανακοινωσουμε αλλα δεν κρατιεμαι ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!φαινοταν οταν εβαζε το χερι της στο στομα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης