776 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 Δευ Μαρ 05, 2012 1:52 am
demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μένα . Περαστικά σας Ιωάννα μου, μακάρι να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Joannoua 1/8/2012 Koritsaki... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
MariaTr 5/8/2012
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Toutounaki 5/8/2012 Koritsaki... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Korina25 9/8/2012 Agoraki
Fay84 12/8/2012 Agoraki...
Stardust 12/8/2012 Agoraki...
Xrisa1979 13/8/2012 ?
Bettoulina 13/8/212 Koritsaki
NantiaN 20/8/2012 Αγορακι
Morakia 20/8/2012 ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Danik 23/8/2012 koritsaki [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Veny 24/8/2012 agoraki
Basiliki 24/8/2012
Vasiliapap07 25/8/2012
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Sotiria-gianitsa 26/8/2012 Koritsaki[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kkkk 31/8/2012 ?
Aristina 3/9/2012 ?
Demmy5_k 6/9/2012 ?
Dest 12/9/2012 ?
Georgiav ???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την joannoua3 στις Πεμ Μαρ 08, 2012 11:27 am, 1 φορά
Πεσταστικά για τον γίοκα σου!!!!!joannoua3 έγραψε:Kalimera se oles tis kopeles mas edw stin omada...
Ti kanete?
Pws eiste?
Perasate kala to s/k sas???
Egw epses eixa asximo vradu o gios m eixen pureto 39 dustixws...
K eixen tromero ponokefalo elegen...
Simera ws tora ola einai kala t exw dwsei calpo g kalo k g kako...
An mas kanei ksana pureto tha pame ston giatro mas...
Vre koritsia ekei p den eixa kilia katholou,,,extes faniken polla polla polla k xarika polla themas...
Na vgalw alli photo i na perimenw na allaksw mina???
NantiaN έγραψε:Πεσταστικά για τον γίοκα σου!!!!!joannoua3 έγραψε:Kalimera se oles tis kopeles mas edw stin omada...
Ti kanete?
Pws eiste?
Perasate kala to s/k sas???
Egw epses eixa asximo vradu o gios m eixen pureto 39 dustixws...
K eixen tromero ponokefalo elegen...
Simera ws tora ola einai kala t exw dwsei calpo g kalo k g kako...
An mas kanei ksana pureto tha pame ston giatro mas...
Vre koritsia ekei p den eixa kilia katholou,,,extes faniken polla polla polla k xarika polla themas...
Na vgalw alli photo i na perimenw na allaksw mina???
Αντε με το καλό να ανεβάσεις κι άλλη φώτο!!!!
Aristina Καλωσήρθες στην παρέα μας και υπομονή!!!!!
desT έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Πονεμένο θέμα πιάσατε σήμερα... αααχ αυτά τα κιλά.
Εγώ νομίζω ότι σε καμιά άλλη προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα βάλει τόσα τόσο νωρίς. Έχω βάλει ήδη 5 κιλά και είμαι ακόμα στην 14η εβδομάδα.
Που θα πάει αυτό οεο!
Ελπίζω τώρα που θα κόψω τα utrogestan να χάσω από την κατακρατηση που πιθανώς να έκαναν τα χάπια κανα κιλό. Αλλιώς δε σώζομαι...
Για τα θαλασσινά danik φαντάζομαι ότι ο γιατρός σου δεν εννοεί τις γαρίδες. Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ. Εννοεί τα μύδια, στρύδια κτλ. που υπάρχει πιθανότητα να μεταδώσουν λοιμώξεις όπως η σαλμονέλα. Η γαρίδες είναι ψάρια στην ουσία, όπως τα χταπόδια και τα καλαμάρια. Καλού κακού ρώτα τον όμως να σου διευκρινήσει τι εννοεί λέγοντας θαλασσινά.
danik έγραψε:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ utrogestan??
desT έγραψε:danik έγραψε:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ utrogestan??
Είναι χάπια που μου τα έδωσε γιατί είχα μια ελαφριά αιμορραγία τον περασμένο μήνα χωρίς εμφανή λόγο. Είναι προγεστερόνη.
danik έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ!!
aristina έγραψε:
Α να μην ξεχασω εχω ΠΗΤ 3/9/12 πρωτα ο Θεος.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης