1 ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ......ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ????? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ Τρι Δεκ 20, 2011 4:31 am
joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια ΚΟΝΤΕΥΩΩΩΩΩ να σκάσω.....
έχει 2 χρόνια περίπου που χώρισα και μένουμε πλέον με τον νεο μου σύζυγο και τα μωρά.
Ο νέος σύζυγος είναι ΑΨΟΓΟΣ με τα μωρά, συμμετέχει στα κοινά του σχολείου κλπ κλπ κλπ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιστεύει οτι ΔΕΝ ειναι βιολογικός πατέρας του μεγάλου μου γιού.
Αύριο έχουμε τη σχολική γιορτούλα και είναι απο τις λίγες φορές που βολέυει να έρθει και ο πρώην σύζυγος για να τον δεί...και μάλιστα το πρότεινα καιμόνη μου.
διότι..πέρα απο το θέμα του αλκόολ που έιχε και για αυτό χωρίσαμε..κατα τα αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ πατέρας και άνθρωπος....
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑΑΑΑ?????
Πώς θα νοιώσει ο Νικόλας μου που στο σχολείο ΟΛΟΙ ξέρουν άλλον για μπαμπάτου, και άντε απο τους μεγάλους δε το κρύψαμε ποτέ...αλλά τα παιδια??? ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ???
Λέτε να έρθει σε δύσκολη θέση αν έρει ο βιολογικός του πατέρας???
Απο την άλλη ο αντρας μου λεει οτι δεν νοιώθει καλά να έρθει και αυτός και οτι είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ καταστάσεις αυτές
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????
Να ρωτησω ξεκάθαρα το παιδί?? είναι 7 χρονών.....
Να μήν έρθει ο τωρινός μπαμπάς μας?
ή
να πώ στον βιολογικό μπαμπά μας να μην έρθει τελικα???
ΠΕΛΑΓΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
έχει 2 χρόνια περίπου που χώρισα και μένουμε πλέον με τον νεο μου σύζυγο και τα μωρά.
Ο νέος σύζυγος είναι ΑΨΟΓΟΣ με τα μωρά, συμμετέχει στα κοινά του σχολείου κλπ κλπ κλπ.....
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιστεύει οτι ΔΕΝ ειναι βιολογικός πατέρας του μεγάλου μου γιού.
Αύριο έχουμε τη σχολική γιορτούλα και είναι απο τις λίγες φορές που βολέυει να έρθει και ο πρώην σύζυγος για να τον δεί...και μάλιστα το πρότεινα καιμόνη μου.
διότι..πέρα απο το θέμα του αλκόολ που έιχε και για αυτό χωρίσαμε..κατα τα αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ πατέρας και άνθρωπος....
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑΑΑΑ?????
Πώς θα νοιώσει ο Νικόλας μου που στο σχολείο ΟΛΟΙ ξέρουν άλλον για μπαμπάτου, και άντε απο τους μεγάλους δε το κρύψαμε ποτέ...αλλά τα παιδια??? ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ???
Λέτε να έρθει σε δύσκολη θέση αν έρει ο βιολογικός του πατέρας???
Απο την άλλη ο αντρας μου λεει οτι δεν νοιώθει καλά να έρθει και αυτός και οτι είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ καταστάσεις αυτές
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????
Να ρωτησω ξεκάθαρα το παιδί?? είναι 7 χρονών.....
Να μήν έρθει ο τωρινός μπαμπάς μας?
ή
να πώ στον βιολογικό μπαμπά μας να μην έρθει τελικα???
ΠΕΛΑΓΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ