26 Απ: ΜιΑ μΙκΡη ΒοΗθΕιΑ~~~~~~~~~ Παρ Δεκ 30, 2011 12:29 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:χαχα κορτισια αληθεια κοιμαμε κ πολυ ευκολααααααααααα οχ παναγια μου μυγα να περασει ξυπανω...λοιπον να πω την αληθεια με πιανει πανικος ποπο μν ξεχασω κατι ,επειδη ειναι πολλα θα χρειαστο να παω για ψωνια σιγα σιγα!!αγχοθηκα τωρα...ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ στο ΕΛΕΝΑ ΘΑ γεννησω!!απο σερβιετες κ εσωρουχα μια χρησης μια διαφωτησει ποιες κ ποια!!!!!!!!το μπιστολακι ειναι το μονο συγουρο που θα μπει στην βαλιτσα οποτε αρχιζω γτ με βλεπω να ερθει η ωρα κ δεν εχω κανει τπτ
Μαρνακι θα σου δωσω την φοβερη πληροφορια!!Σερβιετες παρε tena,σερβιετες λοχειας,ειναι μια μπλε συσκευασια συνηθως τις εχουν μαζι με τις πανες ακρατειας στο σουπερ Ειναι βεβαια σαν να βαλεις το ρολο κουζινας στο βρακι αλλα μεχρι να καθαρισεις τελειως ειναι χρησιμες.Παρε μαζι σου κ τις κανονικες σερβιετες.Επισης εχει στο φαρμακειο απεναντι απο το Ελενα σλιπακια μιας χρησης,διχτακι ειναι αυτα. Τσακ μπαμ,τα φορας μια κ τα πετας Το 2010 που γεννησα εκει την μικρη,δεν μου επετρεπαν να τις φοραω δικα μας ρουχακια. Ημουν στα μονοκλινα στον 5ο -σουπερ Μαρινακι,αν μπορεις κ βρεις πηγαινε! Με το καλοοοοο!Με ποιον γιατρο εισαι?
marinaki <3 <3 έγραψε:που την κανεις στο ελενα!!!α ναι σε ποιον!! δεν εχω ιδεαmamamatina έγραψε:Τί να σου πω. Δεν ξέρω. Εγώ και στα τρία παιδιά με το ταμείο το έκανα και δεν πλήρωσα. Τώρα βέβαια και με ασφάλεια να πας πληρώνεις 5 ευρώ. Αλλά χωρίς ασφάλεια δεν ξέρω πόσο είναι. Περίμενε λίγο μήπως βρω την απόδειξη από πέρυσι που γράφει το ποσό πριν την έκπτωση.
Και στο 4ο Ματινακι εκει θα εισαι?