26 Απ: ιδεες για ονομα για κοριτσακι! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:35 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ψηφιζω Κλειω,(αφου ετσι με λενε) χεχεχεχεχεχεχεχεχε
Επισης
Νεφελη
Ραφαελα
Εβιτα
Μαρκελλα
Αρτεμης
Επισης
Νεφελη
Ραφαελα
Εβιτα
Μαρκελλα
Αρτεμης
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
blackrose έγραψε:Ψηφιζω Κλειω,(αφου ετσι με λενε) χεχεχεχεχεχεχεχεχε
Επισης
Νεφελη
Ραφαελα
Εβιτα
Μαρκελλα
Αρτεμης
moroulou έγραψε:γεια σας κοριτσια!για πειτε μου,πως σας ακουγεται το Σαμουελα?ελληνικο ειναι και χριστιανικο.
stella7778 έγραψε:τατιανα έγραψε:δεν υπαρχει προβλημα σ'αυτο το θεμα! Αν μας αρεσει το ονομα δεν μας ενδιαφερει αν γιορταζει ή οχι
δεν εννοουσα αυτο κοπελα μου, απλα οι παπαδες δε βαφτιζουν αν το ονομα δε γιορταζει, η κολλητη μου πηγε να βγαλει σουλτανα και δε δεχτηκανε, εχω και θειο παπα, εχει βγει αποφαση της ιερας συνοδου τα ονοματα να γιορταζουν και να ειναι χριστιανικα......βεβαια εχει και παπαδες που δεχονται οποτε δες το καλα
το βρηκες!απο το σαμουλ.ηταν το ονομα του πεθερου μου κ βγαλαμε τη μικρη Σαμουελα.ειναι οντως περιεργο,αλλα τελικα το συνηθησα και της παει πολυ.εγω τη φωναζω Σαμελου,γιατι μαρεσει η καταληξη λου!μορουλου,σαμελου...χα!χα!το θεμα μου ειναι μωρε μηπως δεν της αρεσει επειδη ειναι περιεργο,ασυνηθηστο κτλbou-boukitsa έγραψε:moroulou έγραψε:γεια σας κοριτσια!για πειτε μου,πως σας ακουγεται το Σαμουελα?ελληνικο ειναι και χριστιανικο.
απο το Σαμουηλ??..πρώτη φορά το ακούω για γυναικείο όνομα...λίγο περίεργο ακούγεται..
cinderella έγραψε:Εγώ δεν θα σου προτείνω όνομα, αλλά θα κάνω τον ξερόλα....
Νομίζω πως βιάζεσαι λίγο... αφού έχεις το "ελεύθερο" από τα πεθερικά(πόσο μα πόσο σε ζηλεύω!!!!), καλύτερα θα ήταν να περιμένεις.Να γεννηθεί με το καλό το μπεμπουδέλι σας, να μεγαλώσει και λίγο, για να δεις, ποιό όνομα θα του ταιριάζει!!! Λέω εγώ τώρα......
moroulou έγραψε:το βρηκες!απο το σαμουλ.ηταν το ονομα του πεθερου μου κ βγαλαμε τη μικρη Σαμουελα.ειναι οντως περιεργο,αλλα τελικα το συνηθησα και της παει πολυ.εγω τη φωναζω Σαμελου,γιατι μαρεσει η καταληξη λου!μορουλου,σαμελου...χα!χα!το θεμα μου ειναι μωρε μηπως δεν της αρεσει επειδη ειναι περιεργο,ασυνηθηστο κτλbou-boukitsa έγραψε:moroulou έγραψε:γεια σας κοριτσια!για πειτε μου,πως σας ακουγεται το Σαμουελα?ελληνικο ειναι και χριστιανικο.
απο το Σαμουηλ??..πρώτη φορά το ακούω για γυναικείο όνομα...λίγο περίεργο ακούγεται..
τατιανα έγραψε:cinderella έγραψε:Εγώ δεν θα σου προτείνω όνομα, αλλά θα κάνω τον ξερόλα....
Νομίζω πως βιάζεσαι λίγο... αφού έχεις το "ελεύθερο" από τα πεθερικά(πόσο μα πόσο σε ζηλεύω!!!!), καλύτερα θα ήταν να περιμένεις.Να γεννηθεί με το καλό το μπεμπουδέλι σας, να μεγαλώσει και λίγο, για να δεις, ποιό όνομα θα του ταιριάζει!!! Λέω εγώ τώρα......
να σου πω το σκεφτηκαμε και αυτο..να γεννηθει πρωτα και να δω πιο τις παει πιο πολυ στην φατσουλα!θα δουμε..moroulou έγραψε:το βρηκες!απο το σαμουλ.ηταν το ονομα του πεθερου μου κ βγαλαμε τη μικρη Σαμουελα.ειναι οντως περιεργο,αλλα τελικα το συνηθησα και της παει πολυ.εγω τη φωναζω Σαμελου,γιατι μαρεσει η καταληξη λου!μορουλου,σαμελου...χα!χα!το θεμα μου ειναι μωρε μηπως δεν της αρεσει επειδη ειναι περιεργο,ασυνηθηστο κτλbou-boukitsa έγραψε:moroulou έγραψε:γεια σας κοριτσια!για πειτε μου,πως σας ακουγεται το Σαμουελα?ελληνικο ειναι και χριστιανικο.
σαμουελα ακουγεται οντος περιεργο..σαμιουελα ισως ακουγοταν πιο ωραια!
οχι,αυτο το μιου στη μεση δεν μου αρεσει...τελος παντων τωρα οτι εγινε εγινε..
ωραια τα ονοματακια που μου προτεινετε αλλα θελω να μου προτεινετε μερικα που ειναι πιο ξενικα..
Cristinita έγραψε:Τατιανα μου καλησπερα!!!
Με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!!!
Δεν το συζητω εισαι τυχερη που δεν σε ζαλιζουν τα πεθερικα με το ονομα!!
Πολυ ομορφα ειναι και τα Καρολινα, Ισαβελλα, Βερονικα, Βικτωρια, Βαλερια και το Αριαννα που ειπε μια κοπελα μου αρεσει πολυ!!
athanasia 2 έγραψε:καλο θα ειναι να δεις αν το ονομα που σου αρεσει ταιριαζει με το επιθετο της μπεμπας, δηλαδη να εχει το ονομα ,ενα - δυο γραμματα απο το επιθετο για να ειναι πιο ευηχο ολο μαζι .πχ αν ειναι Αριαννα κοξακη δε λεει !! αν ειναι ομως Κοραλια Κοξακη ειναι καλυτερο!αν ειναι Λαουρα Λατσιου ειναι οκ ,αν ειναι ομως Φρειδερικη Λατσιου δε λεει!! με καταλαβες ? ελπιζω να βοηθησα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης