Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
62 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 62 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα....ειμαι νεα στην παρεα σας! ευχομαι καλη χρονια σε ολες σας....ειμαι στη διαδικασια να ξεκινησω σιγα σιγα τις προσπαθειες για μωρακι.....κ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καποιες εξετασεις που θεωρειτε οτι ειναι απαραιτητες να κανω πριν μεινω εγκυος....εχουμε κανει με τον αντρα μου αυτη για το στιγμα....κ δεν εχουμε....παιζει κατι αλλο πολυ σημαντικο?? confused

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
barbie! έγραψε:κοριτσια καλησπερα....ειμαι νεα στην παρεα σας! ευχομαι καλη χρονια σε ολες σας....ειμαι στη διαδικασια να ξεκινησω σιγα σιγα τις προσπαθειες για μωρακι.....κ θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καποιες εξετασεις που θεωρειτε οτι ειναι απαραιτητες να κανω πριν μεινω εγκυος....εχουμε κανει με τον αντρα μου αυτη για το στιγμα....κ δεν εχουμε....παιζει κατι αλλο πολυ σημαντικο?? confused
Εγω απο πριν ειχα κανει για το στιγμα, για την ομαδα αιματος, τοξοπλασμα και ερυθρα. ολα τα αλλα μετα. Ρωτα τον γιατρο σου και θα σου πει τι θα κανει και ο συζυγος. με το καλο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:
Εγω απο πριν ειχα κανει για το στιγμα, για την ομαδα αιματος, τοξοπλασμα και ερυθρα. ολα τα αλλα μετα. Ρωτα τον γιατρο σου και θα σου πει τι θα κανει και ο συζυγος. με το καλο!

ο γυναικολογος μου ειχε πει ερυθρα και τοξοπλασμα μπορει π.χ. να βγουν αρνητικα..αλλα μεχρι να μεινω εγκυος να εχω αντισωματα αν περασει καιρος μεχρι να μεινω, απο οταν θα κανω τις εξετασεις! γι αυτο και δν τις καναμε τοτε, επειδη δν ξερεις ποσο καιρο θα κανεις να μεινεις εγκυος! (ασε που ολες πλεον σαν παιδια εχουμε κανει το εμβολιο της ερυθρας,οποτε το πιο πιθανο θα ειναι να εχουμε αντισωματα! Wink )

momirene

boubou έγραψε:
momirene έγραψε:

ο γυναικολογος μου ειχε πει ερυθρα και τοξοπλασμα μπορει π.χ. να βγουν αρνητικα..αλλα μεχρι να μεινω εγκυος να εχω αντισωματα αν περασει καιρος μεχρι να μεινω, απο οταν θα κανω τις εξετασεις! γι αυτο και δν τις καναμε τοτε, επειδη δν ξερεις ποσο καιρο θα κανεις να μεινεις εγκυος! (ασε που ολες πλεον σαν παιδια εχουμε κανει το εμβολιο της ερυθρας,οποτε το πιο πιθανο θα ειναι να εχουμε αντισωματα! Wink )
Αν εχεις κανει εμβολιο ερυθρας μην ανυσηχεις. Το τοξοπλασμα το κανεις απο πριν το κανεις και μετα στον προγεννετικο το κανεις και αργοτερα γιατι ειναι για τα ζωα. Εγω που μενω σε χωριο κανω συχνα για ασφαλεια.

????????

Επισκέπτης
θυρεοειδη!!!
Εγω απεβαλα 3 φορες εξαιτιας του!!! εξετασεις πριν την εγκυμοσυνη???? 534787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:θυρεοειδη!!!

ναι εχεις δικιο!! δν το σκεφτηκα!!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:θυρεοειδη!!!

μπορεις να γινεις πιο σαφης?σε ρωταω γιατι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου πρηστηκε ο λαιμος,ειχα οζους τους οποιους εκανα εγχειρηση μετα που γεννησα!εσυ παιρνεις τωρα χαπια?

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου κοπελα μου,ευχομαι αυτη η χρονια να σου φερει ενα υγιες μωρακι αφου τοσο το θες!!
Λοιπον ειναι μια αρρωστια που λεγεται κυστικη ινωση,αν κ οι δυο γονεις ειναι φορεις τοτε με μεγαλο ποσοστο το μωρο θα νοσει....κατι σαν την Μεσογειακη αναιμια...Ρωτα τον γιατρο σου για περισσοτερες λεπτομεριες σχετικα με την εξεταση που πρεπει να κανεις!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καντε οπωσδηποτε για ηπατιτιδες-aids-συφιλη.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι αν δεν υπαρχει ιστορικο και απο τους 2 σας για κατι συγκεκριμενο... οταν με το καλο μεινεις εγκυος ο γιατρος θα σου δωσει ολες τις απαραιτητες εξετασεις που πρεπει να κανεις..απλα θα συμφωνησω με την etoile πως η εξεταση του θυρεοειδη ειναι σημαντικη απο πριν....ευχομαι να ερθει ο πελαργος γρηγορα!εξετασεις πριν την εγκυμοσυνη???? 377361

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα ειναι ολα αυτα.....! Δεν τις ηξερα....θα τις κανω ολες αυτες να ειμαι σιγουρη.....ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια....κ ελιζω συντομα να σας πω τα ευχαριστα!!!! εξετασεις πριν την εγκυμοσυνη???? 654316

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιστορικο στο θυρωειδη...νομιχω δυστυχως υπαρχει...αλλα πριν 3 χρονια που ειχα κανει εξεταση...δεν ειχε δειξει κατι..... confused

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και για το στιγμα μεσογειακης αναιμιας.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! καλησπέρα και καλή χρονιά! Μακάρι να μείνεις σύντομα έγκυος. Κάθε γιατρός δίνει συγκεκριμένες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις. Αν έχεις κάποιον συγκεκριμένο γιατρό που σκέφτεσαι να επισκεφτείς σύντομα πάρε τηλέφωνο την γραμματέα του να σου πει ποιες ζητάει ο γιατρός για να πας έτοιμη. Εμένα ο δικός μου δίνει και για τους δύο μεσογειακή, ηπατίτιδες, ΑΙDS, σύφιλη και ομάδα αίματος. Αν έχεις ρέζους αρνητικό κάνεις και την έμμεσος COOMBS. Επιπλέον για τη γυναίκα πέρα από τα κλασικά γενική αίματος, ούρων, χοληστερίνη, καμπύλη σακχάρου με γλυκόζη κλπ κλπ δίνει και αντισώματα ερυθράς, CMV,τοξοπλασματος και για λιστέρια. Δεν έχει σημασία αν έχεις κάνει το εμβόλιο το IgG μπορεί να βγεί αρνητικό. Ότι βγει αρνητικό επαναλαμβάνεται κάθε μήνα της εγκυμοσύνης. Η κυστική είναι σημαντική εξέταση αρκετα ακριβή (πάνω από 200 ευρώ) και όπως για την βαρυκοϊα δεν την προτείνουν όλοι οι γιατροί. Αν έχεις προδιαθεση κάνε για θυρεοειδή. Κοινώς θα σε κάνουν σουρωτήρι και θα δώσεις αρκετά. Ξαναλέω ρώτα τον γιατρό σου τι θέλει να μην ξοδεύεσαι άδικα....

????????

Επισκέπτης
barbie! έγραψε:Ιστορικο στο θυρωειδη...νομιχω δυστυχως υπαρχει...αλλα πριν 3 χρονια που ειχα κανει εξεταση...δεν ειχε δειξει κατι..... confused

Ξανακανε.. Εμενα δεν ειχε δειξει τιποτα πριν 3 χρονια και οταν ξαναεκανα μετα τις αποβολες (περυσι) ειχε προβλημα και αρχισα χαπια... Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις