1 σταματησε να κοιμαται Δευ Ιαν 09, 2012 12:35 am
pana
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα ο μικρουλης 18 μηνων ενω ηταν ενα καλοβολο μωρο ηρεμο με σταθερο προγραμμα
ξαφνικα μετα απο μια ιωση αλλαξε τα παντα
πχ χτες ξυπνησε στις 10 το πρωι κοιμηθηκε στις 2 εως τις 4 το μεσημερι και μετα στις 12 το βραδυ
4 το πρωι ξυονιος εως τωρα και εγω αυονη δεν πηγα για δουλεια σημερα
προχτες δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι το αφησα και κοιμηθηκε στις 9 το βραδυ στις 10 ορθιος και ξανακοιμηθηκε στις 3 το βραδυ
εχω τρελλαθει
και το κακο ειναι θελει μονο στο κρεβατι του η στο καρεκλακι φαγητου στο κρεβατι μας με τιποτα μπας και τον εβαζα λιγο και κοιμομουνα κατεβαινει κατω
και το χειροτερο μου ξυοναει και την αννα μαρια 3χρ και μετα αστε τα ξυπναει και ο αντρας μου να κρατησει την μικρη και ειμαστε ολοι αυπνοι
τι να κανω
ουτε με νανουρισματα
ουτε αγκαλια
χτες και ντεπον του εδωσα και τον ξεματιασα
ξαφνικα μετα απο μια ιωση αλλαξε τα παντα
πχ χτες ξυπνησε στις 10 το πρωι κοιμηθηκε στις 2 εως τις 4 το μεσημερι και μετα στις 12 το βραδυ
4 το πρωι ξυονιος εως τωρα και εγω αυονη δεν πηγα για δουλεια σημερα
προχτες δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι το αφησα και κοιμηθηκε στις 9 το βραδυ στις 10 ορθιος και ξανακοιμηθηκε στις 3 το βραδυ
εχω τρελλαθει
και το κακο ειναι θελει μονο στο κρεβατι του η στο καρεκλακι φαγητου στο κρεβατι μας με τιποτα μπας και τον εβαζα λιγο και κοιμομουνα κατεβαινει κατω
και το χειροτερο μου ξυοναει και την αννα μαρια 3χρ και μετα αστε τα ξυπναει και ο αντρας μου να κρατησει την μικρη και ειμαστε ολοι αυπνοι
τι να κανω
ουτε με νανουρισματα
ουτε αγκαλια
χτες και ντεπον του εδωσα και τον ξεματιασα