26 Απ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΥΣ/ΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ? Δευ Ιαν 09, 2012 9:17 am
χρυσαφακι
Πανταχού παρούσα!
!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:46 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την χρυσαφακι στις Παρ Φεβ 24, 2012 12:46 am, 1 φορά
perastika sto zouzounaki sas...!χρυσαφακι έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου!
να ειναι καλα ολα τα παιδακια σας!!!!
με υγεια!! εμεις το εχουμε βασανισει πολυ το αγγελουδι μας απο 30 ημερων!! πολλες εξετασεις,γιατροι κ διαφορετικα νοσοκομεια... βλεπει γιατρο κ λιωνει απο το κλαμα.. ξερει οτι καθε φορα που βλεπει γιατρο θα πονεσει...
εχει υδρονεφρωση.. οι γιατροι λενε δεν ειναι πολυ σοβαρο αλλα τι να το κανεις;; μια επεμβαση δεν κρινεται απο τις ωρες αλλα απο τους πονους των γονιων κ του παιδιου...
χρυσαφακι έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου!
να ειναι καλα ολα τα παιδακια σας!!!!
με υγεια!! εμεις το εχουμε βασανισει πολυ το αγγελουδι μας απο 30 ημερων!! πολλες εξετασεις,γιατροι κ διαφορετικα νοσοκομεια... βλεπει γιατρο κ λιωνει απο το κλαμα.. ξερει οτι καθε φορα που βλεπει γιατρο θα πονεσει...
εχει υδρονεφρωση.. οι γιατροι λενε δεν ειναι πολυ σοβαρο αλλα τι να το κανεις;; μια επεμβαση δεν κρινεται απο τις ωρες αλλα απο τους πονους των γονιων κ του παιδιου...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Σχετικά με τον τοκετό » ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΥΣ/ΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης