26 Απ: ιδεες για διακόσμηση βάφτισης Τετ Ιαν 11, 2012 12:23 am
Myro
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και αυταααα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Μαρία Σ. έγραψε:καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε μερικες ιδεες για τη διακόσμηση της βάφτισης μας. διαβάζω οτι οι περισσότερες τα φτιαχνετε μόνες σας ΜΠΡΑΒΟ εγω φοβάμαι μηπως δεν τα κάνω καλα εδω το μπισκότο της βάφτισης λέω να φτιαξω και ολοι πεσαν να με φανε οτι θελει χρονο τι θα προλάβω με 2 παιδια και τετοια. θεμα δεν εχω κατρι το ιδιαιτερο, σκεφτηκα να βαλω ροζ υφασμα απο πανω μπομπονιερες( δεν εκλεισα ακόμη) και γλυκα. ομως αν κανω τα μπισκοτα μόνη μνου που να τα βάλω?? και πως να διακοσμησω το καλαθι που θα ειναι μέσα???? επιπλέον λεω να φτιαξω μαρεγκες ατομικες εφτιαξα προχτες σε διαφορα χρώματα και ηταν τελειες θα ειναι ωραιες για βαφτιση??????? τελος σκεφτομαι για τα παιδακια να φτιαξω χωνακια, αυτα πως να τα φτιαξω?? τι να βαλω μεσα??? και που να τα τοποθετησω??? σορυ για τις παρα πολλες ερωτησεις αλλα εχω αγχωθει αρκετα και απο ιδεες δεν κατεβαζω και πολλες.ευχαριστωωωω
Myro έγραψε:ναι η ζαχαροπαστα ειναι το θεμα..για αυτο κ εγω κατεληξα στην σοκολατα...ευκολο οικονομικο και εγγυημενο ..
εγω σκεφτηκα να στολισω ενα τραπεζι μονο εξω να σου πω την αληθεια...με γαζες στα χρωματα που θελεις,καλαθακια διακοσμημενα με γλυκακια και μπομπονιερες..μπορεις να βαλεις στισ γυαλες τα μαρεγκακια..μερικα φαναρακια με κορδελιτσες στα χρωματα που θελεις..
δεν ειναι απαραιτητο να διαλεξεις και καποιο συγκεκριμενο θεμα....
απλα διαλεξε αυτα που θελεις..
xristinaf έγραψε:συγνωμη για την καθυστερηση. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!αυτο που καταλαβα ειναι οτι θελει πολυ ψαξιμο και νομιζω οτι αργησα!!!ειμαι απο τα χανια της κρητης και εχω ενα γιο 9 μηνων.
xristinaf έγραψε:συγνωμη για την καθυστερηση. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!αυτο που καταλαβα ειναι οτι θελει πολυ ψαξιμο και νομιζω οτι αργησα!!!ειμαι απο τα χανια της κρητης και εχω ενα γιο 9 μηνων.
xristinaf έγραψε:"μανουλα μ+δ" κ εγω μενω πολυ κοντα στη σουδα!ευχαριστω παντως για την εξυπηρετηση!!αν χρειαστω θα σου πω!! supermama και εγω ιουνιο βαφτιζω.μηπως εχει βρει καμμια σας βιβλια ευχων αλλα χωρις σχεδια πανω,τελειως σκετο που να το στολισω μονη μου?thanks
Μαρία Σ. έγραψε:ας μου πουν καποια γνωμη αν καποιες εχουν φτιαξει. ομως δνε ξερω που να ψαξω για μπρελοκ,κουτακια και τετοια ξερετε καποιες σελιδες?? αλλα να στελνουν σε ιδιωτες.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης