Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
424 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 424 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:18 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoulita-fraoulita έγραψε:kalimera th mhtrothta allh thn exoun mesa tous pio entona kai alloi pio ligo...ego panta agapousa kai agapo ta paidia ...emeina egkios sta 19 mou ,ontas 1 xrono mazi me ton antra ... i alitheia einai oti tromaxa para poli ,den hxera kan pos htan na exeis ena moraki mesa sou kai kathe mera na vlepeis tis allages eite sto soma sou eite sthn psixologia sou...exo omos ena para poli kalo antra pou ekane kai kanei panta na niotho omorfa se oti kai na kano...simera eimaste 6,5 xronia mazi,agapimenoi apoktisame kai allo ena paidaki...eimaste k eytyxismenoi...

Το καλο με την περιπτωση σου ειναι οτι θα εισαι νεα και θα εχεις μεγαλα παιδια και θα εχεις ξενοιασει.Θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Επισης οσο πιο νεα εισαι τοσο λιγοτερο αγχωνεσαι και ισως να μεγαλωνουν και τα παιδια καλυτερα...

27to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:23 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebaki έγραψε:
tatijana έγραψε:Επίσης φοβομουνα κ εγω σαν την Φλωρα κ ας έγινε συνειδητά....Ενώ το ήθελα φοβομουνα.

Πως αντιμετωπισες τον φοβο σου Τατιανα μου?
Και σε ποια ηλικια εμεινες εγκυος αν επιτρεπεται?Οχι οτι παιζει καποιο ρολο απλα το φιλικο περιβαλλον με αγχωσε εμενα λογω της ηλικιας μου. Rolling Eyes

δηλ. σου λενε ότι εισαι μεγάλη και πότε έχεις σκοπό να κάνεις παιδιά??και αν σου λενε αυτό εσύ τους πιστεύεις??να τρελαθώ τώρα ή δν κατάλαβα καλά? (βλέπω ότι εισαι 24 γι αυτό το λέω)

28to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:26 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
δηλ. σου λενε ότι εισαι μεγάλη και πότε έχεις σκοπό να κάνεις παιδιά??και αν σου λενε αυτό εσύ τους πιστεύεις??να τρελαθώ τώρα ή δν κατάλαβα καλά? (βλέπω ότι εισαι 24 γι αυτό το λέω)

Μάλλον τη φαγαν ότι είναι μικρή, εδώ εμένα μου το λένε που πλησιάζω τα 30 Rolling Eyes

29to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:29 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συνηθως οι γονεις και οι θειες σου κανουν αυτο το υπεροχο ψυχολογικο τρικακι για να σε κανουν να αποφασισεις να παντρευτεις...καλο ειναι να κανει παιδια πριν τα 35,αλλα μη μασας και μη δινεις σημασια σε τετοιες 'συμβουλες" -κουτσομπολια.Μια χαρα ειναι η ηλικια σου

30to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:32 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πριν τα 30 σε λένε ότι είσαι μικρή για παιδί κ αφού τα κλείσεις σε πρήζουν "άντε πότε θα κάνετε κανα παιδάκι?". Με πόσες φίλες μου έχει γίνει.

Πωπω γκρινιάζω πολύ σήμερα... scratch

31to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:37 am

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μου λενε οτι ειμαι μικρη ακομα για παιδι!Φιλες μου οχι οικογενεια..οι οικογενειες μας λενε αντε ποτε θα πατε για γαμο,ποτε θα μας κανετε κανενα εγγονι κλπ κλπ..
Κι εγω στη μεση να μπερδευομαι και να ξαναμπερδευομαι..τι πρεπει να κανω τελικα?? confused confused confused

32to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:48 am

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σου πω τι γνώμη μου, νομίζω ότι είσαι μικρή ακόμα, έχεις χρόνο μπροστά σου. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν αισθάνεσαι έτοιμη δεν μπορείς να το κάνεις.Αυτό είναι ένα θέμα που μόνο εσένα και τον άντρα σου αφορά. Τώρα για το πότε είσαι έτοιμη θα σου πω τη δική μου ιστορία. εγώ έμεινα έγκυος κατά τύχη. Σ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ήξερα αν είμαι έτοιμη. όταν γέννησα πέρασα μια ωραιότατη κατάθλιψη που κράτησε για κανά 2 μηνο. Μετά όμως απο αυτό είμαι μεσα στην τρελή χαρά που έχω το παιδάκι μου κι ας λέω ότι μπορεί να μην ήμουν έτοιμη.Κάποιες γυναίκες το νιώθουν κάποιες μπορεί και όχι. ένα είναι σίγουρο, πως όταν έρθει το μωρό και αρχίζει να μεγαλώνει κανένας δεν το μετανιώνει

33to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 2:53 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως έχω ξαδερφη που οταν εμεινε καταλαθως..ειπε δν το ριχνω με τιποτα και οταν γεννησε το φορτωσε κυριολλεκτικα στην μαμα της..και αυτη παει και το βλεπει επισκεψεις και κανει την ζωη της.δν αντιμετωπιζουν ολες την μητρότητα με σοβαρότητα δυστυχως!!μου ειπε δν μου ξυπνησε ποτε το μητρικο ενστηκτο..τι να της πω μετα??? Mad Mad Mad

παντως μπεμπακι τις φιλες να μην τις ακους...αν υπαρχουν οι προυποθεσεις (να το θελετε και οι δυο και να εχετε δουλεια να εχετε τα απαραιτητα τουλαχιστον) μην το σκεφτεσαι καν!!μικρη δν εισαι ..αλλα ούτε και μεγάλη..έχεις ακόμη μια δεκαετια χαλαρα για νιωσεις ετοιμη αν δν νιωθεις τωρα!!!

κι εμενα επειδη δν ειμαστε καλα οικονομικα πολλοι γυρισαν και μου ειπαν τι το θελω το παιδι τωρα??κι ας ειμαι και 29!! αλλα δν θα τους κανω τη χαρη..στην τελικη εγω θα το μεγαλλωσω, οχι αυτοι!! Wink Wink Wink

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!

34to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:01 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Εγω παντως έχω ξαδερφη που οταν εμεινε καταλαθως..ειπε δν το ριχνω με τιποτα και οταν γεννησε το φορτωσε κυριολλεκτικα στην μαμα της..και αυτη παει και το βλεπει επισκεψεις και κανει την ζωη της.δν αντιμετωπιζουν ολες την μητρότητα με σοβαρότητα δυστυχως!!μου ειπε δν μου ξυπνησε ποτε το μητρικο ενστηκτο..τι να της πω μετα??? Mad Mad Mad

κι εμενα επειδη δν ειμαστε καλα οικονομικα πολλοι γυρισαν και μου ειπαν τι το θελω το παιδι τωρα??κι ας ειμαι και 29!! αλλα δν θα τους κανω τη χαρη..στην τελικη εγω θα το μεγαλλωσω, οχι αυτοι!! Wink Wink Wink

Για το πρώτο τι να πω.Κ στο νοσοκομείο ήταν μια λεχώνα που έπαιρνε το μωρουλίνι αγκαλιά μόνο όταν ερχόταν οι επισκέψεις κ μόλις φευγαν το "πάρκαρε" με υφάκι στις μαίες.

Όσο για το δεύτερο καλά τα λες ν'αγιάσει το στόμα σου!!

35to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:10 am

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και από εμένα.Είμαι καινούργια εδώ.Για αρχή να πω ότι είμαι 28 χρονών και παντρεύτικα με πολιτικό πριν λίγους μήνες.Για να μην πολυλογώ με απασχολεί και εμένα το θέμα παιδί.Θέλω και εγώ να κάνω όχι 1 αλλά 2 παιδάκια.Νιώθω όμως πίεση από το σόι του άντρα μου.Εχουν πέσει όλοι από πάνω μου και με πρίζουν για το θέμα του παιδιού.Πιέζουν και τον άντρα μου αλλά αυτον δεν τον ενοχλεί καθόλου και δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που νιώθω.Το χειρότερο που έγινε είναι ότι γύρισε και μου είπε πως θέλει παιδί για να κάνει τους γονείς του παππούδες τώρα που είναι μικροί.Λες και με νοιάζει γι'αυτούς.Εγώ θέλω να κάνω παιδάκι γιατί το θέλουμε εμείς και όχι άσχετοι τρίτοι.Έτσι λοιπόν αν και θέλω παιδάκι μου έχει γυρίσει όλο αυτό ανάποδα και δεν ξέρω τι να κάνω...γι'αυτό το λόγο χάρηκα που βρήκα αυτό το forum γιατί ένιωσα ότι μπορώ να πάρω κουράγιο και να ξεχάσω τον κάθε μλκ που με πρίζει...
Συγνώμη για τα πολλά που έγραψα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου...

36to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:17 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LiaS έγραψε:Το χειρότερο που έγινε είναι ότι γύρισε και μου είπε πως θέλει παιδί για να κάνει τους γονείς του παππούδες τώρα που είναι μικροί.Λες και με νοιάζει γι'αυτούς.Εγώ θέλω να κάνω παιδάκι γιατί το θέλουμε εμείς και όχι άσχετοι τρίτοι.
Συγνώμη για τα πολλά που έγραψα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου...

Πες τα κοπέλα μου να ηρεμήσεις, άκους εκεί ατάκα, ποιος ξέρει τι πρήξιμο του χουν ρίξει!

Καλώς ήρθες λοιπόν κ ό,τι είναι να γίνει με το καλό κ για καλό να γίνει!

37to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:37 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kastallia έγραψε:
manoulita-fraoulita έγραψε:kalimera th mhtrothta allh thn exoun mesa tous pio entona kai alloi pio ligo...ego panta agapousa kai agapo ta paidia ...emeina egkios sta 19 mou ,ontas 1 xrono mazi me ton antra ... i alitheia einai oti tromaxa para poli ,den hxera kan pos htan na exeis ena moraki mesa sou kai kathe mera na vlepeis tis allages eite sto soma sou eite sthn psixologia sou...exo omos ena para poli kalo antra pou ekane kai kanei panta na niotho omorfa se oti kai na kano...simera eimaste 6,5 xronia mazi,agapimenoi apoktisame kai allo ena paidaki...eimaste k eytyxismenoi...

Το καλο με την περιπτωση σου ειναι οτι θα εισαι νεα και θα εχεις μεγαλα παιδια και θα εχεις ξενοιασει.Θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Επισης οσο πιο νεα εισαι τοσο λιγοτερο αγχωνεσαι και ισως να μεγαλωνουν και τα παιδια καλυτερα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΓΤ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩς ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ...ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΛΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟς ΣΟΥ ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Μ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!! Very Happy

38to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:39 am

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άσε να μην ανοίξω τους ασκούς του Αιώλου γιατί θα γράφω μέρες...γενικά όμως ο πεθερός μου είναι πολύ καταπιεστικός και θέλει να τα ελέγχει όλα...με εμένα δεν ασχολείτε πολύ πλέον γιατί εγώ δεν του χαρίζω κάστανα και του απαντάω στα ίσια...αλλά αυτό που μου πετάει τέτοια ο άντρας μου και ξέρω ότι δεν είναι δικά του λόγια (πέφτει θάψιμο πίσω από την πλάτη μου...με αποδείξεις!) δεν το αντέχω...θέλω τώρα παιδάκι αλλά....μακάρι όντως να πάνε καλά τα πράγματα...για όλες γενικά

39to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 3:45 am

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν γίνεται μωρέ να μην πιέζει κανένας κανένα???Αυτό που είτε έχεις παιδί είτε δεν έχεις και έρχεται και σε πρίζει ο καθένας με τρελαίνει...Αν έχεις παιδί δεν ξέρεις πως πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά...και αν δεν έχεις τότε τί περιμένεις???εεε???έλεος!!!

40to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 6:16 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebaki έγραψε:Μου λενε οτι ειμαι μικρη ακομα για παιδι!Φιλες μου οχι οικογενεια..οι οικογενειες μας λενε αντε ποτε θα πατε για γαμο,ποτε θα μας κανετε κανενα εγγονι κλπ κλπ..
Κι εγω στη μεση να μπερδευομαι και να ξαναμπερδευομαι..τι πρεπει να κανω τελικα?? confused confused confused

boubou έγραψε:

Μπεμπακι,ενα θα σου πω:με τις φιλες μη δενεις και κομπο ο,τι σου λενε...και γενικως,χωρις να θελω να σε στενοχωρησω,αλλα απο προσωπικες μου εμπειριες,ΜΕ ΤΙΣ "ΦΙΛΕΣ" ΠΡΟΣΟΧΗ,ΔΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...να το ξερεις αυτο και να ακους μονο την καρδια σου,οπως σου ειπε η μπουμπου,κανεναν αλλον!

Μπουμπου μου...απαραδεκτοι ολοι!!!!Τι να πω...λεγεται αυτη η κουβεντα οταν καποια εχει κανει παιδι;;;Κοσμος ρε παιδι μου...

41to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Παρ Ιαν 13, 2012 6:24 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebaki έγραψε:
tatijana έγραψε:Επίσης φοβομουνα κ εγω σαν την Φλωρα κ ας έγινε συνειδητά....Ενώ το ήθελα φοβομουνα.

Πως αντιμετωπισες τον φοβο σου Τατιανα μου?
Και σε ποια ηλικια εμεινες εγκυος αν επιτρεπεται?Οχι οτι παιζει καποιο ρολο απλα το φιλικο περιβαλλον με αγχωσε εμενα λογω της ηλικιας μου. Rolling Eyes

Ήμουν 30 χρόνων,όταν έμεινα έγκυος.Μέχρι κ την μέρα που να το πω πολυ απλά,τελείωσε μέσα μου κ έμεινα έγκυος φοβομουνα αλλα λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει,θα τα καταφέρουμε.Και όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος πάλι φοβομουνα.Και τώρα που έχω τον γιο μου φοβάμαι.αλλα έκανα το βήμα.ήταν γραφτο.είχα πριν σχέση 10 χρόνια σχεδόν κ δεν είχε γίνει τίποτα και τώρα στον 1,5 χρόνο με τον επόμενο έκανα μωρο γιατί παίζαμε πολλα καλα,οικονομικά συναισθηματικά στα μυαλά ήμασταν ίδιοι....

42to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Σαβ Ιαν 14, 2012 12:28 am

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγω 1.5 χρονο ειμαι με τον καλο μου αλλα ειμαι 24.Οποτε πιο πολλα κριτηρια για να με κραζουν και να μου λενε "μηπως να μην?μηπως βιαζεσαι?μηπως..μηπως?"
Κι εκει που εγω ημουν μες στη καλη χαρα ξαφνικα βρεθηκα κατααγχωμενη να σκεφτομαι "Βρε λες να εχουν δικιο..?"
Το μισω αυτο!!!!!! Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed

43to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Σαβ Ιαν 14, 2012 1:06 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ δεν ήθελα καθόλου τα μωρά, όταν λέμε καθόλου, καθόλου όμως...είμαι η μεγαλύτερη από 5 αδέρφια, τα έφαγα με το κουτάλι... Οταν ήρθε το πρώτο μωρό, λόγω συνθηκών και κατάθλιψης άργησα πολύ να νιώσω μητρικό ένστικτο, να αγκαλιάσω με την καρδια μου το παιδί μου και ήταν ότι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Φαντάζομαι ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι ο πατέρας της αρχικα δεν ήθελε το μωρό κι έτσι η απόρριψη με είχε γονατίσει.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, ο αρραβωνιαστικός μου μου έβαλε την ιδέα να κάνουμε μωρό ήδη από τον τρίτο μήνα που ήμασταν μαζί, μου φαινόταν εξωπραγματικό να θέλει παιδί ένας άντρας 27 χρονών τόσο πολύ και μάλιστα μετά από τόσο λίγο χρόνο σχέσης...Το μωρό μας ήρθε μετά από 8 μήνες και πλέον με αυτόν πλάι μου είμαι πολύ πιο ψύχραιμη και δε σκέφτομαι ότι μπορεί να ξαναπάθω κατάθλιψη. Ότι έρθει θα το αντιμετωπίσω, και νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή, εφόσον αγαπιέσαι με τον άντρα σου, κάνε ελεύθερα και άστο στο χέρι του Θεού, αυτός θα το στείλει ακριβώς όταν πρέπει και όλα θα πάνε καλά.

44to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Σαβ Ιαν 14, 2012 1:34 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebaki έγραψε:Κι εγω 1.5 χρονο ειμαι με τον καλο μου αλλα ειμαι 24.Οποτε πιο πολλα κριτηρια για να με κραζουν και να μου λενε "μηπως να μην?μηπως βιαζεσαι?μηπως..μηπως?"
Κι εκει που εγω ημουν μες στη καλη χαρα ξαφνικα βρεθηκα κατααγχωμενη να σκεφτομαι "Βρε λες να εχουν δικιο..?"
Το μισω αυτο!!!!!! Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed

Πρεπει να μαθεις να σου μπαινουν απο το ενα αυτι και να σου βγαινουν απο το αλλο,αλλιως θα τρελαθεις...κανεις ενα λαθος που κανουν πολλοι ανθρωποι...δινεις πολλη σημασια στα λογια των αλλων...δε θα εισαι ποτε καλα με τον εαυτο σου ετσι και παντα θα εχεις αμφιβολιες για τις επιλογες σου.Δηλαδη αυτοι που σου τα λενε αυτα δεν εχουν κανει ποτε λαθος;;;Δες το κι ετσι...ολοι δικαιουμαστε να κανουμε και λαθος...αν το καταλαβουμε μονοι μας δινουμε και πιο ευκολα λυση...και κατι αλλο θα σου πω απο προωπικη εμπειρια...ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ...ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ!!!

45to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Σαβ Ιαν 14, 2012 6:56 am

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebaki έγραψε:Καλημερα!
Κοριτσια τα φωτα σας..ποτε νιωθεις ΕΤΟΙΜΗ να γινεις μανουλα και πως το καταλαβαινεις?
Ισως χαζη η ερωτηση μου αλλα πειτε μου τη γνωμη σας απ την εμπειρια σας.
Ο συντροφος μου θελει πολυ καιρο να κανουμε ενα παιδακι αλλα το χει αφησει πανω μου για οταν θα νιωσω εγω ετοιμη..
Δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις για ενα τοσο σοβαρο θεμα,αλλα απ την αλλη θελω να του χαρισω το παιδακι που τοσο επιθυμει..
Ευχαριστω προκαταβολικα Smile

Αν πραγματικά νιώθεις έτοιμη, τότε to be. Αλλιώς περίμενε λιγάκι, δεν σε πήραν και τα χρόνια.Μικρούλα είσαι

46to be a mom or not to be..? - Σελίδα 2 Empty Απ: to be a mom or not to be..? Σαβ Ιαν 14, 2012 8:17 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η απόφαση για να κάνεις παιδί είναι καθαρά προσωπική υπόθεση αρχικά να έχεις λύση το πρακτικό κομμάτι (οικονομικό αν εργάζεσαι η όχι ) καθώς επίσης και οι σχέσεις σου με τον σύντροφο και εννοείτε και η σχέση σου με τα παιδιά και δεν εννοώ αν αγαπάς η όχι τα παιδιά δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπάει τα παιδιά αλλά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτή τη νέα κατάσταση με ευθύνες και υποχρεώσεις που πρέπει εσύ να βγάλεις εις πέρας και δεν μπορείς να τις μεταβιβάσεις σε άλλον. Όταν δεις ότι η σχέση σου με τον άντρα σου θέλει να πάει ένα βήμα μπροστά να αλλάξει να συμπληρώσεις τότε μπορείς να βάλεις μπροστά. Μην κοιτάς και μην επηρεάζεσαι απο άλλους ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και άλλα στάνταρ . Ηλικιακά πάντως είσαι σε καλή φάση

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις