1 Σήμερα ξέφυγα πάρα πολυ και είμαι χάλια!!!! Σαβ Ιαν 14, 2012 2:00 pm
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια σήμερα έγινε κάτι για το οποιο δεν νιώθω όμορφα αλλα τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα!!!!το πρωί είχαμε πάει με τον άντρα μου αγορα όλα καλα ψωνίσαμ εόλα τέλεια. το μεσημέρι είχε μια δουλεία βασικά άρχισε να ασχολείται με μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και θα βρισκόταν όλοι μαζι να μιλήσουν μετα είχε και αγωνα οποτε θα καθοταν να τον δει(αυτο βέβαια το έμαθα στην πορεία!!!!γενικα απο το πρωι ηταν στη γκριναι να παμε αγορα αλλα να γυρισουμε νωρις για να παει για την ομάδα. μολίς γυρισαμε εφυγε αμεσως και γυρισε μετα απο 3 ωρες και κατι!!!! εγω φρικαρα αληθεια σημερα φρικαρα!!! εγωνα γυρισω να κανω φαγητο να ταισω το παιδι να το αλλαξω να ταισω το αλλο γενικα να τρεχω σαν την τρελη κυριολεκτικα!! βασικα αυτο γινεται ολη μερα!!! απο το πρωι που ξυπναω στη 6 δεν σταματαω μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθω και φυσικα το βραδυ ξυπναω αλλες 100 φορες μια γιατι επεσε η πιπιλα και ξυπναει η μπουμπου μια ξυπνα ο μεγαλος πανικος!!! ειναι και χειμωνας και δεν παμε πουθενα για να μην αρρωστησουν!!! ε ελεος ρεσυ ολη μερα μεσα τρεχω αυτος θα παει και για ενα καφε θα παει και να δει ενα αγωνα εγω τιποτα ολη μερα μεσα και τρεχω!!! προχτες πηγα αγορα και του αφησα να κρατησει τα μωρα απο 5:30 μεχρι 8 και κατι αλλα πηγα γιατι ηταν αναγκη και μου το επαιζε οτι εκανε κατι τρομερο για μενα που τα κρατησε και επειδη ηρθα 8 νευριασε γιατι αργησα αυτος οπου θελει παει χωρις κανενα αγχος!!! ολα τα κανει χαλαρα εγω τρεχω σαν την τρελη!! ε ρεσυ ανθρωπος ειμαι και γω!!!!!μολις γυρισε απο τον αγωνα εγινε πανικος γιατι 3 ωρες αυτα κξλαιγαν και φωναζαν!!!!!φρικαρα και γω γιατι επειδη εχω νευρα απο τον αντρα μου φωναζω πληρωνουν αλλοι και εννοω τα παιδια. ο μεγαλος κανει σαν τρελος απο ζημια σε ζηλια παει θα μιλησω με ηρεμια 1, 2, 3 ε μετα τρελενομαι και φωναζω σαν υστερικη και μετα γινομαι χαλια κια οταν εχω νευρα απο τον αντρα μου νευριαζω ακομη πιο ευκολα!! ισως ειναι και οι ορμονες!!!τσιριζα σημερα μιση ωρα απο τοτε που ηρθε απο τον αγωνα!!!μου τη δινει που ειναι απιστευτα παρτακιας συνεχεια θελει το ενα το αλλο εγω δεν θελω τιποτα!!! εγω γιατι να ειμαι συνεχεια στο αγχος!!! και αν τον δω καπως λεω πηγαινε για καφε δεν εχω προβλημα αλαλ νιωθω οτι με εκμεταλευεται μια θελει να δει τον 1 αγωνα 1 τον αλλο ελεος με αυτο το ποδοσφαιρο!!!!!εκει που ξεφυγα ηταν που μεσα στον παραλογισμο μου και το τσακωμο μου( μπροστα στο παιδι το οποιο θεωρω τρομερο λαθος)ομως πραγματικα δεν μπορουσα να το ελεγξω λες και καποιος μου ελεγε πες κιαλλα!!!! του λεω αν θες ετσι να ζεις μεζεψε τα πραγματα σου φυγε, και το ειπα 2-3 φορες!!! εννοειται δνε το εννοουσα αλλατο πα και νιωθω χαλια γι ολα αυτα και ειδικα ολα εγιναν στο παιδι μπροστα νιωθω χαλιααααααααα. λενε ειναι μικρα δεν καταλαβαινουν ομως δεν το πιστευω!! αυτος δεν ειπε τιποτα μονο επαιζε με το παιδι και γω ειχα βαλει το μοτερακι και ελεγαααααααα. νιωθω χαλιαα.