1 Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! Κυρ Ιαν 15, 2012 10:23 am
panta
Η ψυχή της παρέας!
Άντε ας γράφουμε τα νέα μας σε αυτό το θέμα από εδώ και πέρα..
Καλή μας αρχή
Καλή μας αρχή
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟΣΦΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑtrelomana έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΙΟ ΜΟΥ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑΑ?ΜΠΡΟΥΜΟΥΤΑ?ΠΛΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΨΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
zizou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟΣΦΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑtrelomana έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑΑ?ΜΠΡΟΥΜΟΥΤΑ?ΠΛΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΨΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!trelomana έγραψε:zizou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟΣΦΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑtrelomana έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ....ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΑ ΜΑΣ.....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΟΥΒΕΤΑΙ!!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΕΛΟΜΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zizou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ!ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ
minubaki έγραψε:κ;αλημερα!!!
ζιζου περαστικα σας...!!!
ρωτα κ τον παιδιτρο σου να δεις τι θα σου πει κ ειναι συνεχεια με ωτιτιδα...!!!να το προσεχεις γενικως απο αερα κ οταν το βγαζεις να κλεινεις τα αυτακια του να βαζεις δηλ σκουφακι κ να τα καλυπτεις... εμενα μου ειχε πει να προσεχω πολυ τον αερα κ οτι οντως τα μωρα δεν αρρωσταινουν απο το κρυο αν ειναι καταλληλα ντυμενα εννοειται αλλα απο τον αερα ακομα κ καλοκαιρι μπορει να κρυωσουν...
αυτο με τα ρουχα δεν το ηξερα λιδιακι... γενικως εχω ενα θεμα κ προσεχω να ειναι παντα καλα ντυμενη η μικρη αγχωνομαι κ κυριως στον υπνο αλλα προσεχω να μην φτανει σε σημειο κ να ιδρωνει ποτε... πιστευω να μην ειμαι υπερβολικη σε αυτο το θεμα κ να τη ντυνω σωστα!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΤΥΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ Η ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΚΟ ΟΧΙ ΦΛΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΚΑΝΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΑΣ ΦΙΛΩlidiaki έγραψε:minubaki έγραψε:κ;αλημερα!!!
ρωτα κ τον παιδιτρο σου να δεις τι θα σου πει κ ειναι συνεχεια με ωτιτιδα...!!!να το προσεχεις γενικως απο αερα κ οταν το βγαζεις να κλεινεις τα αυτακια του να βαζεις δηλ σκουφακι κ να τα καλυπτεις... εμενα μου ειχε πει να προσεχω πολυ τον αερα κ οτι οντως τα μωρα δεν αρρωσταινουν απο το κρυο αν ειναι καταλληλα ντυμενα εννοειται αλλα απο τον αερα ακομα κ καλοκαιρι μπορει να κρυωσουν...
αυτο με τα ρουχα δεν το ηξερα λιδιακι... γενικως εχω ενα θεμα κ προσεχω να ειναι παντα καλα ντυμενη η μικρη αγχωνομαι κ κυριως στον υπνο αλλα προσεχω να μην φτανει σε σημειο κ να ιδρωνει ποτε... πιστευω να μην ειμαι υπερβολικη σε αυτο το θεμα κ να τη ντυνω σωστα!!!
Ναι Μινακι μου μου το εχει πει και ο παιδιατρος και το εχω δει και στο πρωινο μου που ειχαν καλεσει τον Μαζανη και ελεγε τα ιδια...αν κρυωνουν μπορουμε να το τσεκαρουμε αλλα αν ζεσταινονται δεν το ανακαλυπτεις ευκολα μπορει να παθουνε μεχρι και θερμοπληξια ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ?ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ?fotini2705 έγραψε:kalimera koritsia.ti kanete?emeis eimaste akoma stin omorfi kriti.feygyome tin alli bdomada kai eimaste stenaxorimenoi.pername teleia edo.re koritsia o mikors edo kai mia bdomad moy ksipnaei 3 me 4 fores tin nixta kai thelei stithos.otan eimastan apano den to ekane.den koimamai poli edo afiste to den ksero giati moy to kanei.tin pempti exoyme giatro tha tin rotiso na moy pei.alla mipos mporeite na moy peite kai eseis tin gnomi sas.
zizou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΤΥΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ Η ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΚΟ ΟΧΙ ΦΛΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΚΑΝΕΙ ΩΤΙΤΙΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΑΣ ΦΙΛΩlidiaki έγραψε:minubaki έγραψε:κ;αλημερα!!!
Ναι Μινακι μου μου το εχει πει και ο παιδιατρος και το εχω δει και στο πρωινο μου που ειχαν καλεσει τον Μαζανη και ελεγε τα ιδια...αν κρυωνουν μπορουμε να το τσεκαρουμε αλλα αν ζεσταινονται δεν το ανακαλυπτεις ευκολα μπορει να παθουνε μεχρι και θερμοπληξια ..
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ?ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ?fotini2705 έγραψε:kalimera koritsia.ti kanete?emeis eimaste akoma stin omorfi kriti.feygyome tin alli bdomada kai eimaste stenaxorimenoi.pername teleia edo.re koritsia o mikors edo kai mia bdomad moy ksipnaei 3 me 4 fores tin nixta kai thelei stithos.otan eimastan apano den to ekane.den koimamai poli edo afiste to den ksero giati moy to kanei.tin pempti exoyme giatro tha tin rotiso na moy pei.alla mipos mporeite na moy peite kai eseis tin gnomi sas.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης